امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

بچه ۹ ساله رو ببین تورو خدا دوباره اومد....
آگهی
(18-12-2013، 16:41)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هععع بچه رفت منو گذاشت تو لیست سیاه.......

خخخخخخ

حوصله حرفاتو ندارم.نميخوام ازين بدتر بشه

همه شاهدن خودش داره ميگه
(18-12-2013، 16:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:41)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ

کلــاً دعــوآ دوس دآریـع آرع!؟ /=
اعصاب ندارم.......

خودت بهتر میدونی
کي گفته من 9سالمه؟؟؟
چراتهمت ميزني

اقا شما مديرا نميخوايد به اين اخطار بديد
رُزی خـآنوم خـدآفـس (: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 183
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(18-12-2013، 16:44)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کي گفته من 9سالمه؟؟؟
چراتهمت ميزني

احمق نه ساله ینی فسقلی ای که فک میکنه دو رقمیه و بزرگه......
و پر رو میشه......

کی گفت تو نه سالته؟
محمد جوابشو نده من گزارش دادم اما رزی جان ببخشیدا اما اگه الان ماکان بود یا اخطار میداد یا محرومش میکرد -_-
(18-12-2013، 16:44)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کي گفته من 9سالمه؟؟؟
چراتهمت ميزني

محمــد شمـآ هـم بَـس کـن دیگـه !!

(18-12-2013، 16:44)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 16:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ

کلــاً دعــوآ دوس دآریـع آرع!؟ /=
اعصاب ندارم.......

خودت بهتر میدونی
بلــی !! کـآملـاً میــدونـم !!

حـآلـآ بَـس کـن تمـوم شُـد !!

(18-12-2013، 16:46)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد جوابشو نده من گزارش دادم اما رزی جان ببخشیدا اما اگه الان ماکان بود یا اخطار میداد یا محرومش میکرد -_-

غــزل تـو چیکــآر دآری |:!!!

خـوده رُزی مـدیـره خـوب میـدونه!!

شمـآ هـم نمیخـوآد دخـآلـت کنـی !!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 183
(18-12-2013، 16:46)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کي گفته من 9سالمه؟؟؟
چراتهمت ميزني

احمق نه ساله ینی فسقلی ای که فک میکنه دو رقمیه و بزرگه......
و پر رو میشه......

کی گفت تو نه سالته؟

ببين ديه پررو نشو
من فقط واسه مديرا بهت چيزي نميگمAngel
(18-12-2013، 16:46)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهت اطلاع شما باید بگم که من اخطار گرفتم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان