امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 22:02)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــــحظه ی خداحافظی،چه انرژی عظیمی میخواهـــد کنترل اولین قطره ی اشک برای نچکیـــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ــــدن...
[color=#FF4500]بزن لایکو!

زهــرا؟؟؟کثــآفــت>__<

الــان من داغ دارم دوباره بهم اون لحظه ی وحشتناک رو یادآوری میکنی
آگهی
(22-01-2014، 22:04)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
سلام داداشی
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 227
 سپاس شده توسط Albert wesker
(22-01-2014، 22:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:02)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطفه نگو:|
من میدونم کی:|
بد نیستم حسام:\
فردا کلاس المپیاد دارم:|
7.5 صب:|
اخه یکی نیس بگه بگی بکپ دختر:|

عسـل > ؟ > ابجـی وقتـه لا لایی شد ... برو بخواب خواهرم ...

الانو نگفتم:|
فردا صب رو گفتم:|
تازه 10 و نیمه!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سلام ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★MoRpHeUsS★
(22-01-2014، 22:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دچار اخــتــلــآل شدی فرزندم|:

بــِـــکـِـش کنـآر بزار اکـسیـژن بیـآد ....

حالا تـو داری ژسه پرفسـوری میـگیـری ؟ زرشکــــ @_@

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: erfan troll، Jastin2 کاربر پنهان

عرفـآن من کوچیکترم نع ؟؟؟ سلام DodgySleepy

چراع خلوت کده شد ؟؟؟

بــع بزگترت احـتـرآم بـزآر پــسـرم|:

میخوام نصیحتت کنم|:

گـوشم ازین حـرفآ پُـــــــــــــــــــرــ♪ـه بد جور ...

تـو بـُـز تری ؟؟؟

متوـلد چنـدی u ?

نـــوچ بخ احتمال زیاد کوچولو ترم

خُ بگـو متولد چنـدی .... نترس نمـیخـورم تاریـخ تولد ـتو ...
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-01-2014، 22:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محمد^___^

سلام و خدافس=))))

(22-01-2014، 22:06)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:04)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
سلام داداشی

سلام و خدافس
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(22-01-2014، 22:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:02)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــــحظه ی خداحافظی،چه انرژی عظیمی میخواهـــد کنترل اولین قطره ی اشک برای نچکیـــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ــــدن...
[color=#FF4500]بزن لایکو!

زهــرا؟؟؟کثــآفــت>__<

الــان من داغ دارم دوباره بهم اون لحظه ی وحشتناک رو یادآوری میکنی

این. عشقم بهم اس داد منم خعلی خوشم اومد گذاشتم اینجا! قررررربون فری بشممممممم

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 22:08)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:02)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطفه نگو:|
من میدونم کی:|
بد نیستم حسام:\
فردا کلاس المپیاد دارم:|
7.5 صب:|
اخه یکی نیس بگه بگی بکپ دختر:|

عسـل > ؟ > ابجـی وقتـه لا لایی شد ... برو بخواب خواهرم ...

الانو نگفتم:|
فردا صب رو گفتم:|
تازه 10 و نیمه!

واقعا؟؟؟

پس 1 ساعت و نیم تاخیر داشتی >>؟؟

باید 9 بخفته باشی عزیزه دله برادر ... Exclamation
(22-01-2014، 22:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی^_^

روژی عخشم^____-

بـه من توجه کردی|:

باورم نمیشه(:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
عسل میکشمت>_<
خر>_<
اشتی^_^
بای>_<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★MoRpHeUsS★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 264 مهمان