امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 12:27)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:26)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:25)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:23)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده فلش خور:

تارا(مادربزرگ) -----> آیسان ( 2ختر تارا و خاله من) _ موناع ( 2ختر تارا و مامان من ^_^ ) -----> رکسانا ( من)----> هدیه (دخملم)

گرفتید؟
درسته؟
یا اشتب؟

ینی الان ایسان میشع دختر خاله مامانـــم؟|:
آره دیه../:

نع |: من میشم خاله ی مامان رکی و خاله ی مامان بزرگت !! |: هدیه !!
اهاع|:
گرفتم(:
انگــار ریاضیع((:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 277
 سپاس شده توسط ترش وملس ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
آگهی
(23-01-2014، 12:28)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:26)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:25)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:23)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:22)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی جونم چن سالته؟؟؟Big Grin

15 (: میدونم تو سنت بیشتر از منه |:
ن بابا همسنیم.

خوبـه ^_^ دخمل مامان !!

(23-01-2014، 12:24)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:22)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:21)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناسمت.... باو (((:

عاخه یه مشکلی این وسط هس.... :|

من سن مادر بزرگ تورو دارم!!!!   |:
چند سـالتـه |:

من 15 سـآلمه !! |:

حالا اشکال نداره باو مامان حسام هم از خوده حسام کوچیکتـره -___-
من 21 سالمه .... تو بیا دخمل من شو دیه!!!!   :|

|: یا بسم الله |: نع من مامان دارم -___-
پس مامان بزرگت!!!!!!!!!!!!!!   :|
دارم -___- باید صبر کنی تارا بیاد |: اون خواهر بزرگمه |:
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، HeDyE~×~
الان دخملمی عاطفه

نیایش مامانم خواهر تاراس ok
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، HeDyE~×~ ، atefeh♥
(23-01-2014، 12:30)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دخملمی عاطفه

عاطفه دخمله منه |:

عاطفه تو بابا نداریاا |:

من خاله ی حسامم -___-
 سپاس شده توسط atefeh♥
(23-01-2014، 12:29)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:28)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه کمبود نسل دارن یکی میگه بیا مادر من شو یکی میگه نه تو مادربزرگ اون شو اصلا یک وضعی HuhHuhIdeaIdea
خخخخخخخخخخخBig Grin

والا به خدا
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آقا من قاطی کـردم >_< :rum:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، along boy
(23-01-2014، 12:30)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دخملمی عاطفه

اره Sleepy
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس ، along boy
بايـ....
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ترش وملس ، along boy
(23-01-2014، 12:29)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:25)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:23)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانواده فلش خور:

تارا(مادربزرگ) -----> آیسان ( 2ختر تارا و خاله من) _ موناع ( 2ختر تارا و مامان من ^_^ ) -----> رکسانا ( من)----> هدیه (دخملم)

گرفتید؟
درسته؟
یا اشتب؟

ینی الان ایسان میشع دختر خاله مامانـــم؟|:
نه میشه خواهر مامانه مامان بزرگت

اوع|:
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 12:31)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دخملمی عاطفه

عاطفه دخمله منه |:

عاطفه تو بابا نداریاا |:

من خاله ی حسامم -___-
ینی بابام مرده؟؟؟؟
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط ترش وملس ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 194 مهمان