امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(03-01-2014، 11:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان>ــ<

آها گرفتم نت مشکل دارع!
باوشع^ــ^

نع. خودم حال ندارم.
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(03-01-2014، 11:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه>ــ<

بعله؟ -_-
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 75
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ★MoRpHeUsS★
(03-01-2014، 11:51)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:50)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:49)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سلام >_<
ســــــــــــــلــــــــــــآمBig Grin

بالاخره یکی جواب داد -_-
خوبی؟
خوبم ممنون...
توخوبی؟؟؟خوشی؟؟؟بهتری؟؟؟سلامتی؟؟؟حالت خوبه؟؟؟
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(03-01-2014، 11:48)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:45)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا اسمت چیه ازت خوشم اومد!Big Grin

ولی دیدی حریفم من تو فش کاری نمیشی!Tongue

خدافظ زنم!Tongue

شیطونه میگه پ.خ که دادی رو بذارم اینجا آبروت جلو زن و بچه ات بره هاBig Grin
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ                     حسن 20 ساله از شابدول عظیمWink
خوزستان....؟؟؟!Exclamation
.................................
آبجی موناسلام.....خوبی؟؟؟

خوزستان چیه!
شهرری.....
مگه خوزستان شابدول عظیم داره؟Huh
BYE
(03-01-2014، 11:53)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:51)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:50)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:49)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم سلام >_<
ســــــــــــــلــــــــــــآمBig Grin

بالاخره یکی جواب داد -_-
خوبی؟
خوبم ممنون...
توخوبی؟؟؟خوشی؟؟؟بهتری؟؟؟سلامتی؟؟؟حالت خوبه؟؟؟

بعله -_-
مامان و آبج هام کوشن؟
من حوصلم سر رفت
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

نگران میکنی آدم رو عرفان...

محمد امضاع>ـــ<

فاطمه^ــــــــــــــ^
(03-01-2014، 11:54)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:48)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:45)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا اسمت چیه ازت خوشم اومد!Big Grin

ولی دیدی حریفم من تو فش کاری نمیشی!Tongue

خدافظ زنم!Tongue

شیطونه میگه پ.خ که دادی رو بذارم اینجا آبروت جلو زن و بچه ات بره هاBig Grin
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ                     حسن 20 ساله از شابدول عظیمWink
خوزستان....؟؟؟!Exclamation
.................................
آبجی موناسلام.....خوبی؟؟؟

خوزستان چیه!
شهرری.....
مگه خوزستان شابدول عظیم داره؟Huh
اشتب شد....بایه جای دیه اشتباه گرفتمش...
Big GrinBig GrinBig Grin
حواسم نبود باهم قاطیشون کردم...
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ჯ Simón BóLIvaЯჯ
(03-01-2014، 11:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد امضاع>ـــ<

فاطمه^ــــــــــــــ^

=)
خوف بیدی =)

موناع بحرف دیه چرا وایسادی این جا فقط سپاس میدی ؟
مردی؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، MONA-GH
(03-01-2014، 11:56)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 11:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد امضاع>ـــ<

فاطمه^ــــــــــــــ^

=)
خوف بیدی =)
آرع:-)
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥ ، ★MoRpHeUsS★
=)
منم بهمتون از روی بیکاری دارم سپاس میدم=)
 سپاس شده توسط ♥h@di$♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان