12-01-2014، 13:41
ترس از هيـــچ چی ندارم وقتي يقـــين
دارم بيشتر از من کســي دوستت نداره
|
<×♣بُغــ~ــضِ قَلـَ♥ــم نــُ×ــسخه ِ ✘ ωــہ × 3 ✘ ♣ ×> |
||||||||||||||||||||
12-01-2014، 13:41
ترس از هيـــچ چی ندارم وقتي يقـــين
12-01-2014، 13:47
مغرور و خود شیفتـــــه نیستم…
ولی یاد گرفتم که تو زندگیـــــــــــم…. منت احدی رو نکشـــــم… خداحافظ تو فرهنگ لغت من جوابـــــش فقط یه کلمه است..! به ســــــــــلامـــــــت…
12-01-2014، 13:55
نّگـــــو "مَـــمـنـوטּ"
نگـــــو "خوبـَــــــمـ" نگـــــو "بهتــــــرمـ" فقـــط یڪــ جـــورے بگـــــو "مــــرســـے" ڪــه طرف بدانــد سئـــوال احمقـــانـــﮧاے پرســـیده !!!
12-01-2014، 14:15
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چـاے را انتظـارے نیستـــ ، تلخ استـــ اگر تنهـایش بگذارے ، سـرב میشوב {!} امـــا { مــرا انتظـارے هستـــ } نکنـב " تـلـخ " شـوم ... یا کہ از تنهـایے "سرב " ...
12-01-2014، 15:39
وابسته شدم به تو،بی آنکه بدانم
وابستگیها وام های کوتاه مدتی هستند با بهره های سنگین...
12-01-2014، 16:01
manam
12-01-2014، 16:29
♥ عشق + دلواپسی = مادر ♥
♥ عشق + ترس = پدر ♥ ♥ عشق + یاری = خواهر ♥ ♥ عشق + دعوا = برادر ♥ ♥ عشق + زندگی = همسر ♥ ♥ عشق + دلواپسی + ترس + یاری + دعوا + زندگی = دوست ♥
12-01-2014، 20:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-01-2014، 20:01، توسط Mohammad 77.)
شاخههای شسته، باران خورده، پاک
آسمان آبی و ابر سپيد برگهای سبز بيد عطر نرگس، رقص باد نغمه شوق پرستوهای شاد خلوت گرم کبوترهای مست نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار خوش به حال چشمه ها و دشتها خوش به حال دانهها و سبزهها خوش به حال غنچههای نيمهباز خوش به حال دختر ميخک که می خندد به ناز خوش به حال جام لبريز از شراب خوش به حال آفتاب ای دل من گرچه در اين روزگار جامه رنگين نمی پوشی بکام باده رنگين نمی بينی به جام نقل و سبزه در ميان سفره نيست جامت از آن می که می بايد تهی است ای دريغ از تو اگر چون گل نرقصی با نسيم ای دريغ از من اگر مستم نسازد آفتاب ای دريغ از ما اگر کامی نگيريم از بهار گر نکوبی شيشه غم را به سنگ هفت رنگش میشود هفتا
12-01-2014، 20:03
بودن با کسی که دوستش نداری
و نبودن با کسی که دوستش داری همه اش رنج است پس اگر همچون خودت نیافتی مانند خدا تنها باش
12-01-2014، 20:05
✘..כلم میخواهد سینه ام را بشکافم...
این قلب تکه پاره را به همه نشان بــ ـ ـ ـ ــכهم... تا انقدر نپرسنـ ــ ـ ـכ چرا گرفته اے...✘..
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|