امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

سلنا من ميخوام بيام خواستگاري از طرف پسرم اسمش ار تينه قبول ميكني؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 300
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
آگهی
(23-01-2014، 13:29)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادرینا هم چه خوش شانسه ^_^

چراع!؟ |:

من کارمو شروع کردم مونا |: من ازا الان یه پسر واقعی هستم |:
بعدا بهت میگم /:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
سلام کردماااااااااااااااااااااااا:DBig Grin

سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
(23-01-2014، 13:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:29)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع!؟ |:

بعدا بهت میگم /:

باشه خانومی

(23-01-2014، 13:32)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| مامان؟!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، † αƖιєη †
خوب من نام كاربري پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسر ميخواممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم -ــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
نقل قول:
خلاف کردم؟ ^_^
فقد نمیشناسمت =))
فازتون چیه اینقد اسم عوض میکنید؟ -_-
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، † αƖιєη †
(23-01-2014، 13:32)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردماااااااااااااااااااااااا:DBig Grin

سلام
 سپاس شده توسط MONA-GH
(23-01-2014، 13:33)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع!؟ |:

بعدا بهت میگم /:

باشه خانومی

(23-01-2014، 13:32)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| مامان؟!
پسرم
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂

وا مگه تو پسر داشتیTongueBig GrinHuh

(23-01-2014، 13:33)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
خلاف کردم؟ ^_^
فقد نمیشناسمت =))
فازتون چیه اینقد اسم عوض میکنید؟ -_-

فاز من ===> دختر بازی !! :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان