امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(11-01-2014، 16:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:37)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:35)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه ... Heart

عه..سلام گلپسرنبودی Big Grin
کجاآآ ؟؟؟
ExclamationSmile

خونه عاقاشجاعBig Grin
نابغه اینجارومیگمDodgy
من الان چند روزه در حال ساماندهی به سایتم هستم ...

سه چهار روز شده تازه قالبش ردیف شد و چند تا پست ...

اعلامیه اعلامیه اعلامیه اعلامیه

به چند تا مدیر برای سایتمون نیازمندیم ...

اهوعععععع:cool:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
من گزارش دادم
اواتار گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 81خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-01-2014، 16:42)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:37)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:35)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه..سلام گلپسرنبودی Big Grin
کجاآآ ؟؟؟
ExclamationSmile

خونه عاقاشجاعBig Grin
نابغه اینجارومیگمDodgy

چیه ؟؟ باز اوه اوه کردی ک
(11-01-2014، 16:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2014، 16:42)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاآآ ؟؟؟
ExclamationSmile

خونه عاقاشجاعBig Grin
نابغه اینجارومیگمDodgy

چیه ؟؟ باز اوه اوه کردی ک

نه این دیه قدیمی شدجدیدا میگم اوپس:cool:
الان میریم رو هواSleepy

(11-01-2014، 16:46)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میریم رو هواSleepy

وااااااااتHuh
بچه افرین بگید به جاستین
بچه فردین که نیست ولی جاستین که هست:498:

(11-01-2014، 16:46)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااااااااااااااا
الان میریم رو هواSleepy
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Alijah-1994
(11-01-2014، 16:47)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه افرین بگید به جاستین
بچه فردین که نیست ولی جاستین که هست:498:

0___0؟؟؟ها:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
شوخی کردمExclamationExclamationExclamation

(11-01-2014، 16:48)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی کردمExclamationExclamationExclamation

0___O??
بسم الله فوت فوت
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان