امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(21-01-2014، 17:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:11)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:07)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:05)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:03)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel فعلن که ایسان تنبله !!

بهشم میخوره

آرع :|

چرا؟ Undecided
معلومه 

(21-01-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد کیه بچه هآ ! ؟ Big Grin
Shy تووووییییی؟ Rolleyes
:| کجاش معلومه؟

این دختررو ببینی انگار بچه مثبت خرخونه Idea ولی نیست Shy امروز دعوا کرد خیلی خوب بود Angel

کدوم دختره ! ؟ Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 8
آگهی
ســـلام بحث سره چیه؟؟
(21-01-2014، 17:14)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:13)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:11)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:07)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ Undecided
معلومه 

(21-01-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Shy تووووییییی؟ Rolleyes

این دختررو ببینی انگار بچه مثبت خرخونه Idea ولی نیست Shy امروز دعوا کرد خیلی خوب بود Angel
هه  دعوا دخترونه
ایسان یه پا پسره ماشاالله Angel

تو مدرسه بهش میگن ایسان نره !! Angel

وقتی اونو داریم کمبود پسر نداریم Angel

:| دعوا هم دختررونه نبود عزیزم Sleepy

با یه بچه خرخونه دعوا کرد :cool:

(21-01-2014، 17:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ Undecided
معلومه 

Shy تووووییییی؟ Rolleyes

کدوم دختره ! ؟ Big Grin
یه دختره !! Dodgy

ایش یکی راست میگفت !! Dodgy

خیلی خل و دیونه ای Dodgy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-01-2014، 17:15)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من احمد نیستم احمدرضام ! Sleepy
ولی اینجا بهم میگن احمد البته بیرون نت همه بهم میگن احمدرضا ! Big Grin

اسگل گیر اوردی برادر؟ Dodgy

از ایسان برات پیام اوردم بیا پ.خ Angel
[/quote]

خب پ خ ، پ خ کن برام ! Tongue
ولی فک کنم تو خودت آیسآنی ! Big Grin
(21-01-2014، 17:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام بحث سره چیه؟؟
سلام بحث سره اینه که بحث سره چی باشه Sleepy
وا احمد باقالی کچل خانم سلام
 سپاس شده توسط ترش وملس
(21-01-2014، 17:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:15)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[/quote]
ایسان آکانتش خراب شده
شما فک کن من ایسانم Sleepy
من اینجام تا صابر جواب پیاممو بده
گفتم حوصله ام سر نره بیام اینجا Sleepy
بعدشم داشتم میرفتم که تو اومدی و ایسان گفته بود بهت یه پیامی رو بدمSleepy
خو من پ خ نمیکنمSleepy
ایسان گفت که بگم بهت فراموش کن هرچی که گفتیم رو لطفا Sleepy
همینSleepy
ای نامردا. ..کی نسخه ی جدید زدین؟؟
سلآم
 سپاس شده توسط ترش وملس ، along boy
دوستان همگی خداحافظتون ShyRolleyes

تا سلامی دوباره خداحافظیه دوباره Angel
(21-01-2014، 17:21)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 17:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان آکانتش خراب شده
شما فک کن من ایسانم Sleepy
من اینجام تا صابر جواب پیاممو بده
گفتم حوصله ام سر نره بیام اینجا Sleepy
بعدشم داشتم میرفتم که تو اومدی و ایسان گفته بود بهت یه پیامی رو بدمSleepy
خو من پ خ نمیکنمSleepy
ایسان گفت که بگم بهت فراموش کن هرچی که گفتیم رو لطفا Sleepy
همینSleepy
[/quote]

همین ! Big Grin
فقط کدوم قسمت ! ؟
یه لحظه صب کن دکمه ی Delete حافظه مو پیدا کنم ! Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 247 مهمان