امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(04-01-2014، 16:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا و فاطمه بس کنید من دیه مامانتون نیستم -_-
تمام-_-
حالا هر غلطی میخواین بکنید-_-

من الان خونه بابايم
من الان مامانت نیسم=|
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(04-01-2014، 16:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:55)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:52)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:49)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا مادرشون كيه اين وسط؟

الآن 2 تا بابا دارینا....
مادرتون کیه؟؟؟؟

من يه زن دارم اخه

نيلوفر ؟

اره
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 172
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(04-01-2014، 16:54)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:51)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان مامان مامان مامان مامان مااماااااااااااااان ماماننننننننننننننننننننننننن ممممممممممممماممممممممممممممممممان مامان مامان مامان مااااااااممممممممممممممماننننننننننننننننننننننننAngry Angry Angry
مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااانDodgy Dodgy
مامان؟

چته دختر Angry
با با....2 بخشه!
احمد گمشوووووووو
 سپاس شده توسط Alijah-1994
مامان معذرت =)
بابا راستی منم پول می خواما تازه ماشینم باید برام بخرری چون خالم قول داده واسه آرمینا بخره نمیشه که اون داشته باشه من نداشته باشم که =|
من ماشین می خوام
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، Alijah-1994
(04-01-2014، 16:54)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:53)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا بابا می خوای چی کار دختر تو که خودت سر خود شوهر کردی دیگه بابا می خوای چی کار ؟وقت بچه دار شدنت تازه یاد بابا افتادی
تو به شوهر من چی کار داری؟
اون تا نصفه شب سره کاره!!
من بابا می خوام...
مگه شوهر دارا دل ندارن؟

ارمینا با با می خوای نع برو یع بابا پیدا کن برو پیشش زندگی کن منم دیگه مانت حساب نکن فهمیدی؟
(04-01-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا و فاطمه بس کنید من دیه مامانتون نیستم -_-
تمام-_-
حالا هر غلطی میخواین بکنید-_-

من الان خونه بابايم
من الان مامانت نیسم=|

مامان من هستی؟ =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط MONA-GH
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
مامان من هنوز 15 سالمه....!
بچه کجا بود
فعلا نه من بچه می خوام نه محمد!!
من بابا می خوامممممممممممممممممممممممممممم
 سپاس شده توسط MONA-GH
من نمیدونم شما دو تا خواهر چرا وقتی اسم شوهر میاد انگار که آلرژی دارید سریع عصبی میشید
خجالت نداره که
این همه آدم شوهر دارن خو

(04-01-2014، 16:58)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم =)

و اینک همه سکوت می کنن =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان