امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

(03-01-2014، 10:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 68 هاهاهاهاههااههاههاها
موناع بسه این همه شکلک نذار

(03-01-2014، 10:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش
ادم بزرگتر میبینه خفه میشه خاله

نه بابا اومدم بهت سلام کنم نتم هنگید جمعه ها اینترنت بدرد نخوره
افرین
افرین=|
کسی از شول و بچه هایمن خبری ندارع
خاله من اصلا بچه هات رو نمیشناسم ShyRolleyes
خاله من دارم از دست بچهام بیچاره میشم مخصوصا یکی از دخیام
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خاله جووون؟
ه
باشولم اشنایی ندارین ولی ایتین دخیمه
با اهنگ
یه جلسه مشاوره خصوصی وردار بیارش پیش من عزیزم خودتم بیا
فک نکنم ارمینا با این چیزا درس بشه
واییییییییی خاله میدونی چند تا بچه دارم؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(03-01-2014، 10:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:42)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونــــــــــ

با تو نبودم عزیزم با خاله ی خودم بودمBig Grin
موناع من یه جمله واسه امضام می خوام داری؟

چه جوري ميخواي؟
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 68
(03-01-2014، 10:47)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووم ویدا م با اکانت عسل اومدم
چون رمزمو یادم رفده
سلام
ای وایییی می خوای چی کار کنی ماکی جوونم؟

(03-01-2014، 10:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:42)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونــــــــــ

چه جوري ميخواي؟

اممم نمیدونم غمگین باشه بهتره
(03-01-2014، 10:50)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:47)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون رمزمو یادم رفده
سلام

(03-01-2014، 10:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونــــــــــ

چه جوري ميخواي؟

عكس يا نوشته يا هر دو
هیچی فک کنم تا یادم بیاد دیه!
یعنی یادم هس ولی یه مشکلی هس به صابر گفتم
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-01-2014، 10:49)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:34)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا اومدم بهت سلام کنم نتم هنگید جمعه ها اینترنت بدرد نخوره
افرین
افرین=|
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خاله جووون؟
ه
با اهنگ

نه عزیزم چن تا؟؟؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(03-01-2014، 10:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:50)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون رمزمو یادم رفده
سلام

جونــــــــــ

چه جوري ميخواي؟

عكس يا نوشته يا هر دو
عکس خالی نباش خاله ولی چه نوشته چه هم نوشته هم عکس فرقی نداره

(03-01-2014، 10:54)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2014، 10:49)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین
افرین=|
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خاله جووون؟
ه
با اهنگ

نه عزیزم چن تا؟؟؟
سه تا دختر یه پسر چهار تا بچه دارم بابا هم که ندارن

شلام
خوبید سلامتید

الو
.

بای
بای بای
مHeartاولین روز بارانی را به خاطر داری؟؟؟غافلگیر شدیم /چتر نداشتیم/دویدیم و به شالاپ شلوپ های گل الود عشق ورزیدیم...
دومین روز بارانی را چطور؟؟؟
پیش بینی اش را کرده بودی/چتر اورده بودی و من غافلگیر شدم/ سعی میکردی من خیس نشوم و شانه چپ تو کاملا خیس بود...
سومین روز را چطور؟؟؟
گفتی سرت درد میکنه و حوصله نداری سرما بخوری/چتر را کاملا بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد...
وچند روز پیش را چطور؟؟؟
به خاطر داری که بایه چتر اضافه اومدی و مجبور بودیم برای این که پین های چتر توی چشم و چالمان نرود دوقدم دورتر از هم راه برویم؟؟؟
فردا دیگر برای قدم زدن نمیام تنها بروcrying
 سپاس شده توسط MONA-GH
سلامـ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY

*.*
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Adl!g+
(03-01-2014، 10:58)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ

سلاممممم

هعی موناع خاله
خاله
مامی کوجا رفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان