امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

no~asab

نع الان بهترم شدم ! Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 52
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(18-01-2014، 17:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داااااااااااااااارم دیووونه میشم

هاع?
چرا
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه
کسی دخدر یا پسر من میشه ؟؟؟؟؟
من بچه موخوام ! >_<
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(18-01-2014، 17:41)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـروز فوتبـاله رفقـا ؟ کـسی اطلـاعی داره ؟ :| Smile

آره تله تکس شبکه 3Exclamation
به جان خودم :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(18-01-2014، 17:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان داداش هنوز هستی ! ؟
اصلا اعصاب ندارم !

اره تازه اومدم ...

چرا اعصاب نداری ؟؟؟؟

ااحمد بعده عمری یه شکار گیرمون اومدا بیا بزنیم بترکونیمش ..دیگه این منطقه پیداش نشه ..

تارا محرومش کرد ! Big Grin

دروغ مــیگه||:

اع پس باید اذیت کنم !
عشقم زندگیم محرومش کرد ! Big Grin
آخ سرم تیر کشید ! Undecided
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
مامان یه تنهای بیستاره خواهرمه
(18-01-2014، 17:41)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:37)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:35)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا میخوام یه رازو بگم برات
پــــــــــــــــــــآری عشقم دلم برات نخود گشت واسع خاطر من اومدی؟بگو آره؟

نع واسه شَوارم اومدم
ژینگولی نفسوم?

مـــــــآمی?

مادرتودیگه کیه؟
به چاری خیانت کردی پاری؟
با اجازه ی شما دخی منع
 سپاس شده توسط ساحره شیطونه
(18-01-2014، 17:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:39)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:36)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدمBig Grin

خوش امدی ...

وای فقط تو و مهشید:|
خدافس:|

الان منظورت این بود که بریم گم شیم ؟؟؟Dodgy
چرا تو فکر بد میکنی؟:|
من باید برم گمشم:|
زبان دارم
سلام فاطی جونم
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(18-01-2014، 17:43)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:41)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـروز فوتبـاله رفقـا ؟ کـسی اطلـاعی داره ؟ :| Smile

آره تله تکس شبکه 3Exclamation
به جان خودم :|
چه تیمایی ؟
خوب، ولی اشتباه...
(18-01-2014، 17:42)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:41)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:39)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:37)Fatemeh58 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 17:35)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی من ؟؟؟
با منی ؟؟؟
من ؟؟
تو ؟؟؟
فری آبجیم رفت جایزه بگیره بیادش!

جایزه ؟برای کی ؟

برا آبجیم
چون دانشگاه قبول شده
باشد که بقیه هم درس عبرت بگیرن قبول شن ( منظور از بقیه منم =| )
یه جور ایجاد انگیزس !
ساراع اعصاب نذاش برات بمونه ها !
وای فاطمه من الان خودکشی می کنم
به خدا خیلی خره
توام بی جنبه بازی درنیاری بش بگیا

تلفن دستمه
شمارشون چی بود
آهان 22 ******** =)

فاطمه خیلی اعصابم خط خطیه
فاطمه 2شنبه این بغل تو میشینه ها البته اگه بیای
منم میرم پیش یکی از بچه ها می شینم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان