امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(03-01-2014، 12:12)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:05)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:03)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو گفتی ؟؟

|:

مآمآنم کیه ؟؟

عآغآ اصن من تو بآغ نیسمآ .. ارشآد کنید منو .. -_-
خخخخخخخخ
خوب شاید تو اون ایتین نباشی نمیدونم ولاه
ولی مهتاب که خاله ی منه گفت تو دخیشی ولی شاید با یع ایتین دیگه بوده
مهم نی

آیتین تو فلشخور یکیه .. اونم منم ..
AngryBig Grin
عصبانی نشو عزیزم خوب من تورو با همه اشنا می کنم من دختر خالتم
موناع که مثل باب اسفنجی شده دختر اون یکی دختر خالت اون یکی دختر خالت روژیع که موناع دخترش
این مهر اوه هم مامان منه و ابجیع مامانت که خاله ی من باشه
کلا خونواده ی شلوغی هستیم بعدا هم بقیه رو میشناسی
خوب مهشید هم که خواهر کوچیکیه من باشه دختر خالته
ارمینا و سی سی پاری هم دخترای منن
الان هنگ کردی نه؟
خاله منو معرفی نکردی

باشه باشه خاله
خوب این هم دختر روژی دختر خالته ایتین جان
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
آگهی
(03-01-2014، 12:14)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاي آل
احسان^ــ^
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 81
 سپاس شده توسط MONA-GH ، τοxικ
(03-01-2014، 12:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باى:|

بابا:hlp::hlp::hlp::hlp::hlp::hlp::hlp:
(03-01-2014، 12:14)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:13)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:11)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیتین
دخی کجایی ؟؟^_-

سیلآم .. ^ـــ^

اینجآم .. !!
ســَلــآم
کجآ بودی از صب خونه نیومدی؟؟؟0__0

اممم ..Angel

رفته بودمـ .. Big Grin

Idea
بی خی .. Big Grin

خوفـــی ؟؟ !!
به مامانت جواب نمیدی

کجا بودی؟؟>___<

بگو ویلا به بابات میگم پول تو جیبی این ماهتو نده>___<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(03-01-2014، 12:14)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: عصبانی نشو عزیزم خوب من تورو با همه اشنا می کنم من دختر خالتم
موناع که مثل باب اسفنجی شده دختر اون یکی دختر خالت اون یکی دختر خالت روژیع که موناع دخترش
الان هنگ کردی نه؟
خانوادگی سرقفلی اینجارو کرایه کردیناAngel

بعله بعله هر کی بیاد این جا جز ما نباشه باید بره بیرون >_<
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(03-01-2014، 12:13)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:11)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من کلا غیر قابل پیشبینی ام =|
هم خوبه هم بده ولی بیشتر خوبه
چی گفتم خودمم نفهمیدمHuhBig Grin

=)
کلا هیچی نمی تونی درباره من بگی =)
باز تو اینجا چن تا دوست داری.....
من که همه دوستام رفتن ....
اکانت اصلی خودمم که بن دائمه الان قاچاقی اینجامBig Grin
بیخیال
BYE
(03-01-2014، 12:13)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:05)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:04)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 12:03)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو گفتی ؟؟

|:

مآمآنم کیه ؟؟

عآغآ اصن من تو بآغ نیسمآ .. ارشآد کنید منو .. -_-
خخخخخخخخ
خوب شاید تو اون ایتین نباشی نمیدونم ولاه
ولی مهتاب که خاله ی منه گفت تو دخیشی ولی شاید با یع ایتین دیگه بوده
مهم نی

آیتین تو فلشخور یکیه .. اونم منم ..
AngryBig Grin
عصبانی نشو عزیزم خوب من تورو با همه اشنا می کنم من دختر خالتم
الان هنگ کردی نه؟

اووف .. Idea

چقد پیچیدع ..Exclamation

هرچی ریآضی خوندع بودم برآ امتحآن فردآ .. پــــــــــــــــــَــــــــــــــــــــرید !! Angel
عزیزم تازه اینا نصف خونوادتن بازم مونده که نمیگمBig Grin
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
روژی
>__________<
بتمرگ سر جات
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
كدوم لوگو بهتره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.hotup.ir/upload/msyo_coollogo_com-94303401.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.hotup.ir/upload/2xi6_coollogo_com-137652935.png
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(03-01-2014، 12:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی
>__________<
بتمرگ سر جات
باش=(

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان