امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(04-01-2014، 16:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا و فاطمه بس کنید من دیه مامانتون نیستم -_-
تمام-_-
حالا هر غلطی میخواین بکنید-_-

نع مامان ببخشید
موناع بسه
مامانمون از دست رفت
ول کن
بابا تو هم برو خونتون من باهات نمیام
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 171
آگهی
(04-01-2014، 16:50)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:47)hifa18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:44)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:41)hifa18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیـــــــــــــلام!!Heart
عليك

چه عجب یکی جواب داد خوبی؟
ممنون گلم
تو؟

من چی؟
     خـــــــــــــدایا حواست هست؟؟؟
  صـــــــدای هق هق ام از همون گلویی می اید.......
 که از رگش به من نزدیکتری!!!!
(04-01-2014، 16:51)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان مامان مامان مامان مامان مااماااااااااااااان ماماننننننننننننننننننننننننن ممممممممممممماممممممممممممممممممان مامان مامان مامان مااااااااممممممممممممممماننننننننننننننننننننننننAngry Angry Angry
مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااماااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااانDodgy Dodgy
مامان؟

چته دختر Angry
(04-01-2014، 16:53)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع بابا دار شدی خوش به حالت دخی خاله
خوش به حال نسترن
خوش به حالت فاطی
بی چاره من
هعی!

اشکال ندارع دختر خاله
فردا به مامان تو گیر میدیم برات بابا بیاره =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط MONA-GH
(04-01-2014، 16:53)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینا بابا می خوای چی کار دختر تو که خودت سر خود شوهر کردی دیگه بابا می خوای چی کار ؟وقت بچه دار شدنت تازه یاد بابا افتادی
تو به شوهر من چی کار داری؟
اون تا نصفه شب سره کاره!!
من بابا می خوام...
مگه شوهر دارا دل ندارن؟
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(04-01-2014، 16:53)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا و فاطمه بس کنید من دیه مامانتون نیستم -_-
تمام-_-
حالا هر غلطی میخواین بکنید-_-

نع مامان ببخشید
موناع بسه
مامانمون از دست رفت
ول کن
بابا تو هم برو خونتون من باهات نمیام

باشه
بابا احمد باي بعدن شب ميخوام برم سينما پولمم بايد بدي ميخوام لباسم بخرم
(04-01-2014، 16:52)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:49)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا مادرشون كيه اين وسط؟

الآن 2 تا بابا دارینا....
مادرتون کیه؟؟؟؟

من يه زن دارم اخه
(04-01-2014، 16:53)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع بابا دار شدی خوش به حالت دخی خاله
خوش به حال نسترن
خوش به حالت فاطی
بی چاره من
هعی!

ارمینا تو الان بزرگ شدی ازدواج کردی وقت بچه دار شدنت چی چیو میگی بابا هان من دیگه سنی ازم گذشته
(04-01-2014، 16:52)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-01-2014، 16:49)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرتون کیه؟؟؟؟

نع
تو خودتو علکی نچسبون
ما همون یه بابا رو هم اضافی داریم
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط MONA-GH
(04-01-2014، 16:55)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادرتون کیه؟؟؟؟

من يه زن دارم اخه

نيلوفر ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان