امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 18:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 81

بچه ها من اشکم در اومد تا اپلود کردم ...

راستی احمدشون کوشن ؟؟؟؟

چه میکنی تو جاستینSmileBig Grin

سلام

منم هستم .. حوصلم سر رفت به بچه ها گفتم ترول بزارم بخندیم ..استقبال کردن
منم دارم میزارم

ولی خدایی ترولایی که دان کردم به درد نمیخوره ...

تو چه میکنی سلنا گومز ؟؟

جاستین کافیه دیگه...
ببین من خونواده دار شدم..
بابام "حسام" اااا...
تو احیانا" فک و فامیل من نیستس؟؟
اواتار ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 81خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، !~IмДи~!
آگهی
(18-01-2014، 18:49)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:48)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:47)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:46)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:45)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــام خاله ی مامانم..
من دلم برا مامانم تنگیــــــده1cryingcryingcrying

هـــوم .. :|
سلام جیگــر خــآلع (:

سلــــــــــــــــــــــام خلع جونم!^.^

خــوفی ؟؟

خوبم تو خوبی؟

هــوم .. منم دآرم نفس میکــشم ^_^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Alijah-1994
(18-01-2014، 18:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !× ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 81

سلـــــــوم داداشیـــــ^.^
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Alijah-1994
5 دقیقه رفتما 5 صفحه حرفیدیدConfused

فعلا باییییییی

خوش بگذرهBig GrinHeart
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، இFATEMEHஇ ، Alijah-1994 ، Mr.Robot
(18-01-2014، 18:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 دقیقه رفتما 5 صفحه حرفیدیدConfused

فعلا باییییییی

خوش بگذرهBig GrinHeart

خدافظ دخدرم =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Mr.Robot ، Alijah-1994 ، Brooklyn Baby
(18-01-2014، 18:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:48)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رضا احیانا" تو فک و فامیل من نیستی؟؟؟

بهزاد جآن من فامیل همه هستم تو هم حتماً میشی ! Big Grin

ههههه... iok
در ضمن اسمم "بهراد" هست نه " بهزاد"........." ب ه ر ا د"
اواتار ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 81خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-01-2014، 18:51)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 18:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک !× ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 81

سلـــــــوم داداشیـــــ^.^

سلوم خوبی ؟!

نمردیمو شکلک جفت گیری هم پیدا کردیم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Alijah-1994 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ملینا من یه مدت آبجی موناع بودم بعد یه مدت تصمیم گرفت با مامان روژی من به جای این که دخترش باشه خواهرش باشه
و حالا من و تو دختر خاله ایم ولی تو منو خاله صدا کن چون اصلا موناع رو من خودم به جز خواهری قبول نداشتم =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mr.Robot
بچه ها من فعلا برم یکــم درس بکنــم تو کَلّــَم :|
..فــظ :|
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Mr.Robot ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby

اینم اخری هاش بود .. سپاس از همه ...
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، اریانا دولت ابادی ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان