امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

کی می خوادمنوبکشه؟؟؟؟؟؟!!!!!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
(22-01-2014، 18:21)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه جوابموبدین من سوال پرسیدم کسی پریامیشناسه

بالای 100 تا میشناسم ...

حالا کدومش ؟؟؟
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:18)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:17)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:15)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میتونه پیام منو به صابر برسونه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
بگووو برســونم
بروبهش بگو ایمیله مهردادو درست کنهDodgyDodgy
اگه بود که بهش میگفتیم اکانت ایسان رو درست کنه../:
چی میگی u ؟
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:21)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:17)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:15)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ...
سلام
:|
اسمت چی بود قاطی کردم
:|
اسمش حسامه.^_^
بابای من ونیکوله^_^
میدونم
اسمش یادم رف
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:22)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدیه بریم؟؟...(((:

کجا بریم؟؟|:
قربونت....^_^
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:21)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره.برو تو لیست دوست های من.ببین همون پریه؟SadSadSad
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 167
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:18)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:17)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:15)^SoLTaN^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میتونه پیام منو به صابر برسونه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
بگووو برســونم
بروبهش بگو ایمیله مهردادو درست کنهDodgyDodgy
اگه بود که بهش میگفتیم اکانت ایسان رو درست کنه../:
چی میگی u ؟

باوو ب ی نتیجه ب ** محل نمیدن...رکی ولش کن(:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(22-01-2014، 18:21)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:18)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ببخشید شما پریامیشناسید
اینجا اسم پریا زیاد
نمیدونم
اونجوری که میگه معروفه ببین یه دوس پسرداره اسمش امیرعلیه من پسرخالشم
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 18:23)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:21)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 18:18)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ببخشید شما پریامیشناسید
اینجا اسم پریا زیاد
نمیدونم
اونجوری که میگه معروفه ببین یه دوس پسرداره اسمش امیرعلیه من پسرخالشم

واقعا پسر خالشی؟؟:|
من پریو میشناسم...

(22-01-2014، 18:23)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره.برو تو لیست دوست های من.ببین همون پریه؟SadSadSad

همون پری خودمونو میگع ((:
 سپاس شده توسط hamid ♥
جان من هرکی می تونه بره بهش بگه.........

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 261 مهمان