امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(21-01-2014، 20:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخ خدایااااااااااAngelAngelAngel

تو هنوز دختریمی 
اخه من که زن ندارم چه جوری بعد دختر داشته باشم من در عجبم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
منم میام جرئت حقیقت
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 46

(21-01-2014، 20:11)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:09)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل چرا برام نفرستادی؟crying

ایمیل بده
باور کن همه ی افراد کلاس ما ب گشادیسم حاد دچارن:|
منم یکی از اونا:|
زیادن:\
باشه بابا Wink
بیا بازی کنیم...
خودم را به خواب زمستانی می زنم,
تو بیا، با بوسه ای بیدارم کن!!!
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(21-01-2014، 20:09)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم برات میخرم خوبع عسل

چیو؟:|
این دوتا عسل تویی عسل ؟Big Grin
(21-01-2014، 20:12)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخ خدایااااااااااAngelAngelAngel

تو هنوز دختریمی 
اخه من که زن ندارم چه جوری بعد دختر داشته باشم من در عجبم

مامان دارم من فافاییBig GrinBig Grin

میبرمت زشمال واینا
 سپاس شده توسط ترش وملس
(21-01-2014، 20:12)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:06)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:02)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمههههههههههههههههههههههههههههه  >__< !!
رمـزتـو یـآدت رفته؟؟|:
نع باو رمز چیه!؟

فاطمه انگار یکی اومده تو پروفایلم رمزو تغییر داده . . همونطوری که آواتارتو و امضاتو پستاتو خراب کردن !! /: یعنی چیشده!؟ )):

وآقــعــآ؟؟؟؟
درکت میکنم خیلی حس بدیه
میخواستم گریه کنم با اون آواتار وحشتناک
تـآزه تنظیماتش هم دستکاری کرده بود فلش خور واسم با قالب قدیمیش میومد داشتم روانی میشدم
به صـآبر گفتم واسم پستام رو برگردوند
چرا حالا من و تو باید اینطوری بشیم!؟ ):

فاطمه . . همش داره برام اتفاق بد میوفته . . این پسره از این ور . .این آکانتم از این ور . . این غزل از این ور . . !! دارم روانی میشم !!
نمیدونم|:

منم اعصـآبـم خط خـطـیه

کسـی نمونده که بـآهـآش دعوا نکرده باشم>__<
 سپاس شده توسط ترش وملس
(21-01-2014، 20:14)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دوتا عسل تویی عسل ؟Big Grin

ب جان خودم اشتب شد:|
نبندید ببندم دوباره بیام!
اول ایمیلمو اشتب زدم!:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 223 مهمان