امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(04-01-2014، 16:58)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا و فاطمه بس کنید من دیه مامانتون نیستم -_-
تمام-_-
حالا هر غلطی میخواین بکنید-_-

من الان خونه بابايم
من الان مامانت نیسم=|

مامان من هستی؟ =|
ارع^_^
ت بهترین دخدر منی^_^
آگهی
بچه برا هممون يه اينجا درس ميكنم بزاريم رو امضامون؟
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 173
(04-01-2014، 16:58)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من هنوز 15 سالمه....!
بچه کجا بود
فعلا نه من بچه می خوام نه محمد!!
من بابا می خوامممممممممممممممممممممممممممم

همیییییییییین که گفتم یا من یا بابا
باید برم درس بخونم تا فردا فکرات رو بکن یع کودوم رو انتخاب کن
کسی حرف نمی زند
همه در حال فکر کردنند
چه مادری برای ما مناسب است
آیا کنار گذاشتن مادر کار خوبیست؟
آیا احمد رضا لیقت پدری دارد
و ...
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Alijah-1994
مامانSad
قهر قهر قهر تا روزه قیامت
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
مامان و بابا کی هستن:306:
إنقدر دوست دارم که نگران خودمماما باز جونمو میدم واسه با تو بودنم:p318:
(04-01-2014، 17:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:58)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا و فاطمه بس کنید من دیه مامانتون نیستم -_-
تمام-_-
حالا هر غلطی میخواین بکنید-_-

من الان خونه بابايم
من الان مامانت نیسم=|

مامان من هستی؟ =|
ارع^_^
ت بهترین دخدر منی^_^

موناع معذرت می خوام همکاریم باهات قطع شد
مامان جووووووووووووونم چه خبرا؟ خوش می گذره؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(04-01-2014، 16:57)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان معذرت =)
بابا راستی منم پول می خواما تازه ماشینم باید برام بخرری چون خالم قول داده واسه آرمینا بخره نمیشه که اون داشته باشه من نداشته باشم که =|
من ماشین می خوام

الان با کدوم بابا هستی؟؟؟TongueTongue
اواتار گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 173خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
[quote='Fatemeh2012' pid='1392785' dateline='1388844001']
من نمیدونم شما دو تا خواهر چرا وقتی اسم شوهر میاد انگار که آلرژی دارید سریع عصبی میشید
خجالت نداره که
این همه آدم شوهر دارن خو

خاله Dodgy
(04-01-2014، 17:02)sajjadvampire.X( نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان و بابا کی هستن:306:

تو چی می گی >_< AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان