امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

بچه ها مامان من میتراس خالمم مهراوه اونوقت دخترخاله هام کیا میشن عایاBig GrinBig GrinBig Grin
              ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 359

آگهی
اينـ تكراريـಥ_ಥ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
تارا کیع؟:|
ملیتا ب حرف شوهر خالت گوش کن:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 15:41)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا راه دور بریم!؟ |:

خودت اینجایی عکستو بده ببینیم -____-

..اونقت تقاضای ازدواج و دوستی بالا میره ... من به کی جواب مثبت بدم ؟؟ !!SleepySleepySleepyBig GrinBig GrinAngel

شما عکستو بده نگران اونا نباش خودم برات درستش میکنم !! یه دختره گل برات در نظر میگیرم . .البته غیر از ملیتا T_T !!
من برم یه جا سه سوت دیگه اینجام .. بهتون میگم کجا رفتم Angel

رفت wcTongue

نع ... رفتم عکسو برداشتم !!!
تو هم خواهشن دیگه از ما بیرون بکش
.
.
.
دیگه خستم از خاطراته موندگارت...
.
.
.
(20-01-2014، 15:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:38)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:35)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههه
نمیدونم بذار به خالم بگم
خاله عسل ایمان دوس پسرمن بشه؟؟؟
من شوهر خاله ات هستم |||:

من میگم نع !! |:

عرفان خاستگارته نامرد !!

اون که منتفی شد مامانم هم گفت که منو نمیده بهش منم شوهر نمی خوام شوهر خالهBig Grin

این یعنی ایمان رو دوست داری !! ||:

عسل تو یه چی بگو >___< |: من دلم نمیخواد زن داداشم ملیتا بشه |:

تو کـــآرت نبآشه خواهرم ...

یکــی از اون دوستاتو واسم درست نکردی .. من خودم یکی بهتر پیدا کردم !!! AngelDodgyAngel
|: هرکی رو خواستی بگو من میرم واست خاستگاری |: غیر از ملیتا |: من با مامانش دعوا دارم |: !! T_T حتما باید بگم!؟ T_T
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 359
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، !~IмДи~!
اره با ایسان موافقم

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-01-2014، 15:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:40)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!! :|

صـادق Angel سلـآم |:

(20-01-2014، 15:40)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:38)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر خاله ات هستم |||:

من میگم نع !! |:

عرفان خاستگارته نامرد !!

اون که منتفی شد مامانم هم گفت که منو نمیده بهش منم شوهر نمی خوام شوهر خالهBig Grin

این یعنی ایمان رو دوست داری !! ||:

عسل تو یه چی بگو >___< |: من دلم نمیخواد زن داداشم ملیتا بشه |:

من که فارسی گفتم شوهر نمی خوام
واسه ادم شایعه می سازن

پس دیگه حرفی از ایمان نزن !! {:

کم اوردی سوت بزن !! {:

(20-01-2014، 15:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا راه دور بریم!؟ |:

..اونقت تقاضای ازدواج و دوستی بالا میره ... من به کی جواب مثبت بدم ؟؟ !!SleepySleepySleepyBig GrinBig GrinAngel

شما عکستو بده نگران اونا نباش خودم برات درستش میکنم !! یه دختره گل برات در نظر میگیرم . .البته غیر از ملیتا T_T !!
من برم یه جا سه سوت دیگه اینجام .. بهتون میگم کجا رفتم Angel
T_T میخواد بره عکس بگیره از خودش !! T_T

منم از اول گفتم نع شما مُصِر بودید
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(20-01-2014، 15:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:27)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیکل هیکل نکن یه فیگول میگیرم پرت شی اونورا خخخخخخ
.
.
.

ها ها ...

من بدنسازی نمیرم .. اینجور خوشتیپ و خوشگلم .. بزنم به پسه گردنت و/// الللللللههه همممه صللله علییییی محممممممد و الللللللله محمد .....

چشم نخورم .. Big Grin

به من نمیرسی .. از احمد رضا سوال کن .. عکسمو دیده ... AngelAngel

چرا راه دور بریم!؟ |:

عکســه ایــن مــو حنــایی رو میــخوای بــبینی؟؟(((:

(20-01-2014، 15:37)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام^___^

عقشم^_^
خوبی؟♥

عسلــو-__^
خــوبم تـو خوبـی؟*:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، along boy ، ★MoRpHeUsS★ ، -м α є ∂ є-
بچه ها من مامانم میتراس خالم مهراوه بقیه فک و فامیلام کیامیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان