امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

رفتی و رفتی و این دل ِ من منتظر بشنوه آخر ِ شب
صدا گرم ِ تو از پشت ِ خط
جلو چشمم ِ تصویرت همش
رفتی و رفتی و این دل ِ من منتظر بشنوه آخر ِ شب
صدا گرم ِ تو از پشت ِ خط
جلو چشمم ِ تصویرت همش

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 280
آگهی
مادربزرگ گفتم انگار صفحت ایراد پیدا کرده باز من هفتمم و شما چندمی
.
.
.
خودت میگی مگه قرار نبود نیای
[color=#FF4500][b]هوفففف

[b]: @ نسخه بزنن دیه
(13-01-2014، 10:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسال من کجاس؟

(13-01-2014، 10:45)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 10:43)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه دوست داری نباشم برم

کیع؟ 0.0
نسی 3 تا مونده واس من=/
سلام مرضیه جونم^_^
سلام عسل خوبی؟

اره عیزم ^_-
قرآن 20 میشم^_-
فک نکنم کسی باشه الان ک نسخه بزنه.
اگرم بود باید حداقل تا 300 بره
خعلی خراب باشه شاید بزنن
ولی الان اونقد مشکل نداره ها×.×
(13-01-2014، 10:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 10:42)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 10:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی خوش میگذره؟

سلام.بله

خوبه پس من برم
فقط اومدم ببینم خوش میگذره یا نه :cool:

باش
شبـ؛?
تست=||
سلام آرمین^_^
اه کسی نیست؟
هییییییییییییییی وایه من  باز خراب شد 279 موندم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیاید این جا ‍‍!! ^_^
(13-01-2014، 10:50)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 10:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 10:42)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2014، 10:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی خوش میگذره؟

سلام.بله

خوبه پس من برم
فقط اومدم ببینم خوش میگذره یا نه :cool:

باش

نمیرمRolleyes

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان