امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حضور و دور افتخار لیونل مسی دربازی خداحافظی گابی میلیتو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حضور و دور افتخار لیونل مسی دربازی خداحافظی گابی میلیتو 1

لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا روز پنجشنبه به صورت نمادین همکه شده به زمین چمن بازخواهد گشت. این اتفاق روز پنجشنبه در آرژآنتین و در بازی دوستانه ای که به مناسبت خداحافظی گابی میلیتوی آرژآنتینی ترتیب داده شده رخ می دهد. مدافع سابق بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده که مسی دراین بازی حضور خواهد یافت. این دیدار دوستانه روز 5شنبه، 26 دسامبر در ورزشگاه ایندپندینته برگزار خواهد شد.

میلیتو روز دوشنبه آخرین بازی اش را برگزار کرد و یادآوری کرد که مسی در بازی خداحافظی اش حضور خواهد یافت.

میلیتو در صحبت هایی دراین باره گفت:« مسی یکی از اولین کسانی بود که حضورش دراین بازی را قطعی کرد. » او دراین کنفرانس خبری اعلام کرد که روز پنجشنبه مراسم معارفه  کتاب «داستان  یک مارشال» نوشته بیسنته موگلیا نیز معارفه خواهد شد. مسی به خاطر مصدومیتش قادرنخواهد بود تا دراین بازی حضور بیابد ولی دراین مراسم حضور خواهد یافت و در ورزشگاه دور افتخار خواهد زد.

میلیتو ادامه داد:« در انتظار یک رویداد بزرگ و جوی مملو از احساسات هستم. فوتبال به من همه چیز داده. »

بازی دوستانه پنجشنبه، مصاف دوستان میلیتو که خوسه پکرمن  هدایتش را در دست دارد و ایندپندینته، قهرمان سال 2002 خواهد بود.

علاوه بر مسی بازیکنان بزرگ دیگری از جمله دیگو میلیتو، برادر گابی میلیتو، خاویر ماسچرانو، خاویر زانتی، استبان کامبیاسو، دیگوفورلان، آندرس د الساندرو، جرامین دنیس، ماسیمیلیانو رودریگس و گابریل هاینتزه نیز حضور خواهند یافت.

درتیم ایندپندینته هم لئوناردو دیاس، خوان خوسه سریسوئلا، رائول دامیانی، ارنان فرانکو، فدریکو دومینگس، دیگو کاستاگنو سوارس، پابلو گوینیاسو، لئونل ریوس، لوکاس پوسینری، فدریکو اینسوا و دانیل مونته نگرو بازی می کنند.
حضور و دور افتخار لیونل مسی دربازی خداحافظی گابی میلیتو 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بارسا 3-3 سیتی: 6 گل به افتخار اونسوئه
  خداحافظی بغض‌آلود حاج‌رضایی با رفیق دیرینه
  حضور در لیگ برتر انگلیس؟ ببینیم چه می شود
  سعید معروف آماده احضار آلکنو برای حضور در اردو/ خوشخبر: در حال تلاش برای حضور آلکنو ه
  زمان حضور سرمربی تیم ملی والیبال در ایران مشخص شد
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  خطیبی: به تیمم افتخار می کنم
  کونسیسائو : به عملکرد پورتو افتخار می کنم
  تمجید اتحادیه جهانی از ستاره کشتی ایران/ گرایی: به این نمایش افتخار می کنم
  حضور دوباره بانوان سوری در ورزشگاه آزادی/عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان