امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 19:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعــــله؟؟!

دلـــم واست تنگـ شده بــود...قبلنــا بیش تر تحویل میگرفتــی!

تا معنیت از تـــحویل چی باشه .. اگه سلام احوال پـــــرسیه ک من خونوادمم تحویل نمیگـیرم .. :/

حالا من کلــی گفتـــم.....!!

تو با لعیــآ دوست بــودی؟!

مهتـابـ جـآن عزیــزمـ تیکــه ننداز کـه حوصلـه ی تیکـه ی تورو نــدارمـ...}

یه مشکلـ کوچیک بـود کـه برطرفـ شد...!!امــآ من بزرگش کــرده بــودمـ..!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
ببخشید داداش ماکان این عاقا ارش اعصاب همه رو خرد کردن.میشه محرومشون کنی؟UndecidedUndecidedUndecidedUndecided
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 188
(22-01-2014، 19:33)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:25)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي هديه افتاد
سلام بيتي جونم خوبي دخمل مامان
لیلا جووووووووون این عاقا ارشو ولش کن.ارزش نداره.الان اخطار میگیریDodgyDodgyDodgy
زن بابا چرا کم پیدایی؟Big GrinBig GrinBig Grin
من كم پيدائم پدرسوخته توازمن خبرنميگيريDodgy
راستم ميگي درمصرف نت صرفه جويي ميكنمBig Grin
نه بتي من ازاجي ام مخصوصاپري ميدفاعم
چه خبرازباباتون؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
اوفففف:|

نِگــاه کــُنــین رَفــتم بــاربی بــازی کردم ....!!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 19:34)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســتــی بیشــعور>__<
نرو توروخــدآ=((
بیا پ.خ

بابا حوصلع این آ**ــغال دونی ندارمع:ا
بریم اومدم=|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 19:33)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:30)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:25)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون چن نفر همیشه هسن که مخ مارو با تردمیل اشــتب میگیرن بیخی
وقتتو براشون هدر نده بــاو...!

ی جورایی نمیشع...از خر بودنشون حرسم میگرع...میخوام حالشونو بگیرم...
کسی جلوتو نگرفته !!
حــآلشونو بگیر=|
تکی نمیشع....فعلا دارم رو یکی دیگع حرسمو خالی میکنم...بیخی
بیچاره اون یکی دگ
هــوم
مــَن تورو میشناختم؟؟O___o
فک کنم نع...|:

ایســآن صابــر ج پ.خ تو ندادع هنوز؟؟|:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 188
(22-01-2014، 19:35)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید داداش ماکان این عاقا ارش اعصاب همه رو خرد کردن.میشه محرومشون کنی؟UndecidedUndecidedUndecidedUndecided

مگــه بازیـه کـه الکــی محــرومـ شـه؟!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، pink lady
(22-01-2014، 19:32)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:29)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:27)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:23)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اق ارش باپري چيكارداري؟
اينجاانجمنه خونه ي خاله نيستش
شماهم میشناسینش گفتش دوستای زیادی دارع  ببینیدبهش بگین من فقط میخوام باش حرف بزنم راستی اون پسرک که پری انقد دوسش دارع کجاس معشوقشودلداری بده نکنه ترسیده فرارکرده ههههههههه
نه عيزم اون ازفسقل بچه هانميترسه به خاطردرگيري باتووهم سال توالان محروم شدع
پري نمياددلت وخوش نكن
هه کوچولومیدونی من چند سالمه 23 پس حرف نزن
بهش بگودس ازسرش برنمیدارم فکراون پسره ی الندنگو بریزه بیرون ازمخش

انگار نفهمیدی من چی گفتم -__-

(22-01-2014، 19:34)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:32)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:27)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 19:23)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اق ارش باپري چيكارداري؟
اينجاانجمنه خونه ي خاله نيستش
شماهم میشناسینش گفتش دوستای زیادی دارع  ببینیدبهش بگین من فقط میخوام باش حرف بزنم راستی اون پسرک که پری انقد دوسش دارع کجاس معشوقشودلداری بده نکنه ترسیده فرارکرده ههههههههه

دوست عزیز اون چیزی که دنبالش میگردی اینجا نیست -__-
کاری هم با کسی داری اینجا رو برای دیگران خراب نکن -__-
کسی هم اینجا از شما نمیترسه پس لطفا دنبال دعوا نگرد -__-
مـآکـآن >___________________________<

من ایسانم ):

آکانتم خراب شده crying

صابر جواب پیاممو نمیده . .داداشی یه کاریش بکن ))):

آیسان؟0__0
باشه -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink lady ، ღSηow Princessღ ، ترش وملس
(22-01-2014، 19:36)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففف:|

نِگــاه کــُنــین رَفــتم بــاربی بــازی کردم ....!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اورين
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
راستی:|
درود بر همگی -__-
:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط pink lady ، HeDyE~×~ ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 206 مهمان