امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(21-01-2014، 19:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:52)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان جون اووووووق 
این قدر از این کلمه بدم میاد ولی حالا دیگه 
T_T خیلی دلت هم بخواد !!

خودت دلت بخوادo_-
اخر برام ملیتا رو نگرفتی
|: خودت دلـت بخـواد !! :|

به من چه من با مامانش خوب نبودم بعدشم اصرار کردم قبول نکرد T_T

اینارو وللش . . بدبخت شدم >___<
من یه برنامه Hک اکانت دارم البته نمیدونم تو فلشخور کار میکنه یا نه چرا به مکس نمیگی
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ترش وملس
آگهی
به افتخار داماداتون خخخخ

حیف نون میره تو شهر ادعای خدایی میکنه میبرنش دادگاه پیشه قاضی قاضی بهش میگه پسرم میدونی سال قبل یکنفر اومد ادعای پیامبری کرد اعدامش کردیم حیف نون میگه خوب کاری کردین چون من نفرستاده بودمش
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 43
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، ترش وملس ، ★MoRpHeUsS★
(21-01-2014، 19:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممم

سلام 
(21-01-2014، 19:59)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه عرفان بیچاره عشق ملیتا کشتتشBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خودشو زده به موش مردگی
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
سلام کردمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بی ادبا ج سلام واجبهTongueTongueTongue

(21-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:57)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:52)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:51)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان جون اووووووق 
این قدر از این کلمه بدم میاد ولی حالا دیگه 
T_T خیلی دلت هم بخواد !!

خودت دلت بخوادo_-
اخر برام ملیتا رو نگرفتی

آیــســآنO__o
فاطمههههههههههههههههههههههههههههه  >__< !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
چی بگم
(21-01-2014، 20:01)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممم

سلام 
(21-01-2014، 19:59)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه عرفان بیچاره عشق ملیتا کشتتشBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خودشو زده به موش مردگی
خخخخ پیچوندتاااااااااااااBig GrinBig Grin

خلاق سگی یه چیز خوبی داره...
دیگه هیچ گربه صفتی وارد زندگیت نمیشه!

دقت کردین هرسال تو اروپا سرمای بی سابقه میاد؟؟؟؟!!!!

.
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، ★MoRpHeUsS★
(21-01-2014، 20:02)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T خیلی دلت هم بخواد !!

خودت دلت بخوادo_-
اخر برام ملیتا رو نگرفتی

آیــســآنO__o
فاطمههههههههههههههههههههههههههههه  >__< !!
رمـزتـو یـآدت رفته؟؟|:
 سپاس شده توسط ترش وملس
خدافظ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 239 مهمان