امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـــــتگـوے آزاد►66◄

من بابا ميخوام:hlp::hlp::hlp::hlp:
گــفـــــتگـوے آزاد►66◄ 42
آگهی
(02-01-2014، 21:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو يه چيزي ش بگو ما بابا ميخوايم

بابا این جردن استار کیه اسمش خیلی مسخرس|:
من براتون یکی پیدا میکنم-_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-01-2014، 21:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:2gw1:
اعصاب منه هآ!
ری** ت اعصابت:|
تارا اینو محروم کن من دلم خنک شه:|
 سپاس شده توسط MONA-GH ، T A R A
(02-01-2014، 21:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-01-2014، 21:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو يه چيزي ش بگو ما بابا ميخوايم

بابا این جردن استار کیه اسمش خیلی مسخرس|:
من براتون یکی پیدا میکنم-_^

ايول-_^
اخلااق خيلي خوف باشه مثل جردن
 سپاس شده توسط T A R A
(02-01-2014، 21:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخواهم-_-
باس به کی بگم؟-_-

تو گو خوردی پـَ این توله هارو عــَ کجا آوردی؟؟|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH
غلط اضافی میکنید!

مگه الکی منو محروم کنید!

الکی بهتون قدرت دادن!

مدیرای بی جنبه = یادم رفت اَه!
(02-01-2014، 21:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-01-2014، 21:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:2gw1:
اعصاب منه هآ!
ری** ت اعصابت:|
تارا اینو محروم کن من دلم خنک شه:|

من که عـَ خدامه|:
(02-01-2014، 21:40)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-01-2014، 21:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخواهم-_-
باس به کی بگم؟-_-

شبيه سازي شده ايم - ـــ-
 سپاس شده توسط T A R A
(02-01-2014، 21:40)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر نمیخواهم-_-
باس به کی بگم؟-_-

نمیدونم-_-

(02-01-2014، 21:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط اضافی میکنید!

مگه الکی منو محروم کنید!

الکی بهتون قدرت دادن!

ننت کدوم گوریه؟:|
یکی ننه ی اینو پیدا کنه ببرتش هنو شیرشو نخورده:|
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-01-2014، 21:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط اضافی میکنید!

مگه الکی منو محروم کنید!

الکی بهتون قدرت دادن!

هـــوی بفهم چی داره عـَ دهنت میاد بیرون|:
خوبه چیزیم نگفتیم|:
بی جنبه هم تویی که تا یه چیزی بهت میگن جوش میاری|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان