امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 20:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Name
iman safaie
Primary email
احمـــت نَـوَ ردِبـون ( نردبان بلند ) رو ندیدین ؟؟؟

احــمــدرضــاع؟؟؟

اسمش رو نیــآر الــان سر و کـلش پیدا میشه/:

الآن بهش بزنگم بگم ایـسان این جا بدو بدو میاد ...

بزار یه زنگ بش بزنم...

آیــســآن رفت فک کنم|:

من فــآطـی ام|:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
وایی از در میندازیش بیرون از پنجره میاد
لیلا این اعصابمو خرد کرداDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 196
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 20:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:51)404 not fund نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییییی

دلم برای همتون تنگ شده بود

سارا مخصوصا تو

هععععععععععععیییییییییییییییییی ):

کی هسی؟ :///

محــرومش کـــردن...-_- بیچــآره..-_- مریـــم بـود..|:
(22-01-2014، 20:02)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری نیومد
عيزم انقدواستاتازيرپات علف سبزشه تاتوهستي من نميزارم پري بيادش
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
(22-01-2014، 20:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:54)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــاشـق شـدم♥__♥

همین الــان(:

مبارکه |: بـه سلامتی |: کیـه اونوقت!×؟ /:

ایــنــآ این پسـره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=111299

پــآشو بریم خواستـگــآری|:

عایسـآن ؟:»>؟ تو عاشق شدیع ؟؟؟

عمـراً ... میندازمت تو زیر زمیـنـآ

آیــســآن کجـآ بود؟؟؟
من عــاشخ شدم^___^

اولـآً زبونتو بنـداز تو خواهر زشـته ...

ایسـآن خـواهریـن بنده بُوَد ..

خُب به سلـامتی ... ایش الله به پـآی هـم بمیریـد >.. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
sub zero شمـآ بیکــآری؟!-_-

هنگـآمـهه...پـــآری رو دیدی بِش بگــو اشتبا نکنــه....!!!

خدافس!
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(22-01-2014، 20:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:51)404 not fund نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییییی

سارا مخصوصا تو

کی محروم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟:||||||||||||||||||||
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
دخمل مامان بي خيالش فدات شم خوب گرفتي هامن فك كنم ر*دم امتحانارو
دخمل مامان توكي ميخواي شوخركني؟
×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××
هدي جون يادت رفته احمدي نميزاشت بامهرداددوس شي؟
×××××××××××××××××××××××××××
اون عاشقيم كه ميخوادبره خواستگاري اسمم ليلاس پسره هم والامن درجنسيتش موندم پسره يادختره؟Big GrinBig GrinBig Grin
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~! ، بیتا خانومی*
(22-01-2014، 20:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییییییییی

سارا مخصوصا تو

مریم نی :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(22-01-2014، 20:06)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sub zero شمـآ بیکــآری؟!-_-

هنگـآمـهه...پـــآری رو دیدی بِش بگــو اشتبا نکنــه....!!!

خدافس!

باوشه :|

خدافس :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 140 مهمان