امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

سلم *^_^*
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
آگهی
(12-01-2014، 11:53)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:45)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^
ســلام
تازه وارد3cy
سلاممم به اجي خوشمل خودم
دختر تو كجايي؟؟o_O
حالي ازمون نپرسي گناههDodgy
ســـَ:|||||||||||

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 152
سحری آجی اددرس پروفایل کیانا رو بهم میدی؟
(12-01-2014، 11:53)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه  سوال باربارا اسمته
نه اسمش
بگم
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(12-01-2014، 11:55)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:53)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی من 12 بدنیا اومدم
4 ساعت ازت بزرگترم^_^
بم احترام بزار:/
پس اگر این جوریه من که ازت 2 سال بزرگترم باید بهت چی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool::cool:

هیچی نباید بگی^_^
من احترام حالیم نمیشه*^_^*
اون فرق داره.
من درستش کردم
 سپاس شده توسط Albert wesker
خدانگهدار
 سپاس شده توسط along boy
خدافس *-_-*
سلام نسی جونم^_^
 سپاس شده توسط along boy
(12-01-2014، 11:58)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:57)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 11:52)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این شکلکا اینجا نذارید
درباره ی ف* ل*ت*ر*ی*ن*گ هم کسی حرفی نزنه چون محروم میشه.
شما هم که اینو نوشتی زود ارسالو ویرایش کن.
با تشکر!

داداش درست شد!Big Grin

ممنون

آقای hamid ♥  و along boy لطفا شما ها هم که اون ارسالو نقل قول کردید ویرایش کنید که اثری ازش نمونه.
با تشکر.
کدوم؟Huh

ارسالتونو تو این صفحه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=80289&page=149

ویرایش کنید

ممنون از جناب آقای along boy برای ویرایش
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان