امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(03-01-2014، 13:20)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان خاله موناع چی شده؟

(03-01-2014، 13:18)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 13:17)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردیم =|

سلام فاطــی ^___^

سلام خوبی؟
خیلی وقته ندیده بودمت تو گفتگو =)

چــه خــبـــر؟Heart خــُب شآید حوصله نـــدآشتَمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 97
آگهی
حالا هم نیایش من میرم که طبق معمول مشکلاتتون حل بشه پ.خ مم بستم که دگ با هیشکی اینجا حرف نزنم خدافظ همگی
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
مامــــــــــــــــــــــــــان نروووووووووووووHuh
 اخه برهچی
Angry
(03-01-2014، 13:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هم نیایش من میرم که طبق معمول مشکلاتتون حل بشه پ.خ مم بستم که دگ با هیشکی اینجا حرف نزنم خدافظ همگی

مــهــتآب جــآن مشکلت چیه؟Heart بــه هــر حال فضولی نمیکـــنم خدافظHeart
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

(03-01-2014، 13:22)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايييييييييييييييييييييييش>_<
اصن همش تقصير منه=(
از وقتى من اومدم اينجورى شد>_<
الانم من ميرم همتون باهم خوش باشين=(
باى =(

چه ربطی به تو داره ابجی گلللللم؟
من از بعضیا ناراحتم که نه تو میشناسیشون و نه مونا

(03-01-2014، 13:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله چه ربطی به تو داره مگه من از تو ناراحتم این مشکل منه شما نباید برین
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آهااااااا فهمیدم کیو میگی مامان الان حالیش میکنم خوبه
(03-01-2014، 13:26)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهااااااا فهمیدم کیو میگی مامان الان حالیش میکنم خوبه

دوباره تو شروع کردی Dodgy
 سپاس شده توسط MONA-GH
مهتاب نيايش اشتي كنين
(03-01-2014، 13:22)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 13:20)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان خاله موناع چی شده؟

(03-01-2014، 13:18)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 13:17)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردیم =|

سلام فاطــی ^___^

سلام خوبی؟
خیلی وقته ندیده بودمت تو گفتگو =)

چــه خــبـــر؟Heart خــُب شآید حوصله نـــدآشتَمBig Grin

=)
من برم ناهار
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
بـــآی ....Undecided
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان