11-01-2014، 20:31
(11-01-2014، 20:26)iman 2300 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-01-2014، 20:21)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داداش نمیدادی هم مهم نبود ... من فقط پافشاریم واسه این بود که mrsana از اون طرفداری میکرد و حرف نمیزد و erf@n هم میدید داری در حقم بدی میشه ولی حرفی نمیزد ... !!!
(11-01-2014، 20:17)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ههههههه باز این لنگیا شروع کردن بحث داوری رو
(11-01-2014، 20:14)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بابا داورو خريدن
(11-01-2014، 20:13)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیر حسین
نه بابا این جمعه بازی دارن
خوبی اخوی
امروز پرسپولیس 1
فولاد 2
پرسپولیس باخت
(11-01-2014، 20:18)iman 2300 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیدم تو بیگناهی به تو اخطار ندادم به اون یارو ارمین اخطار دادم
اوووووووووووووووف
تا با یه مدیر میحرفی و کارش داری غیب میشه .اهههههههههههههههههههههه ......
اقا بیخیال من ... ما نمیخوایم به ما احترام بزارین ... فقط جواب ما رو بدین از سرمونم زیادیه ...... راسی ابجی mrsana تو سایت رفیقم بودیم دیدیم تو پروفیلت فحش نوشت ... دیدی ؟؟؟ توی امروزی ها .؟؟؟ iman نه مهلا ... مهلا هم دوست دخی ایمان میتونه هر کاری تو امروزی ها بکنه ... پروفایلتو دست زد
ولی حالا فهمیدم همه مدیرا نالایق نیستن و عده ای باعث میشن همه رو مثه اونا بشناسیم ...
فقط تو رو کم داشتیم