موضوعها: 3
سپاس ها 1480
سپاس شده 164 بار در 55 ارسال
حالت من: هیچ کدام
ببین ب نظر من کار تو ک داری جواب اینارو با صدتا توهین میدی بدتره.مثلا تریپل اسی.دابل اس گفتن تریپل اسا مودبن و ب همه احترام میذارن حتی کسایی ک از ما بدشون میاد اما کو احترام؟این کارتو باعث میشه بقیه بیشتر از دابل اس بدشون بیاد.توکه میدونی اینجا بی جنبه زیاده اصن چرا همچین تاپیکی باز کردی؟هیون اینجا وسط فوتبال تو اووووووووج گرما انتظار دارین خوشگل باشه؟
اصن مگه همهههههههههههه ادما باید خوشگل باشن؟
و متاسفم برای اون کسایی ک هیونو فقط برای قیافه میخوان.
عزیزم شما هم دیگه جواب کسیو نده ک نرن همه جا پر کنن تریپل اسا بی ادبن یا فقط بلدن گارد بگیرن.وقتی یه عکس گذاشتی و گفتی ک هیونه بدون ارایش لطفا اطلاعاتتو بیشتر کن بزن هیون وسط فوتبال تو اوج گرما بدون ارایش ک دوستان هم درک کنن.لطفااااااااااااااااااااااااا و خواهشااااااااااااااااااااااااا همه طرفدارای کره خصوصا تریپل اسا مطلبی رو بدون صحت نذارین.برین یکم دنبال دلیل و مدرک اون مطلب باشین.
ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی ازشون جلوووووووتریم!!
حرفای پشت سرم حرف نیست *عقدست* عااااااااااااره جونم
موضوعها: 28
سپاس ها 582
سپاس شده 1165 بار در 358 ارسال
فیلسوف آرایش نه گریم درسته
موضوعها: 35
سپاس ها 1811
سپاس شده 1369 بار در 846 ارسال
خب راس میگه باباتوفوتباله!!!!!!
موضوعها: 3
سپاس ها 1480
سپاس شده 164 بار در 55 ارسال
15-12-2013، 22:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-12-2013، 22:40، توسط sara-ice girl.)
ببین حرف دهنتو میفهمی یانه؟
هی هرچی میخوام باهات مثه ادم حرف بزنم اصن حالیت نمیشه من چی میگم.
ینی به نظرم تو اندازه یه دختر12ساله سن نداری.
و واقعاهم برات متاسفم بخاطر حرفایی ک بهم زدی من ازت میگذرم چون ادم کینه ای نیستم
هرررررررررررررررکاری دلت میخواد بکن.فقط بدون با این کارات داری دابل اسو میاری پایین.
درضمن من ب کسی نگفتم بی شعور اینکه گفتم ادب و شعور دارم منظورم ب کل تریپلا بود ن شخص جنابعالی.
برو برو هرررررکاری میخوای بکن جواب همه روهم با توهین بده ماکه بخیل نیستیم.والا.
در ضمن جنابعالی میدونی هیون اینجا تو فوتباله اما مگه بقیه هم میدونن؟اونایی ک اومدن و توهین کردن مگه میدونن اینجا الان هیون تو فوتباله؟لزوما هرکی این لباسو بپوشه تو فوتبال نیس میتونه برای عکس برداریم باشه.توکه انتظار داری کسی توهین نکنه اول از همه باید همه جوانب رو درنظر بگیری و همه ی دلایل رو ذکر کنی تا بقیه هم با توجه ب اون دلایل ک تو گفتی بتونن تصمیم بگیرن و نظر بدن.
تو میتونی بجای اینکه جواب همرو با توهین بدی خیلی محترمانه بگی اقاجون اینجا شرایط هیون اینجوری بوده پس لطفا توهین نکنین اینجوری بهتر نیس؟جای اینکه ارزش خودتوهم ب اندازه اونایی ک توهین کردن بیاری پایین سعی کن قانعشون کنی.ارزش نداره بخوای بخاطر ی سری ضد دابل اس هم اعصاب خودتو خورد کنی هم بقیه طرفدارارو.جواب توهینو با توهین دادن فقط از ارزش ادم کم میکنه.برو همین الان توی اول پستت ذکر کن شرایطو و ب این بحثم خاتمه بده.
ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی ازشون جلوووووووتریم!!
حرفای پشت سرم حرف نیست *عقدست* عااااااااااااره جونم