نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

183.قلعه‌نویی: مجیدی، رحمتی و جباری در چارچوب استقلال باشند، با آنها کار می‌کنیم

سرمربی استقلال در خصوص اینکه مجیدی، رحمتی و جباری شانس حضور در این تیم را دارند گفت: اگر این بازیکنان در چارچوب باشگاه باشند با آنها کار خواهیم کرد.

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 13

به گزارش زلال نیوز ، امیر قلعه نویی پیش از آغاز تمرین امروز در جمع خبرنگاران گفت: باید از مردم تشکر کنم، وقتی به کمپ استقلال رسیدم دیدم که از چند صد متر جلوتر راه بسته شده است. همان زمان به ائمه اطهار و خداوند بزرگ توسل کردم که شرمنده این مردم نشوم. امروز پرسپولیسی‌ها هم ما را مورد لطف خود قرار دادند و این مسئله مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: آمده‌ام که تیم خوبی بسازیم و خوشبختانه بازیکنان خوبی داریم و هم در ایران و هم در آسیا توانایی موفق شدن داریم.

قلعه‌نویی در خصوص اینکه فرهاد مجیدی، مهدی رحمتی و مجتبی جباری شانس حضور در استقلال را دارند یا خیر گفت: خدا آن روز را نیاورد که آخرتم را به خاطر فوتبال بفروشم. من هیچ وقت اهل تسویه حساب نبودم و به دنبال سرمایه سوزی نیز نیستم. اگر این 3 عزیزی که شما اسم بردید در چارچوب استقلال باشند با آنها کار خواهیم کرد. بازیکنان روزانه بیش از یک و نیم میلیون تومان درآمد دارند در حالی که نوجوانانی که امروز خود را به محل تمرین رساندند حتی پول تو جیبی ندارند و با قرض خود را به اینجا رساندند. از نظر من بازیکن باید باغیرت باشد و در چارچوب سیستم استقلال حرکت کند.

سرمربی استقلال عنوان کرد: خدا را شکر می‌کنم که دوباره به استقلال برگشتم و این بار احساس خاصی دارم. جا دارد از کادر فنی گذشته و مظلومی نیز تشکر کنم که زحمات زیادی کشیدند.

قلعه‌نویی در خصوص اینکه پرسپولیس یارگیری خوبی انجام داده گفت: برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم اما ما به دنبال اهداف خودمان هستیم. لیستی را به باشگاه ارائه کردیم و دو جای خالی دیگر داریم که ظرف روزهای آینده این دو نفر را نیز به خدمت می‌گیریم.

وی در پایان در خصوص لیست مازاد آبی پوشان گفت: این لیست را هم در اختیار باشگاه قرار دادم.
184.پيشنهاد کي‌روش براي برنامه‌ريزي ليگ برتر

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشستي با هيات رئيسه سازمان ليگ برتر فوتبال برنامه اردوهاي تيم ملي را ارائه داد.

به گزارش سايت فدراسيون فوتبال، در اين نشست که محمد هادي آيت اللهي، غلامرضا بهروان، کارلوس کي‌روش، اميد نمازي، محمدرضا ساکت، علي کاظمي و مصطفي شهبازي حضور داشتند درباره برنامه‌هاي تيم ملي و چگونگي برنامه‌ريزي فصل دوازدهم ليگ برتر فوتبال بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

بر همين اساس، سرپرست سازمان ليگ گفت: هيات رئيسه سازمان ليگ، تقويم پيشنهادي کي‌روش را بررسي کرد و کي‌روش هم پيشنهاداتش را درباره برگزاري ليگ در فصل پيش رو و تقويم رقابت‌هاي ليگ برتر و چگونگي حضور نماينده‌هاي ايران در ليگ قهرمانان آسيا در ليگ برتر و تاريخ اردوهاي تيم ملي را ارائه داد که مورد توجه هيات رئيسه سازمان ليگ قرار گرفت.

بهروان همچنين گفت: هدف ما فراهم آوردن امکان استفاده بهينه از زمان درباره نمايندگان ايران در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا و ضربه نخوردن باشگاه‌ها و تيم ملي است و مطمئنا با همفکري به اين هدف مهم خواهيم رسيد و تصميماتي خواهيم گرفت که به نفع فوتبال ملي و باشگاهي ايران باشد.

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Newsha ti ti ، Son of anarchy
آگهی
روز سی و دوم :

185.استقلال شرایط انصاری فرد را پذیرفت

پس از پذیرفته شدن شرط های آقای گل فصل پیش لیگ برتر از سوی مدیران استقلال، وی بیش از پیش به این تیم نزدیک شد.

باشگاه خبرنگاران، کریم انصاری فرد که مورد نظر تیم های بزرگ استقلال، پرسپولیس و سپاهان قرار دارد، مذاکرات جدی با آبی ها انجام داده و قرار است با شرایط خاصی به عضویت استقلال درآید. این در حالی است که مسئولان تیم استقلال نیز مخالفتی با وی ندارند.
کریم انصاری فرد که با شرایط مالی قابل توجهی قصد دارد تیم فصل آینده خود را برگزیند، در خصوص مبلغ قرار داد و شرایط مالی اعلام شده با استقلالی ها به مشکلات جزیی برخورد کرده است اما شرط دیگر وی قابل توجه است و استقلالی ها باید آن را بپذیرند تا کریم انصاری فرد به عنوان مهاجم فصل آینده این تیم حضور در این تیم را بپذیرد.
مهاجم فصل پیش سایپا اعلام کرده است برای حضور در هر تیمی که او را می خواهد شرط مهمی دارد که مسئولان باید به آن توجه داشته باشند. وی گفته که قصد دارد فوتبال خود را در خارج از کشور دنبال کند. بنابراین هر زمانی این پیشنهادی به وی رسید این بازیکن حق دارد که آن را مورد بررسی قرار داده و اگر وضعیت ایده آل بود، از استقلال جدا می شود.
شایان ذکر است، وضعیت مشابه انصاری فرد با شروط فرهاد مجیدی اوضاع را تحت تأثیر قرار داده و مسئولان تیم استقلال در ابتدا با این موضوع مخالفت کردند. اما انصاری فرد اعلام کرد در این صورت می تواند با آبی ها مذاکرات جدی انجام دهد زیرا قصد پیشرفت دارد و هر باشگاهی چنین شرطی را بپذیرد، با آنها قرار داد امضا می کند.
گفتنی است، مسئولان تیم استقلال علاوه بر شروط فوق از نظر مسائل مالی نیز با مشکلات جزیی روبرو شدند اما اعلام کردند آنها را حل می کنند. به نظر می رسد استقلالی ها قصد ندارند فصل نقل و انتقالات را به پرسپولیس ببازند.
186.شکایت کی‌روش از فتح‌الله‌زاده

روزهای سخت علی فتح الله زاده در باشگاه استقلال فرا رسیده است، مدیرعامل آبی‌های پایتخت که در بازار نقل و انتقالات از محمد رویانیان عقب مانده‌ است، برای آنکه مورد انتقاد هواداران باشگاهش قرار نگیرد با انتقاد از کارلوس کی‌روش بابت مصدومیت پژمان منتظری سعی کرد نگاه مخاطبان استقلالی‌ را به این سمت سوق دهد تا کسی متوجه عقب ماندگی استقلال در فصل نقل و انتقالات نشود، اما این تاکتیک فتح الله زاده با واکنش تند سرمربی تیم ملی فوتبال ایران رو به رو شد به گونه‌ای که گفته می‌شود کارلوس کی‌روش بابت اظهارات عجیب فتح الله زاده پاسخ تندی به وی بدهد.
به گزارش رجانیوز، پس از اظهارات تند مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص تصمیم گیری سرمربی تیم ملی در به کارگیری پژمان منتظری در بازی برابر ازبکستان،کارلوس کی‌روش تصمیم گرفت تا با انتشار بیانیه‌ای رسمی پاسخ اظهارات غیرمسوولانه مدیرعامل استقلال را بدهد از طرفی گفته می‌شود فدراسیون فوتبال قصد دارد با احضار فتح الله زاده به کمیته انضباطی به رفتار خاص آقای مدیرعامل رسیدگی کنند.

سایت فدراسیون فوتبال با اشاره به این اتفاق ، از قول کی روش پاسخی کوتاه به اظهارات مدیرعامل استقلال داد و در این خصوص اعلام کرد، ظرف روزهای آینده سرمربی تیم ملی در قالب بیانیه‌ای پاسخ اتهامات مدیرعامل استقلال را خواهد داد، در این خبر از قول کی‌روش امده است:« باتوجه به اظهارات تحریک کننده فتح الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد مصدومیت پژمان منتظری، ما معتقدیم که یک پاسخ شفاف و روشن، مورد نیاز است. این اظهارات تفرقه انگیز فقط تمرکز تیم ملی را ازبین برده و در کار آماده سازی تیم ملی برای دیدار حساس مقابل قطر در رقابتهای انتخابی جام جهانی 2014 خلل ایجاد می کند. وظیفه من از دیدگاه حرفه ای خودم این است که در آینده نزدیک، پاسخی با جزییات کامل را طی یک بیانیه اعلام كنم.»

علی فتح الله زاده روز جمعه گذشته در بخشی از این گفت وگو اظهار داشته بود: «... آقای کی‌روش! سؤال من از شما این است: شما که چنین توصیه‌هایی می‌کنید چرا وقتی در بازی با ازبکستان منتظری در نیمه اول آسیب دید و همسترینگ او پاره شد، با روش طب سنتی روی او کار کردید و در نیمه دوم به او بازی دادید. به کادر پزشکی تیم ملی بگویید که پاسخ ما را بدهند چون آنها می‌دانند طب سوزنی در این شرایط غلط است. بهتر است کی‌روش کار خودش را انجام دهد و من هم به او احترام می‌گذارم و همانطور که دیدید تا به امروز استقلالی‌ها عصای دست او بودند ولی انتظار دارم در حد تیم ملی صحبت کند.»

نزدیکان کارلوس کی‌روش مدعی‌اند سرمربی تیم ملی به شدت از نوع رفتار مدیرعامل استقلال ناراحت است و این موضوع را به صورت مستقیم به علی کفاشیان اعلام کرده است و از وی درخواست کرده برابر مقررات با علی فتح الله زاده برخورد شود، حال این که کفاشیان چه پاسخی را به سرمربی تیم ملی اعلام کرده است مشخص نیست اما قطعا پاسخ رئیس فدراسیون قانع کننده که کی روش از ادامه اعتراض منصرف شده است.

برخی نزدیکان فدراسیون فوتبال به خبرنگار رجانیوز اعلام کردند به احتمال بسیار زیاد پس از انتشار پاسخ رسمی کی روش به فتح الله زاده ، از طریق کمیته انضباطی مدیرعامل استقلال احضار خواهد شد تا به تخلف وی رسیدگی شود، بر اساس گفته یک مقام آگاه در فدراسیون فوتبال برگه احضار فتح الله زاده آماده ابلاغ است اما تاکنون از دفتر نبی بیرون نیامده است تا به باشگاه استقلال ابلاغ شود.

با احضار احتمالی فتح الله زاده به کمیته انضباطی مشکلات حاشیه‌ای تیم در روزهای حساس نقل و انتقالات بیشتر خواهد شد که این مساله برای هواداران این تیم زیاد خوشایند نیست چون استقلال این روزها بیشتر از آنکه به فکر آینده باشد به فکر رفع مشکلات حاشیه‌ای پیرامون باشگاه است اما باشگاه های پرسپولیس و سپاهان بدون دغدغه به فکر استخدام نفرات مورد نظر خود هستند.

186.اعلام آمادگي مجيدي براي بازگشت به استقلال

ئيس هيئت مديره باشگاه استقلال در مورد بازگشت مجيدي به جمع آبي پوشان گفت: در صحبتي که قبل از حضور قلعه نويي با مجيدي داشتم، ايشان براي حضور در استقلال اعلام آمادگي کرد.

رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال با اشاره به صحبتي که با فرهاد مجيدي داشته است گفت: قبل از حضور آقاي قلعه نويي با فرهاد مجيدي صحبت کردم و ايشان براي حضور در استقلال اعلام آمادگي کرد اما حالا تصمي گيرنده اصلي در اين مورد سرمربي تيم است. بازيکناني مثل جباري و رحمتي هم در تيم ما حضور دارند و با هماهنگي سرمربي به کارشان ادامه خواهند داد.

رسولي نژاد در مورد جذب کريم انصاريفرد نيز گفت: فکر کنم اين انتقال مراحل پاياني اش را سپري مي کند. با اين حال چون بنده شخصا با بازيکنان وارد مذاکره نمي شوم از طريق مديرعامل باشگاه پيگيري نقل و انتقالات هستيم. در مورد انصاريفرد هم شما از ايشان سوال کنيد.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
لپ تاپ من خرابه یا این ارسال آخری؟

دسم درد نکنه درسش کردم

ممنوووووووووووووون داداش محسنBig Grin

از خبرات یکم عقب افتادمBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، Son of anarchy
187.عواقب شکست سنگین مقابل ایران / کناره‌گیری سرمربی تیم ملی والیبال ژاپن

سرمربی تیم ملی والیبال ژاپن از سمت خود کناره گیری کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ تاتسویا یوتا که مدت‌هاست سرمربی تیم ملی ژاپن است، ظاهرا با این باخت تیمش به ایران دیگر در سمتش ماندگار نیست. او و شاگردانش که قبل از بازی با ایران مدعی شده بودند انتقام باخت در جام ملت‌ها را می گیرند، دوباره باختند. آن هم با نتیجه 3 – صفر در مقابل چشم 11 هزار ژاپنی. این سومین باخت تیم ملی والیبال ژاپن به ایران در یک سال اخیر محسوب می شود. البته ژاپنی ها سال قبل هم در جام جهانی به ایران باختند. با این حساب تاتسویا یوتا دیگر ماندن را جایز ندانسته و می خواهد جایش را به مربی دیگری بدهد.
188.جشنواره جرثقیل ها در «یورو»

لهستان و اوکراین بدون تردید سوئیس و اتریش چهار سال قبل نیستند. تفاوت بین این دو کشور علاوه بر اختلاف زمانی ، واحد پول و نحوه سازماندهی رقابت های جام ملتهای اروپا، مسایل بیشتری را دربرگرفته که با هر روز و با گذشت زمان بیشتر از شروع جام چهارهم، شکل مشخص تری پیدا می کند.

هر اندازه لهستان در حال و هوای میزبانی و میهمان نوازی از توریستها فرو رفته، در کیف با استقرار بیست هزار نیروی نظامی و قوانین سفت وسخت دولت برای حفظ امنیت در زمان برگزاری یورو، فوتبال و یورو 2012 در اولویت های بعدی قرار گرفته اند.
سیل هجوم توریست ها و تیمها به لهستان و استقرار آنها در این کشور به خوبی گویای این حقیقت است که اوکراین بعد از مسایل سیاسی اخیر رخ داده در این کشور و تهدید تقریبا نیمی از قاره اروپا مبنی بر بایکوت کردن رقابت های یورو دراین کشور، تا حد زیادی وجهه میزبانی خود را از دست داده است.
اینکه در لهستان حتی یک بلیط هم برای بازی های مرحله گروهی پیدا نمی شود ولی در اوکراین هنوز توریست ها به راحتی در بدو ورود به این کشور و بدون هیچ برنامه ریزی قبلی می توانند نسبت به تهیه بلیط بازیهای یورو امیدوار باشند هم نشان می دهد که این تهدیدهای اخیر کم و بیش تاثیری منفی درمیزبانی کیف و دیگرشهرهای اوکراین داشته اند.

تشدید مسایل امنیتی
با این وجود پیش بینی حضور هشتصد هزار توریست در زمان برگزاری رقابت های یورو در اوکراین مسوولیت نیروهای امنیتی این کشور را در زمان انجام مسابقات یورو 2012 دو چندان کرده است. برای اوکراین میزبانی آبرومندانه فقط در یک عبارت خلاصه می شود و آن حفظ امنیت است. به همین دلیل پلیس این کشور 22 هزار پلیس ( که خیلی بیشتر از رقم اعلام شده درماه گذشته است) برای حفظ و برقراری نظم در شهرهای میزبان یورو بسیج کرده و چند جنگنده هوایی و هلیکوپتر را هم برای کنترل هوایی شهرها به کار گرفته است.
کیف شهرمیزبان دیدار نهایی یورو 2012 در تاریخ اول جولای، مرکز اصلی نگرانی مسوولان برگزاری رقابتهاست و این روزها خیابان های این شهر در روزهای عادی از سوی حداقل 2500 مامور پلیس تحت کنترل هستند و در روزهایی که در کیف بازی انجام می شود، این تعداد به 7 هزارنفر افزایش پیدا می کند. البته پلیس اوکراین برای امنیت داخل ورزشگاهها به شرکت های خصوصی که به صورت تخصصی در این زمینه فعال هستند متوسل شده و حدود 4000 والنتیر از سوی یوفا با بازرسی ماموران قبل از برگزاری هر مسابقه روی رفت و آمد کامل هواداران تیم ها و حتی خبرنگارانی که در مدیاسنترها مستقر هستند، نظارت کامل دارند.
اوکراین کشوری است که ازنظر اجتماعی هم شرایط باثباتی ندارد و یکی از کشورهای اروپایی است که بیشترین درصد مبتلایان به ایدز را درخود جای داده است. مساله نژادپرستی هم که به همان اندازه لهستان را درنگرانی فرو برده، دراوکراین هم پابرجاست. بهرحال درهمین چند روز از شروع رقابتهای جام ملتهای اروپا مشخص شده که اوکراین تلاش زیادی دارد تا نظرافکار عمومی را نسبت به اعمال خشونت فراوان پلیس این کشور و توسل به زور و پدیده رایج فساد و رشوه گیری درمیان مسوولان بلندپایه اوکراینی ، تغییر دهد. اگر چه هنوز برای قضاوت دراین زمینه خیلی زود است.

بوی تازگی در لهستان
هراندازه اوکراین در پی ساخت یک وجهه ویران شده در بین کشورهای اروپایی است، در لهستان همه چیز حال وهوای یک تورنمنت رسمی فوتبال در سطح بالا به خود گرفته است. 25 میلیارد یوروی هزینه شده ازسوی مسوولان این کشور برای میزبانی یورو در نمای کلی تک تک شهرهای میزبان یورو به خصوص ورشو منعکس شده است. با قدم زدن در خیابان های پایتخت و دیگر شهرها به خوبی می توان بوی “نو” بودن و تازگی را استشمام کرد. به هشت فرودگاه خیلی جدید و بازسازی شده مثل چهار ورزشگاه میزبان بازیها، باید همه ساخت و سازهایی که در گوشه کنار همه شهرهای کوچک وبزرگ لهستان درحال انجام هستند،اضافه کرد. رسانه های خارجی از عبارت جالب “جشنواره جرثقیل ها” برای توصیف شهرهای لهستان استفاده می کنند. همین که احدث ریل راه آهن بیست کیلومتر پایانی برلین به ورشو تازه روز قبل از افتتاحیه تمام شد، نشان می دهد که لهستان تا چه اندازه برای این میزبانی شوق و ذوق نشان داده و اقتصاد این کشور این روزها حتی سریع تراز اقتصاد کشوری همچون آلمان در حال تاخت و تاز است. این کشور بعد از سقوط دیوار برلین برای اولین بار میزبان یک رویداد جهانی مهم شده و تا پیش از این در شرق اروپا هیچ تورنمنت ورزشی بزرگی در این سطح انجام نشده است.
اگرچه لهستان تقریبا هیچ شباهتی به کشورهای شرقی اروپایی ندارد وسیستم شهرسازی و ساختمان ها و آسمان خراش های کریستالی و ترام های فوق العاده مدرن، کاملا مطابق الگوهای غربی بنا شده اند. بی دلیل نیست که سیزده تیم از شانزده تیم حاضر دریورو لهستان را برای اقامت انتخاب کرده اند.

میهمان نوازی متفاوت
لهستانی ها نسبت به اوکراینی ها از روحیه میهمان‌نوازی بیشتری برخورار هستند و فضای گرم تری درشهرهای این کشور به چشم می خورد و علاقه و شور و هیجان بیشتری به فوتبال دربین مردم وجود دارد. برای توریست های خارجی همین که در شهرهای این کشور می توان برای قیمت تاکسی هم با راننده ها چک و چانه زد یک اتفاق خوشایند تلقی می شود. البته در راهنماهای چاپ شده برای توریستهای خارجی به چند نکته مهم اشاره شده تا آن ها را از مواجه شدن با جریمه های سنگینی که می توانند نظرآنها را درمورد این کشور به طورکامل تغییر دهند، دورنگه دارد. اول اینکه در لهستان میزان الکل مجاز در بدن برای رانندگی کردن صفر است و مثل بقیه کشورهای اروپایی صفر ممیز رقم خاصی نیست. مساله دیگر اینکه عبور نکردن از خط عابرپیاده چیزی درحدود 120 یورو جریمه از سوی پلیس های راهنمایی رانندگی با لباس شخصی که در هرگوشه شهر پنهان هستند، درپی خواهد داشت.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
189.احتمال جدایی زندی از استقلال قوت گرفت

شاید اگر استقلال ایمان مبعلی را جذب نمی کرد زندی در استقلال می ماند اما حالا با جذب این بازیکن که قریب به نیم فصل است تیم ندارد احتمال ماندن زندی در استقلال بسیار کاهش می یابد

به گزارش قدس آنلاین، با پیوستن ایمان مبعلی به استقلال احتمال جدایی فریدون زندی از این تیم قوت بیشتری گرفته است. پیش تر نیز گفته می شد فریدون در لیست مازاد امیر قلعه نویی قرار دارد و شاید در تیم او نباشد و حالا با آمدن ایمان مبعلی احتمال جدایی زندی از استقلال بیش از گذشته است. شاید اگر استقلال ایمان مبعلی را جذب نمی کرد زندی در استقلال می ماند اما حالا با جذب این بازیکن که قریب به نیم فصل است تیم ندارد احتمال ماندن زندی در استقلال بسیار کاهش می یابد. حال باید منتظر ماند و دید آیا با آمدن ایمان مبعلی به استقلال آیا فریدون زندی همچنان در ترکیب آبی ها باقی خواهد ماند یا خیر؟! زندی اکنون در کشور آلمان به سر می برد و هنوز برای مشخص کردن وضعیت نهایی خود با باشگاه استقلال به کشورمان بازنگشته است. گفته می شود زندی یک پیشنهاد هم از تیم های آلمانی دارد. تیمی که در اوبرلیگا؛ یعنی لیگ دسته دوم باشگاه های آلمان بازی می کند.
190.به استقلال برگشتم تا به جام جهانی بروم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: به استقلال برگشتم تا با اثبات خود به همراه تیم ملی در جام‌جهانی برزیل حضور پیدا کنم.

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، ایمان مبعلی پس از یک فصل دوری از باشگاه استقلال و حضور در تیم الشارجه امارات مجدداً به جمع آبی‌پوشان بازگشت.

این بازیکن در نیم‌فصل دوم به دلیل مصدومیت قراردادش را با تیم اماراتی فسخ کرد اما قصد داشت به ایران بازگردد که به خاطر قانون نتوانست با استقلال قرارداد امضاء کند.

ایمان مبعلی هافبک جدید تیم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مسائل مختلف صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: چطور شد که به استقلال برگشتی؟

صحبت‌هایی انجام شده بود و نمی‌خواستم زیاد سرو صدا کنم و البته قلعه‌نویی به بازی من اعتقاد داشت و چند سال پیش در جام ملت‌های آسیا به من بازی می‌داد. دوست داشتم به استقلال برگردم و به احترام هواداران این تیم قرارداد یکساله اما سفید امضاء کردم و حتی کوچک‌ترین بحث مالی انجام ندادم.

فارس: گفته می‌شد که در آستانه عقد قرارداد با پیکان هستی؟

با پیکانی‌ها صحبت کرده بودم و شخصاً به خاطر عبدالله ویسی می‌خواستم به این تیم بروم اما به خاطر دلایل موجهی که دارم به استقلال آمده‌ام و برای ویسی و تیم پیکان در این فصل آرزوی موفقیت می‌کنم.

فارس: قبول داری که بازگشتت به امارات اشتباه بود؟

واقعاً اشتباه بزرگی انجام دادم که به الشارجه امارات رفتم و البته بعداز آن مصدومیت با شما مصاحبه کردم و گفتم که آنها می‌خواهند با کمر مصدوم برایشان بازی کنم. البته مصدومیت هم تنها ۳۰روز طول کشید و خیلی زود آماده شدم و می‌خواستم به استقلال برگردم اما قانون اجازه نداد که برای استقلال بازی کنم در حالیکه قراردادم را با شارجه فسخ کردم که این تیم جزو ۴تیم اصلی جام حذفی بود اما قسمت اینگونه بود که حالا با پیکان صحبت کنم و در نهایت به استقلال بیایم.

فارس: خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس خوب یارگیری کرده و قافیه را از استقلال در نقل و انتقالات برده است؟

برای موفقیت خیلی از مسائل دخیل است، این اعتقاد من است که در ایران هیچ بازیکنی برتر از دیگری نیست و همه در یک سطح هستند به خصوص که یک بازیکن تیمش را عوض کند، آن زمان است که توقعات فقط بالا می‌رود و کار سخت می‌شود. نه به خاطر اینکه امروز با استقلال قرارداد بستم بلکه حتی اگر دیروز از من این سؤال را می‌پرسیدید می‌گفتم که استقلال در فصل نقل و انتقالات خوب کار کرده است چون این تیم مهره‌های خود را حفظ کرده و شما می‌بینید که در نقل و انتقالات اصلاً به دنبال دروازه‌بان و بازیکن دفاعی نبود اما پرسپولیس کلاً در این دو نقطه که ضعف داشت یارگیری کرد. پس این نشان می‌دهد که هر تیمی به دنبال پوشاندن نقاط ضعفش است.

فارس: با این شرایط استقلال این فصل قهرمان می‌شود؟

در هر سه جام استقلال مدعی است و شک نکنید که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ برتر خواهیم بود.

فارس: صحبت خاصی نداری؟

من خوشحالم که به استقلال برگشتم و آمده‌ام که با تیم ملی به جام جهانی بروم. می‌دانم که قلعه‌نویی به بازیکنی که آماده باشد بازی می‌دهد و من هم مرد جنگیدن هستم. مطمئن باشید تمام تلاشم این است که بهتر از مبعلی دو فصل پیش باشم و امسال یکی از سالهای خوبم را پشت سر می‌گذارم.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
191.جباری: اولویتم استقلال است

کروش گفت کاری که با زانوی تو کردند، در اروپا دادگاهی دارد
مجتبی جباری می‌گوید 8 سال در استقلال بوده و اولویتش همین تیم است.

به گزارش خبرآنلاین ؛ جباری بدون‌شک از نظر فنی یکی از بهترین بازیکنان استقلال طی چند سال اخیر است.

او فصل گذشته هم قبل از مصدومیت زانو، بهترین بازی‌ها را برای استقلال انجام داد و همین عملکرد باعث شد به یک بازیکن ثابت در تیم کارلوس کروش هم تبدیل شود. طی چند روز اخیر هم چالش میان سرمربی تیم‌ملی و مدیرعامل باشگاه استقلال پیش آمده و کروش از مصدومیت مجتبی جباری و پژمان منتظری به شدت ناراحت است و مربیان سابق استقلال را مقصر می‌داند. از سوی دیگر صحبت‌های زیادی هم مطرح شده مبنی بر اینکه جباری در استقلال می‌ماند یا نه اما آن‌طور که به نظر می‌رسد، شماره 8 در جمع آبی‌پوشان ماندنی می‌شود.

* همه می‌خواهند بدانند در استقلال ماندنی می‌شوی یا نه زیرا بحث رفتنت به سایر تیم‌ها مطرح شده.
حقیقت این است که چند تیم صحبت‌های خیلی کمی با من انجام داده‌اند و شرایطشان را هم گفته‌اند. البته صحبت جدی مطرح نشده و من می‌خواهم اول با باشگاه خودم صحبت کنم زیرا 8 سال در استقلال بوده‌ام و طبیعی است اولویت اولم استقلال باشد.
* این صحبت‌های تو یعنی هواداران امیدوار باشند که در استقلال می‌مانی.

من چندین سال در استقلال بوده و روزهای خیلی خوبی را سپری کرده‌ام. در این مدت هم همواره با مردم و هواداران ارتباط خوبی داشته‌ام و برای طرفداران استقلال ارزش و احترام بسیاری قایلم. باشگاه، هویت و همه چیز خودم را از هواداران دارد و آنها سرمایه‌های واقعی تیم هستند. من از آنها ممنونم که همواره برخورد مناسب و دلگرم‌کننده‌ای با من داشتند و بدون‌شک اولویت اول من در ایران، استقلال است. این را هم بگویم که طی یکی، دو فصل گذشته، ما تیم خیلی خوبی داشتیم. استقلال به معنای واقعی عالی بود و اگر دست‌اندرکاران فعلی تیم، خوب و باهوش عمل کنند، می‌توانند افتخارات خیلی خوبی کسب کنند زیرا این استقلال، با اضافه شدن چند بازیکن طراز اول، می‌تواند حتی مدعی قهرمانی در آسیا هم باشد زیرا از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی، نفرات خیلی خوبی دارد.

* طی چند روز قبل هم کارلوس کروش به خاطر مصدومیت زانو، خیلی معترض شد و از باشگاه استقلال شاکی بود.
به نظر من آقای کروش حق دارد زیرا من با مینیسک پاره جلوی الاتفاق بازی کردم. حتی دکتر تیم گفت نباید بازی کنی، اما شرایط به گونه‌ای بود که می‌خواستم هر طور شده به استقلال کمک کنم تا بتوانیم راهی لیگ قهرمانان آسیا شویم و از مرحله پلی‌آف صعود کنیم. همین شد که کارم به عمل جراحی کشید و یک ماه عقب افتادم و حالا هم که بازی با قطر را از دست دادم. با این شرایط مقابل الاتفاق بازی کردم و با همه وجود تلاش کردم اما بعد از آن و عمل جراحی‌ام، نه زنگی بود، نه تماسی و نه حتی یک احوالپرسی.

آن موقع کار درستی انجام ندادند و انتظار دارم یک باشگاه بزرگ، با بازیکنان خودش و به خصوص آنهایی که قدیمی‌تر هستند یا بازوبند می‌بندند، رفتار بهتر و حرفه‌ای‌تری داشته باشد. با بازی مقابل الاتفاق، به استقلال کمک کردم اما به خودم ضربه زدم و حتی زندگی حرفه‌ای‌ام تحت‌تأثیر منفی قرار گرفت و بازی تیم‌‌ملی با قطر را که خیلی هم مهم بود از دست دادم.
*کروش حرف خاصی به تو نزد؟
اول یک نکته بگویم؛ آقای کروش هم می‌توانست من را در دیدار با ازبکستان تا پایان بازی در زمین نگه دارد و بگوید بازی خیلی حساس است اما این کار را نکرد. یا اینکه می‌توانست اشکان دژاگه را به زور به زمین بفرستد اما این‌گونه تصمیم نگرفت. او به سلامت بازیکنانش خیلی اهمیت می‌دهد و به جای اینکه مرا با قرص و مسکن و آمپول به زمین بفرستد، گفت برو و هر وقت خوب شدی برگرد. در صحبتی که باهم داشتیم، گفت این زندگی تو است و اهمیت خیلی بالایی دارد و سلامت بازیکن از هر چیزی مهم‌تر است و من از ایشان تشکر می‌کنم. حتی گفت اگر در یک باشگاه اروپایی، چنین کاری با زانوی تو انجام می‌شد، آن باشگاه را دادگاهی می‌کردند و باید غرامت می‌دادند.
*تو گفتی خواستی با زانوی مصدوم، به استقلال کمک کنی و تصمیم خودت بود، اما پزشک و سرمربی وقت تیم نگفتند اگر بازی کنی به ضررت تمام می‌شود؟
ببینید، بازیکن دوست دارد بازی کند و کمک تیمش باشد. آقای کروش می توانست بگوید بازی با قطر خیلی مهم است و بیا هر‌طور شده بازی کن اما با خود من جلسه گذاشت، با دکترها جلسه گذاشت و کلی بررسی کرد، بعد در پایان گفت مقابل قطر نباشد. من جلوی الاتفاق بازی کردم اما خیلی جالب است که حتی شب رفتنم به اتاق عمل، محمدرضا مولایی را واسطه می کردند که به من زنگ بزند و بگوید اگر می‌شود عمل نکن و بیا فینال جام‌حذفی را هم بازی کن! من از این مسئله ناراحت شدم زیرا به جای اینکه سلامتی بازیکن را هم در نظر بگیرند. دنبال گرتفن نتیجه در فینال جام‌حذفی بودند. من پیش دکتر ابراهیمیمان رفتم و گفت مینسیک زانویت یک مقدار پارگی دارد و باید عمل کنی. حتی چند دکتر دیگر هم همین حرف را زدند و فکر می‌کنم با توجه به اتفاقی افتاده در حق خودم و خانواده‌ام و اطرافیانم اجحاف شده حالا هم باید فیزیوتراپی کنم تا فشارهایی که چند ماه آخر روی پایم آمده، درست شود.
*صحبت از این بود که چند ماهی طول می‌کشد تا برگردی؟
نه، این‌طور نیست، من حداکثر تا یک هفته دیگر می توانم برگردم و مشکل خاصی وجود ندارد. من خیلی دوست داشتم زودتر برگردم اما بعد از یک فصل فشرده، پایم را عمل کردم و حالا هم که فیزیوتراپی دچار خستگی فوتبالی شدم و فرصتی برای استراحت هم نبود. یک بازی با کیفیت پایین هم در خدمت تیم‌‌ملی بودم و مسابقه با قطر را هم از دست دادم. امیدوارم با یک استراحت مناسب و فیزیوتراپی، برای فصل آینده و ادامه بازی های تیم‌‌ملی به آمادگی کامل برسم.

192.انصاری‌فرد، بمبي كه شايد خنثي شود!

رئیس تربیت بدنی نیروهای مسلح از مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه مهاجم فصل گذشته سایپا در دو روز آینده خبر داد.

مهرعلی باران چشمه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سؤال که آیا کریم انصاری‌فرد بازیکن سرباز به شمار می‌رود یا خیر اظهار داشت: چند روز است که خیلی‌ها از من این سؤال را می‌پرسند اما تا زمانی که وضعیت او را بررسی نکنم نمی‌توانم اظهار نظر کنم.

وی افزود: درخواست استعلام وضعیت انصاری‌فرد را داده‌ام و تا دو روز دیگر تکلیف نظام وظیفه او مشخص می‌شود.

به گزارش فارس، کریم انصاری‌فرد که از او به عنوان بمب نقل و انتقالات یاد می‌شود این روزها مورد توجه پرسپولیس، استقلال و سپاهان قرار دارد و باید دید با این شرایط آیا می‌تواند به یکی از این تیم‌ها منتقل شود یا اینکه باید به دلیل سرباز بودن به یکی از تیم‌های نظامی برود.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
روز سی و سوم :
193.دو ستاره دیگر در راه است؛ پرسپولیسی ها 48 ساعت صبر کنند!

در حالی که پرسپولیسی ها گوی سبقت را در فصل نقل و انتقالات از دیگر رقبا ربوده اند اما این پایان کار آنان نیست و خبرهای تازه ای در راه است.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، پرسپولیسی ها هنوز در خط هافبک و حمله به دنبال جذب بازیکنان بزرگ هستند و باشگاه پرسپولیس نیز این نوید را به هواداران می دهد.

روزنامه منتسب به باشگاه پرسپولیس تیتر اول چاپ صبح امروز خود را به این مساله اختصاص داده و نوشته: «دو ستاره بزرگ در راهند؛ فقط 48 ساعت صبر کنید!»

سایت این باشگاه هم در بخش معرفی کهکشان سرخ علاوه بر عکس رویانیان و دنیزلی و بازیکنان فصل پیش، چهره بازیکنان جدید جذب شده این تیم را نیز کار کرده است و در انتهای آن دو جای خالی به شکل علامت سوال گذاشته است! این دو علامت سوال نام کیست؟ خلعتبری؟ انصاری فرد؟ پله؟ یا شاید نوری و حقیقی... تنها چند روز منتظر بمانید! همه چیز مشخص می شود.
194.اولین گلر خارجی لیگ آینده جذب شد

"مارکو سیمیچ" گلر 26 ساله تیم تیم فوتبال "پوکادیای" صربستان با عقد قرارداد دو ساله و مشروط به تیم فوتبال صنعت نفت آبادان پیوست. به گفته علیرضا خلیلی‌نیا سخنگوی باشگاه صنعت نفت، این دروازه بان کروات، سابقه حضور در تیم‌های ملی نونهالان، جوانان و امید کرواسی را در کارنامه دارد. همچنین سیمیچ از نظر فدراسیون فوتبال صربستان و ورزشی نویسان این کشور به عنوان بهترین گلر صربستان در فصل 2012- 2011 انتخاب شده است.

پیش از این قرار بود صنعت نفت دروازه بان تیم ملی سوریه را جذب کند که این انتقال لغو شد. صنعت نفت آبادان علاوه بر این گلر صربستانی، یک دروازه‌بان داخلی را هم در روزهای آینده جذب می‌کند.

در حالی که مسئولان فدراسیون فوتبال جذب دروازهبان خارجی برای تیم های لیگ برتری را آزاد کردند اما تاکنون تنها تیم صنعت نفت آبادان دروازه بان خارجی جذب کرده است. آسمیرآودوکیچ دروازه بان فصل قبل پرسپولیس - که البته فقط در لیگ قهرمانان بازی کرد - پس از اینکه از این تیم کنار گذاشته شد، با مسئولان مس کرمان هم به توافق نرسید.
195.گزینه آبی حذف شد| کریم به دوراهی رسید

فاضلي مديربرنامه‌هاي ايراني مقيم اروپا كار انصاري‌فرد را براي حضور در يك تيم خارجي اوكي كرده و آقاي گل اين فصل ايران بايد تصميم خود را براي ادامه زندگي حرفه‌اي در اروپا يا ايران اتخاذ كند.

كريم انصاري‌فرد همچنان در نقش خاص خود در بازار نقل و انتقالات فرو رفته است. اين بازيكن اردبيلي بعد از جدايي از تيم سايپا مورد توجه جدي 3 خريدار بزرگ آغاز فصل نقل و انتقالات، پرسپوليس، استقلال و سپاهان قرار داشته است. كريم كه خود در اردوي تيم ملي است از طريق برادرش مذاكرات را پيش مي‌برد. برادري كه باسواد و خوش پوش است و راه و رسم مذاكره را آموخته است.

در ابتداي روزهاي نقل و انتقالات شنيده شد كه انصاري‌فرد به سپاهان قول داده به اصفهان برود اما بعد تصوير حضور برادر كريم در باشگاه استقلال منتشر شد تا آبي‌ها او را به عنوان شكار بزرگ فصل نقل و انتقالات در ذهن خود داشته باشند و از حضور علي فتح‌الله‌زاده در اين باشگاه خدا را شكر كنند اما با وجود همه خوش‌بيني‌ها و آنچه كه مديران استقلال درباره قطعيت حضور انصاري‌فرد درجمع آبي‌ها به زبان مي‌آوردند برادر كريم پريشب در گفت‌وگويي با محمد رويانيان شركت كرد و در نهايت با او به توافق نسبي رسيد.

بر سر دو راهي

آيا كريم انصاري‌فرد گزينه پرسپوليس را به عنوان گزينه نهايي انتخاب كرده است؟ پاسخ به اين سوال چندان راحت نيست. چه، در اين اشفته بازار ممكن است قيمت‌هايي از آستين مديران بيرون بيايد كه همه چيز را تغيير بدهد اما طبق آنچه كه يكي از مسوولان باشگاه پرسپوليس به سايت گل مي‌گويد كريم انصاري‌فرد به هيچ وجه به استقلال نخواهد رفت. او مي‌گويد: انصاري‌فرد با ما به توافق رسيده و اگر قرار باشد در ايران به فوتبال ادامه بدهد بدون ترديد پرسپوليس را انتخاب خواهد كرد. اين در حالي است كه محمودرضا فاضلي مديربرنامه‌هاي ايراني مقيم اروپا كار انصاري‌فرد را براي حضور در يك تيم خارجي اوكي كرده و آقاي گل اين فصل ايران بايد تصميم خود را براي ادامه زندگي حرفه‌اي در اروپا يا ايران اتخاذ كند. انصاري‌فرد كه به مرور ويژگي‌هاي خود را براي ترنسفر به اروپا از دست مي‌دهد بايد در اين زمينه زودتر تصميم بگيرد چرا كه شرايط سني او به مرور از جذابيتش براي تيم‌هاي اروپايي خواهد كاست. البته بايد ديد كه انصاري‌فرد به دنبال چيست؟‌ دريافت پول بيشتر در ايران يا پيشرفت حرفه‌اي با حضور در يك ليگ خوب اروپايي.

منابع خبري مي‌گويند انصاري‌فرد بعد از بازي مقابل قطر در اين‌باره تصميم خواهد گرفت.

بچه ها متاسفانه تا یه یه هفته ای نمی تونم بیام چون شارژ adsl رو به اتمامه . امیدوارم خودتون آپدیت شین ! Big Grin
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
سلام دوستان . بازم من اومدمو مجبورین تحملم کنین . شروع میکنم .

روز سی و چهارم :

196.بمب دوقلوی استقلال در حال انفجار

ستقلالی ها از وضع موجود راضی نيستند و برای جبران عقب‌ماندگی از پرسپوليس به فكر دو خريد پر سر و صدا افتاده‌اند.

استقلالی‌ها در روزهای اخیر مدعی شده‌اند همه آنچه در فصل نقل و انتقالات لازم داشتند را خریده‌اند و مشكلی احساس نمی‌كنند. اما به نظر می‌رسد آن‌ها چندان هم راضی نیستند و برای جبران عقب‌ماندگی از پرسپولیس به فكر دو خرید پر سر و صدا افتاده‌اند.
محمدرضا خلعتبری و جواد نكونام دو بازیكنی هستند كه استقلالی‌ها برنامه‌ریزی‌هایشان را برای جذب این دو نفر آغاز كرده‌اند. نكته این‌جاست كه این دو نفر با نظر سرمربی استقلال در لیست این تیم قرار گرفته‌اند و خود قلعه‌نویی شخصا پیگیر خرید این دو بازیكن تیم ملی است. اگر استقلالی‌ها موفق به خرید این دو بازیكن شوند خودشان را تا حدود زیادی از زیر فشار انتقادات رها خواهند كرد.
باید دید آیا نكونام خیال بازگشت از فوتبال اروپا را در سر دارد؛ و آیا خلعتبری كه بارها اعلام كرده اگر به ایران بیاید فقط در پرسپولیس توپ می‌زند این بار هم مثل سال‌های قبل زیر حرفش می‌زند یا نه؟

197.استقلال و پرسپولیس سوم شهریور در لیگ دوازدهم به مصاف هم می روند

شهرآورد تیم های استقلال و پرسپولیس در دوازدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های كشور روز جمعه سوم شهریور برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، قرعه كشی این رقابت ها امروز (یكشنبه) در محل سازمان لیگ برگزار شد.

براساس این قرعه كشی تیم های استقلال و پرسپولیس در هفته ششم به مصاف هم می روند كه میزبانی این مسابقه نیز بر عهده آبی پوشان پایتخت است.

در سال های اخیر همواره این مسابقه در هفته های میانی لیگ برگزار شده است و مسئولان سازمان لیگ از این جهت مورد انتقاد قرار گرفته اند كه به دلیل حساسیت این مسابقه، زمان برگزاری آن را بدون قرعه كشی تعیین می كنند.

198.برنامه کامل نیم فصل اول لیگ برتر دوازدهم

دوازدهمین دوره رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور امروز یکشنبه قرعه‌کشی شد که براساس آن برنامه کامل رقابتهای نیم فصل مشخص شد. ضمن اینکه دیدار استقلال و پرسپولیس در هفته ششم روز سوم شهریور برگزار خواهد شد.

به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، مراسم قرعه کشی دوازدهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۵ امروز یکشنبه در محل سازمان لیگ برتر برگزار شد. در پایان این مراسم برنامه نیم فصل اول مسابقات فوتبال لیگ برتر اعلام شد.

نیم فصل نخست مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از روز ۲۹ تیرماه جاری آغاز شده و تا ۱۸ آذرماه ۱۳۹۱ ادامه خواهد داشت. در این بین تیم های پرسپولیس و استقلال در چارچوب هفته ششم لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت. برنامه نیم فصل این مسابقات به شرح زیر است:

هفته اول - ۲۹ و ۳۰ تیرماه:
* داماش گیلان – فولاد خوزستان
* صنعت نفت آبادان – پرسپولیس تهران
* فجر سپاسی شیراز – ذوب آهن اصفهان
* صبای قم – پیکان تهران
* گهر درود – ملوان بندرانزلی
* تراکتورسازی تبریز – سایپای البرز
* نفت تهران – راه آهن شهرری
* سپاهان اصفهان – مس کرمان
* استقلال تهران – آلومینیوم هرمزگان

هفته دوم - ۳ و ۴ مرداد:
* فولاد خوزستان – سپاهان اصفهان
* آلومینیوم هرمزگان – داماش گیلان
* سایپای البرز – استقلال تهران
* مس کرمان – نفت تهران
* راه آهن شهرری – گهر زاگرس درود
* پیکان تهران – تراکتورسازی تبریز
* پرسپولیس – فجر سپاسی شیراز
* ملوان بندر انزلی – صنعت نفت آبادان
* ذوب آهن اصفهان – صبای قم

هفته سوم - ۹ و ۱۰ مردادماه:
* داماش گیلان – پیکان تهران
* فولاد خوزستان – سایپای البرز
* فجر سپاسی شیراز – صنعت نفت آبادان
* صبای قم – ملوان بندرانزلی
* گهرزاگرس درود – پرسپولیس تهران
* تراکتورسازی تبریز – مس کرمان
* نفت تهران – آلومینیوم هرمزگان
* سپاهان اصفهان – راه آهن شهرری
* استقلال تهران – ذوب آهن اصفهان

هفته چهارم - ۱۵ و ۱۶ مردادماه:
* صنعت نفت آبادان – نفت تهران
* آلومینیوم هرمزگان – فولاد خوزستان
* سایپای البرز – داماش گیلان
* مس کرمان – استقلال تهران
* راه آهن شهرری – تراکتورسازی تبریز
* پیکان تهران – گهرزاگرس درود
* پرسپولیس تهران – صبای قم
* ملوان بندرانزلی – فجر سپاسی شیراز
* ذوب آهن اصفهان – سپاهان اصفهان

هفته پنجم - ۲۷ و ۲۸ مرداماه:
* داماش گیلان – پرسپولیس تهران
* فولاد خوزستان – مس کرمان
* آلومینیوم هرمزگان – راه آهن شهرری
* صبای قم – فجر سپاسی شیراز
* گهرزاگرس درود – ذوب آهن اصفهان
* تراکتور سازی تبریز – صنعت نفت آبادان
* نفت تهران – پیکان تهران
* سپاهان اصفهان – سایپای البرز
* استقلال تهران – ملوان بندر انزلی

هفته ششم - ۲ و ۳ شهریورماه:
* صنعت نفت آبادان – صبای قم
* فجر سپاسی شیراز – گهرزاگرس درود
* سایپای البرز – آلومینیوم هرمزگان
* مس کرمان – داماش گیلان
* راه آهن شهرری – فولاد خوزستان
* پیکان تهران – سپاهان اصفهان
* پرسپولیس تهران – استقلال تهران
* ملوان بندرانزلی – نفت تهران
* ذوب آهن اصفهان – تراکتورسازی تبریز

هفته هفتم - ۷ و ۸ شهریورماه:
* داماش گیلان - ملوان بندر انزلی
* فولاد خوزستان – پرسپولیس تهران
* آلومینیوم هرمزگان – مس کرمان
* سایپای البرز – راه آهن شهرری
* گهرزاگرس درود – صنعت نفت آبادان
* تراکتورسازی تبریز – صبای قم
* نفت تهران – ذوب آهن اصفهان
* سپاهان اصفهان – فجر سپاسی شیراز
* استقلال تهران – پیکان تهران

هفته هشتم - ۲۴ و ۲۵ شهریورماه:
* صنعت نفت آبادان – سپاهان اصفهان
* فجر سپاسی شیراز – داماش گیلان
* صبای قم – گهرزاگرس درود
* مس کرمان – سایپای البرز
* راه آهن شهرری – استقلال تهران
* پیکان تهران – آلومینیوم هرمزگان
* پرسپولیس تهران – نفت تهران
* ملوان بندرانزلی – تراکتورسازی تبریز
* ذوب آهن اصفهان – فولاد خوزستان

هفته نهم - ۳۱ شهریور تا ۲ مهر:
* داماش گیلان – راه آهن شهرری
* فولاد خوزستان – ملوان بندرانزلی
* آلومینیوم هرمزگان – صنعت نفت آبادان
* سایپای البرز – پیکان تهران
* مس کرمان – ذوب آهن اصفهان
* تراکتورسازی تبریز – گهرزاگرس درود
* نفت تهران – صبای قم
* سپاهان اصفهان – پرسپولیس تهران
* استقلال تهران – فجر سپاسی شیراز

هفته دهم - ۶ و ۷ مهرماه:
* صنعت نفت آبادان – استقلال تهران
* فجر سپاسی شیراز – تراکتورسازی تبریز
* صبای قم – داماش گیلان
* گهرزاگرس درود – نفت تهران
* راه آهن شهرری – مس کرمان
* پیکان تهران – فولاد خوزستان
* پرسپولیس تهران – آلومینیوم هرمزگان
* ملوان بندرانزلی – سپاهان اصفهان
* ذوب آهن اصفهان – سایپای البرز

هفته یازدهم - ۲۸ و ۲۹ مهرماه:
* داماش گیلان – ذوب آهن اصفهان
* فولاد خوزستان – صنعت نفت آبادان
* آلومینیوم هرمزگان – فجر سپاسی شیراز
* سایپای البرز – پرسپولیس تهران
* مس کرمان – ملوان بندرانزلی
* راه آهن شهرری – پیکان تهران
* نفت تهران – تراکتورسازی تبریز
* سپاهان اصفهان – گهرزاگرس درود
* استقلال تهران – صبای قم

هفته دوازدهم - ۵ تا ۷ آبان ماه:
* صنعت نفت آبادان – داماش گیلان
* فجر سپاسی شیراز – نفت تهران
* صبای قم – سپاهان اصفهان
* گهرزاگرس درود – فولاد خوزستان
* تراکتورسازی تبریز – استقلال تهران
* پیکان تهران – مس کرمان
* پرسپولیس تهران – راه آهن شهرری
* ملوان بندر انزلی – سایپای البرز
* ذوب آهن اصفهان – آلومینیوم هرمزگان

هفته سیزدهم - ۲۶ و ۲۷ آبان ماه:
* داماش گیلان – گهرزاگرس درود
* فولاد خوزستان – فجر سپاسی شیراز
* آلومینیوم هرمزگان – صبای قم
* سایپای البرز – صنعت نفت آبادان
* مس کرمان – پرسپولیس تهران
* راه آهن شهرری – ملوان بندر انزلی
* پیکان تهران – ذوب آهن اصفهان
* سپاهان اصفهان – تراکتورسازی تبریز
* استقلال تهران – نفت تهران

هفته چهاردهم ۱ و ۲ آذرماه:
* صنعت نفت آبادان – مس کرمان
* فجر سپاسی شیراز – سایپای البرز
* صبای قم – فولاد خوزستان
* گهرزاگرس درود – استقلال تهران
* تراکتورسازی تبریز – داماش گیلان
* نفت تهران – سپاهان اصفهان
* پرسپولیس تهران – پیکان تهران
* ملوان بندر انزلی – آلومینیوم هرمزگان
* ذوب آهن اصفهان – راه آهن شهرری

هفته پانزدهم - ۶ و ۷ آذرماه:
* داماش گیلان – نفت تهران
* فولاد خوزستان – تراکتورسازی تبریز
* آلومینیوم هرمزگان – گهرزاگرس درود
* سایپای البرز – صبای قم
* مس کرمان – فجر سپاسی شیراز
* راه آهن شهرری – صنعت نفت آبادان
* پیکان تهران – ملوان بندرانزلی
* سپاهان اصفهان – استقلال تهران
* پرسپولیس تهران – ذوب آهن اصفهان

هفته شانزدهم ۱۱ و ۱۲ آذرماه:
* صنعت نفت آبادان – ذوب آهن اصفهان
* فجر سپاسی شیراز – پیکان تهران
* صبای قم – راه آهن شهرری
* گهرزاگرس درود – مس کرمان
* تراکتورسازی تبریز – آلومینیوم هرمزگان
* نفت تهران – سایپای البرز
* سپاهان اصفهان – داماش گیلان
* استقلال تهران – فولاد خوزستان
* ملوان بندر انزلی – پرسپولیس

هفته هفدهم - ۱۷ و ۱۸ آذرماه:
* داماش گیلان – استقلال تهران
* فولاد خوزستان – نفت تهران
* آلومینیوم هرمزگان – سپاهان اصفهان
* سایپای البرز – گهرزاگرس درود
* مس کرمان – صبای قم
* راه آهن شهرری – فجر سپاسی شیراز
* پیکان تهران – صنعت نفت آبادان
* پرسپولیس تهران – تراکتورسازی تبریز
* ذوب آهن اصفهان – ملوان بندرانزلی

199. اولویتم امارات است؛
خلعتبری : استقلالی ها فقط حرف می زنند!

حمد رضا خلعتبری از آن جمله بازیکنانی بود که در فصل نقل و انتقالات امسال سر و صدای زیادی به پا کرد. همان روز که امیر قلعه نویی به عنوان سرمربی جدید استقلال انتخاب شد اعلام کرد که خلعتبری اولین بازیکنی است که با استقلال قرارداد خواهد بست.

پس از این صحبت ها پرسپولیسی ها بودند که مذاکرات خود را برای استخدام این بازیکن توانمند اعلام کردند و مذاکرات بسیاری جدی نیز با این بازیکن انجام دادند. در حالی که استقلال و پرسپولیس برای به خدمت گرفتن این بازیکن از خود علاقه نشان داده اند اما عملا می بینیم که محمد رضا هنوز با هیچ تیم ایرانی به توافق نرسیده است!
در فصل نقل و انتقالات سر و صدای بسیاری پیرامون تو شده است. یک روز از استقلال سر در می آوری و روز دیگر از پرسپولیس! ماجرا چیست؟
همان طور که می گویید هر روز عضو یک تیم هستم! من نمی دانم بعضی ها این اخبار را از کجا می آورند. در حالی که می توانند با خودم مستقیم حرف بزنند. من تلفن همراهم به روی همه خبرنگاران باز است و آن‌ها می‌توانند آخرین اطلاعات را درباره من از خودم بپرسند. این طور نیست که خودم دنبال بازار گرمی باشم اگر پیشنهادی باشد می گویم و اگر نباشد می گویم نیست.
وقتی قلعه نویی سرمربی استقلال شد گفتند تو گزینه اول استقلال هستی اما بعد از آن دیگر خبری از تو نشد!
بله، خودم هم شنیدم اما راستش هیچ یک از مسوولان باشگاه استقلال با من تماس هم نگرفتند. آن ها فقط گفتند خلعتبری را می خواهیم درحالی که هیچ مذاکره ای با من نداشتند. همین جا اعلام می کنم که مسوولان باشگاه استقلال حتی یک تماس کوچک هم با من نگرفتند که بخواهند حالم را بپرسند حالا چه رسد به مذاکره برای عقد قرارداد.
خودت دوست داری در کدام تیم بازی کنی؛ استقلال یا پرسپولیس؟
واقعیت این است که برایم فرقی نمی کند. با هر تیمی قرارداد ببندم مطمئنا بهترین بازی‌ها را برایش انجام می دهم. من از آن دست بازیکنانی نیستم که نقش آدم های عاشق را بازی کنم. برایم تعهد خیلی مهم است. با هر یک از این تیم ها قرارداد داشته باشم بهترین بازی هایم را انجام خواهم داد. من برای 2 تیم ارزش و احترام قائلم.
دوست داری به یکی از این 2 تیم بروی یا در همان امارات به بازی ادامه بدهی؟
خب، اولویت من ماندن در امارات است و این موضوع را بارها و بارها اعلام کرده ام. دوست دارم در همان امارات بمانم. هنوز تکلیفم با تیم الوصل مشخص نیست. از آلمان که برگردم با مسوولان این تیم می نشینم و حرف می زنم. خودم دوست دارم در امارات باشم چون بازی در امارات را خیلی دوست دارم. این جا همه جور امکانات برای من فراهم شده و عربها رفتار بسیار خوبی با من داشتند.
به این ترتیب باید تو را فصل بعد هم در امارات ببینیم همین طور است؟
به احتمال زیاد در امارات می مانم.
پس چرا استقلال و پرسپولیس طی این روزها برای به خدمت گرفتنت اعلام آمادگی کردند و خودت هم می گویی بدم نمی آید در یکی از این 2 تیم بازی کنم؟
گفتم بدم نمی آید تا هواداران این 2 تیم فکر نکنند که من یادم رفته یک ایرانی هستم. اما حقیقت این است که در فوتبال امارات احساس راحتی می کنم و اگر این جا پیشنهادی باشد می مانم.
گفته می شود شاید مارادونا در الوصل نماند. این خبر چه قدر صحت دارد؟
من هم شنیدم اما هنوز خبری نیست. اماراتی ها خیلی مارادونا را دوست دارند و باید این جا باشید و ببینید چه امکاناتی در اختیار او قرارداده شده است. مارادونا مربی بسیار بزرگی است و به این سادگی ها از دستش نمی دهند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
روز سی و پنجم :

200.علی فتح الله زاده در گفت و گوی اختصاصی با قدس آنلاین
نکونام به ایران نمی آید با خلعتبری درحال مذاکره هستیم

خلعتبری را می خواهیم و درحال مذاکره با مدیربرنامه این بازیکن هستیم. ما رقمی را پیشنهاد دادیم و باقی ماجرا منوط به موافقت این بازیکن است. البته نمی خواهیم کاری کنیم که قیمت بازکنان بی جهت بالا برود.

به گزارش قدس آنلاین، علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت و گویی اختصاصی با قدس آنلاین پیرامون شایعات اخیر در خصوص جذب برخی بازیکنان لیگ برتری و خارجی توضیحاتی داد. مدیرعامل باشگاه استقلال گفت:" برخی دنبال جو سازی هستند و نام های بزرگی را مطرح می کنند. باشگاه استقلال تا کنون به طور شفاف درباره جذب بازیکنان با رسانه ها برخورد کرده است اما عده ای نام های بزرگ را مطرح می کنند تا در آینده اعلام کنند که باشگاه استقلال در جذب آن ها نا توان بود. برای مثال جواد نکونام؛ این بازیکن اساسا این فصل به فوتبال ایران بر نمی گردد و قیمتش طوری نیست که تیم های ایرانی توانایی پرداخت دستمزد آن را داشته باشند. ضمن اینکه ما هیچ مذاکره ای با نکونام نکردیم و شایعاتی که پیرامون جذب این بازیکن به گوش می خورد کاملا هدفدار طراحی شده است. اینکه ما نکونام را در اختیار داشته باشیم اما باعث خرسندی است." از احتمال جذب خلعتبری هم توسط باشگاه استقلال صحبت هایی می شنویم که فتح الله زاده این گونه پاسخ داد:"‌ خلعتبری را می خواهیم و درحال مذاکره با مدیربرنامه این بازیکن هستیم. ما رقمی را پیشنهاد دادیم و باقی ماجرا منوط به موافقت این بازیکن است. البته نمی خواهیم کاری کنیم که قیمت بازکنان بی جهت بالا برود. در همین راستا سعی می کنیم طوری جلو برویم که همه چیز قانونمند و واقعی باشد." فتح الله زاد درباره سایر نام های نیز توضیحاتی داد:"‌هیچ یک از نام هایی که می شنوید را تایید نمی کنم. درحال حاضر مشغول بررسی پرونده چند بازیکن هستیم تا اگر شد با آن ها قرارداد امضاء کنیم. البته آن ها باید به لحاظ فنی و پزشکی مورد تایید قرار بگیرند."

201.ایست انگلیس در ضیافت پنالتی

تیم ملی فوتبال ایتالیا در ضربات پنالتی بر انگلیس غلبه کرد و حریف آلمان در مرحله نیمه نهایی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس ایتالیا و انگلیس از ساعت 23:15 آخرین پیکار مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 را در ورزشگاه المپیک شهر کیف اوکراین به قضاوت پرونکا،‌ داور پرتغالی در حضور 70 هزار نفر آغاز کردند که پس از 120 دقیقه بسته ماندن قفل دروازه‌ها، در پایان این ماراتن تکلیف سرنوشت صعود به ضیافت پنالتی‌ها کشیده شد و ایتالیا با برتری 4 بر 2 به مرحله نیمه نهایی رسید.

در دقایق ابتدایی این جدال انگلیسی‌ها حمله کردند و صاحب موقعیت شدند اما به سرعت ایتالیا واکنش نشان داد و صاحب دو موقعیت عالی شد. پس از آن تا پایان نیمه اول بازی روند متعادلی به خود گرفت هرچند که آبی‌پوشان برتری محسوسی داشتند. در نیمه دوم نیز ایتالیا به برتری ادامه داد اما یاران آندرا پیرلو با وجود کسب موقعیت‌های فراوان به گلی برابر شاگردان روی هاجسون نرسیدند.

پس از 90 دقیقه تلاش، دو تیم وارد 30 دقیقه وقت اضافه شدند. در این دقایق با وجودی که تغییراتی در ساختار بازی دو تیم ایجاد شد، اما توپی از خط دروازه‌ ها نگذشت تا اینکه در ضربات پنالتی ضربات بالوتلی، پیرلو ، نوچرینو و دیامانتی به گل بدل شد اما مونتلیو نتوانست گل کند.

در مقابل ضربات پنالتی جرارد، رونی گل شد اما اشلی یانگ و اشلی کول نتوانستند ضربات پنالتی خود را به گل تبدیل کنند و در نتیجه انگلیس 4 بر 2 از حریف خود شکست خورد.

*لحظات حساس 45 دقیقه نخست:

دقیقه 3: روی پاس پیرلو، دانیله دروسی از پشت محوطه جریمه انگلیس اقدام به نواختن ضربه ‌ای محکم کرد که با تیر دروازه انگلیس اصابت کرد و گل نشد.

دقیقه 5: انگلیسی ها پس از یکسری رد و بدل کردن پاس ، از جناح راست توسط وین رونی توپی را به گلن جانسون در درون محوطه جریمه حریف رساندند که وی اقدام به ضربه سمت دروازه آبی‌پوشان کرد که بوفون با یک دست آن را مهار کرد و اجازه گل شدن نداد.

دقیقه 13: پاس رو به جلوی گلن جانسون وین رونی به ضربه سر خارج از دروازه ایتالیا زد.

دقیقه 24: روی یک پاس عمقی سریع، ماریو بالوتلی در درون جریمه حریف در حالیکه هیچ بازیکنی را پیش رو نداشت و در حالیکه می توانست جو هارت،‌ سنگربان را مغلوب خویش کند، نتوانست این توپ بخاطر تعلل بیش از حد و تکل به موقع جان تری، به گل تبدیل کند.

دقیقه 30: ماریو بالوتلی روی پاس مونتلیو با ضربه ‌ای نمایشی و چکشی دروازه هارت را هدف قرارداد که به گل نرسید.

دقیقه 37 : کاسانو با چرخشی در درون محوطه انگلیس به سمت دروازه سه شیر شوت کرد که جو هارت مجبور شد توپ را به کرنر فرستاد و مانع گل شد.

دقیقه 40 : کاسانو با ضربه سر برای بالوتلی توپی را مهیا کرد که مهاجم عضو منچسترسیتی توپ را یکبار دیگر به خارج زد.

*لحظات حساس 45 دقیقه دوم:

دقیقه 47 : روی یک کرنر، دانیله دروسی در حالی که هارت، ‌سنگربان انگلیس را برابر خویش داشت، در فاصله دو متری توپ را به بیرون زد.

دقیقه 50: مونتلیو 2 بار و بالوتلی یک بار به سمت دروازه هارت شلیک کردند که سنگربان انگلیس توپ‌ها را دفع کرد و توپ آخر هم به بیرون رفت.

دقیقه 77 : ضربه ایستگاهی استیوون جرارد از خط دفاع ایتالیا عبور کرد و با دقت بوفون به گل بدل نشد.

دقیقه 82 : ضربه محکم دیامانتی را جو هارت به خوبی مهار کرد و مانع گل شد.

دقیقه 90:‌ ضربه نوچرینو نزدیک بود به گل تبدیل شود اما تکل به موقع گلن جانسون انگلیس را نجات داد.

دقیقه 90: وین رونی یک موقعیت مناسب را از دست داد.

*لحظات حساس وقت‌های اضافه

دقیقه 97: ماریو بالوتلی یکبار دیگر صاحب توپی شد که با بی دقتی به سمت دروازه هارت شوت زد.

دقیقه 100:‌ دیامانتی قصد ارسال سانتر برای آبی‌ پوشان داشت که توپ کمانه کرد تا برای دومین مرتبه در این بازی توپ ایتالیایی‌ها به تیر دروازه انگلیس اصابت کند و گل نشود.

دقیقه 115: نوچرینو روی پاس دیامانتی با سر دروازه انگلیس را گشود اما داور آن را به علت آفساید مردود دانست.

ترکیب دو تیم به این شرح بود:

ایتالیا:

بوفون، بارزاگلی، آباته(از دقیقه 90+1 مادجو)، بالزارتی، بونوچی، مارکیسیو، دروسی (از دقیقه 79 نوچرینو)، مونتولیو، پیرلو، بالوتلی، کاسانو(از دقیقه 78 دیامانتی)

سرمربی‌: چزاره پراندلی

انگلیس:

هارت، جانسون، اشلی کول، تری، لسکات، جرارد، یانگ، میلنر (از دقیقه 60 ولکات)، پارکر(از دقیقه 90+4 جوردن هندرسون)‌رونی، ولبک (از دقیقه 60 کارول)

سرمربی: روی هاجسون
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
202.تمديد و ثبت قرارداد 6 بازيکن تراکتورسازي

سه بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي قرارداد خود را با اين تيم تمديد کردند و سه بازيکن جديد با اين تيم قرارداد بستند.

سيد محسن حسيني دو فصل، مهدي ثابتي و مصطفي اکرامي براي يک فصل ديگر قرارداد خود را با تيم فوتبال تراکتورسازي ثبت کردند تا همچنان پيراهن اين تيم تبريزي را بر تن داشته باشند.

همچنين محمد ايرانپوريان مدافع فصل قبل شهرداري تبريز ، سيد مهدي قريشي مدافع فصل گذشته فولاد يزد و محمد عباد زاده هافبک فصل گذشته استيل‌آذين با ثبت قرارداد در هيات فوتبال آذربايجان شرقي به تراکتورسازي پيوستند.

قرارداد ايرانپوريان و عبادزاده براي دو فصل و قرارداد قريشي براي سه فصل است.

203.تیموریان گران قیمت ترین بازیکن ایران با 2 میلیارد تومان

تیموریان قبول کرده بود که 1.8میلیارد برای فصل جدید به اضافه 150 میلیون تومان که از سال قبل طلب داشت یعنی در مجموع حدود 2 میلیارد تومان از استقلالی‌ها دریافت کرده و از خیر پیشنهاد قطری ها بگذرد.

به گزارش همراهان نیوز به نقل از گل، به نظر می‌رسد آندرانیک تیموریان هافبک سابق استقلال را باید گران‌ترین بازیکن حال حاضر ایران لقب داد. چرا که گفته می‌شود مبلغ قرارداد او با باشگاه الخریطیات قطر 3 میلیارد تومان است.

یکی از نزدیکان تیموریان فاش کرد که آندو با قراردادی 3 میلیاردی به باشگاه قطری پیوسته است. نکته این‌جاست که باشگاه استقلال برای حفظ این بازیکن باارزش، مبلغ 1.8 میلیارد تومان پیشنهاد کرده بودند که مورد موافقت آندو قرار گرفته بود. تیموریان قبول کرده بود که 1.8میلیارد برای فصل جدید به اضافه 150 میلیون تومان که از سال قبل طلب داشت یعنی در مجموع حدود 2 میلیارد تومان از استقلالی‌ها دریافت کرده و از خیر پیشنهاد قطری‌ها بگذرد. اما دو روز بعد استقلالی‌ها زیر قول و قرار می‌زنند و اعلام می‌کنند قادر به پرداخت این مبلغ نیستند.

بعد از این اتفاقات، آندو قرارداد یک‌ساله خود را با باشگاه قطری به امضا رساند. او دو هفته دیگر برای حضور در تمرینات الخریطیات راهی قطر خواهد شد.

204.خلعتبری: تقریبا با استقلال تمام کرده ام

بازیکن فصل قبل تیم فوتبال الوصل امارات گفت که با استقلال به توافق رسیده است.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، محمدرضا خلعتبری ساعت 4 بامداد یکشنبه وارد ایران شد. او در فرودگاه امام خمینی (ره) گفت: «با استقلال تقریبا تمام کرده ام و به احتمال 70 درصد به این تیم می پیوندم، مگر آنکه باشگاه های خواهانم در امارات شرایط مرا بپذیرند.»
اما موضوعی که باعث می شود شایعه حضور خلعتبری در استقلال قوت یابد، حضور شهراد ناظمی است. بعد از رفتن تیموریان به قطر بود که قلعه نویی مصاحبه تندی انجام داد و این ایجنت را متهم کرد که بازیکنان بزرگ را به پرسپولیس می برد و بازیکنان بزرگ استقلال را از این تیم خارج می کند. ناظمی گفته است که با انتقال خلعتبری به استقلال می خواهد این اتهام را از خودش دور کند.
خلعتبری که پیش از این چندین بار گفته بود که در ایران فقط برای پرسپولیس بازی می کند و رویانیان هم در این زمینه از او قول گرفته بود، ظاهرا قرار است این بار هم مانند سال های قبل زیر حرفش بزند و سر از تیم دیگری دربیاورد.
البته شاید دلیل این چرخش ناگهانی خلعتبری به انتخاب احتمالی متسو برای نیمکت سرخپوشان هم برگردد.
گفته می شود فتح الله زاده به دنبال جواد نکونام هم هست.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان