امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(07-01-2014، 15:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگیع.....

آ آ آ آچوع|:

به به خوشگل وارد شد دخمل خوبی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 321

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
خدافظ ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(07-01-2014، 15:25)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگار @__@

خودتی؟

مطمئنی؟!

(07-01-2014، 15:11)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2014، 14:59)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=44686

دیگه صورتی نیس..

از نویسندگی درش آوردن :/

بله همه اونايي كه كم فعاليت ميكنن رو ميخوان بر دارن: (

خب وقت نداره بیاد ..

بی انصافیه ..

مام وقن نداريم ولي ميايم
(07-01-2014، 15:42)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2014، 15:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگیع.....

آ آ آ آچوع|:

من خوشملم؟؟؟؟
آرع هستم!!!!!^ـــ^

خوفم شوما خوفی؟؟؟؟
ستارع یه کاری برام میکنی عایاع؟؟؟

موناع*ــ[sup]@[/sup]
 سپاس شده توسط pink lady
(07-01-2014، 16:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2014، 15:42)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر همگیع.....

آ آ آ آچوع|:

من خوشملم؟؟؟؟
آرع هستم!!!!!^ـــ^

خوفم شوما خوفی؟؟؟؟
ستارع یه کاری برام میکنی عایاع؟؟؟

موناع*ــ[sup]@[/sup]

ارع
بگو بدو چون میخوام برم
^__^

باوشع....

منو به عنوان نویسنده ی بخش گردشگری پیشنهاد میدی....

مهتاب رو پیشنهاد دادن منم یکی رو میخوام پیشنهادم کنه...-ــ^
 سپاس شده توسط pink lady
(07-01-2014، 16:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشع....

موضوع گذاشتی موضوعات باکیفیت؟
^__^

(07-01-2014، 16:05)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-01-2014، 16:03)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشع....

موضوع گذاشتی موضوعات باکیفیت؟
آرع....100 تایی شاید بشع!!!!!
خودت برو ببین...ولی به جز این 2 تای آخری بقیه با کیفیتن
 سپاس شده توسط pink lady
باشع تو همینطوری پیش برو تا ببینیم چی میشه عزیزم و باید همهی ویژگی نویسندگی داشته باشی حد اقل روزی1 ساعت ان باشی موضوعات باکیفیت و از مدیران اخطار نگرفته باشی و بیشتر بچه ها تورا باید بشناسن من حالا تمام سعیمو میکنم تا نویسنده بشی
^__^

دارم!

اون 30% هم تا فردا تموم میشع....

میشناسن!

من روزی8 ساعت آنم!

موضوع هم خعلی زیاد دارم...

ستاره هام هم که بالای 4 تاست!

ممنون^ــ-
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان