امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(13-01-2014، 14:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 14:50)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 14:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 14:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 14:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم هندسه بخونم!

خدافظتون!

من دیروز بیشتر از 11 ساعت درس خوندم.

نمردی!
من تو طول امتحانای ترم اول 11 ساعت نخوندم!
ثمرهشم معدل زیر 17 میشه فک کنم نع!cryingcryingcrying

بدبخت
آره واقعا!
الان برم بخونم!
اینو خب بشم حداقل!
خدافظ!

بدرود. بری دیگه برنگردی ایشالله -_-
آگهی
فهمیدم کشفش کردم

گناه چی برو درستو بخون داره دیر میشه
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 328
(13-01-2014، 14:54)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 14:50)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــمــآن..!

هوم ؟
خـوـبــه زنده ای
فک کردم مردی
-___-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(13-01-2014، 14:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
سلام ^_^
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
اهنگ وبمو میدوستم خوبهd-___-b
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(13-01-2014، 14:56)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 14:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
سلام ^_^

خوبی؟(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-01-2014، 14:55)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی غیره مستقیم به من گفت هویج ‏o_O
منم جز حبوباتمUndecided
[/quote]

شما واسه خودت یه پا لپه ایShy
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(13-01-2014، 14:56)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوـبــه زنده ای
فک کردم مردی
-___-

الان دوتا گفتگو آزاد دارم چَت میکنم :|

بعدشم اینجا دیگه مثل قبل نیست ؛ اونایی که میخوایم باشن ، دیگه نیستن ..
چرا همه میخوان یهو برن باشین دیگه
 سپاس شده توسط ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~

سلام..

سلآم تــ ــآرآ خــ ــوبی؟
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان