امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

لواشك ميخواي به صابر بگم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 260
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~ ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ
آگهی
(23-01-2014، 11:40)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم ...^_^

رکـــیლ(╹◡╹ლ)
عشخــولم خوبیــع؟؟(:
ارع ارع ^_^
تو خوبی؟..(:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~
(23-01-2014، 11:39)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه اوضاع خطریع من برم
روژی مگه امضام چشع؟>_<
بدع>_<
از عکسی که گذاشتم بدت میاد؟
نع-_-
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، MONA-GH
(23-01-2014، 11:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لواشك ميخواي به صابر بگم

مونا میخوای حرصمو در بیاری یه چی دیگه بگو بهم نگو لواشک عع >__<

آرع بگو ): ایمان بهش گفته ولی خبری نی !! ):
آیسآن میخوای به صابر بگم؟...^_^
چون جواب منو داد دیشب
وقتی ازش سوال کردم..^_^
میخوای مشکل تو هم بهش بگم؟^_^
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ترش وملس ، HeDyE~×~
(23-01-2014، 11:42)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:39)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه اوضاع خطریع من برم
روژی مگه امضام چشع؟>_<
بدع>_<
از عکسی که گذاشتم بدت میاد؟
نع-_-
خوب پس چی؟
(23-01-2014، 11:41)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:35)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:35)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:34)ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــلام..... #_#

هرکی جواب نده خرمگــــسه.......! -___-

ادم نيسي حيون باش-ــــــــــــــــــ-
سلام خرگس معرکه!!!!!!!

آدم نیسم.... فرشته که هستم!Tongue

شتر مرغ

دخمرم -ــــــ* من نوه ميخوام

بعلـــــــــــه چشم!
تلاشمو میکنم تا یکی بچم بشه! ^.^
باشع ماتو خوانده كم پسر داريم پسر باشع -ـــــــــ^

ترشي چي به عمو بگم؟
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، † αƖιєη † ، ترش وملس
(23-01-2014، 11:42)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:40)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 11:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم ...^_^

رکـــیლ(╹◡╹ლ)
عشخــولم خوبیــع؟؟(:
ارع ارع ^_^
تو خوبی؟..(:

ارع((:
چ خــــبرآ؟؟(:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، MONA-GH
(23-01-2014، 11:43)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن میخوای به صابر بگم؟...^_^
چون جواب منو داد دیشب
وقتی ازش سوال کردم..^_^
میخوای مشکل تو هم بهش بگم؟^_^

آرع آرع ^_^

دوستان اگه میتونید همتون بگید >_<

بالاخره جواب یکی رو میـده دیـگه ):

ممنونتون میشم !!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، MONA-GH ، HeDyE~×~
چی؟؟؟ O_o

کسی حرف از لواشک زد؟؟؟؟؟؟ O_O

سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، † αƖιєη † ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 221 مهمان