امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(14-12-2013، 22:18)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:17)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:12)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:09)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پسرم هم دخترا خوبن هم پسرا(=
مامان من اینهمه بیریخت نیس
به آبجی فاطیه من توهین نکناااااااااااااااااااااا....
مادخترا پشت همیم...از همیدیه دفاع میکنیم.عینه شماپسرا نیستیم!!!!!!!!!!
بیا
بعد میگه پسرا دعوایین
من هر وقت اومدم گفتوگو با یه دختر دعوام شد
خو من که الان دارم باتو گفتگو میکنم!!!!!!!!!!
این دعواست؟؟؟
بعدم تو شروع کردی...!!!!
اگه کوتاه نیایم میشه دعوا البته من با خانم محترمی مث شما دعوا نمیکنم
همیشه صلح راه حل بهتری بوده
من کل کل با یه ادم باجنبه رو بیشتر دوس دارم
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
آگهی
(14-12-2013، 22:20)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن از نت بيا بيرون سرعرت ندارم...

wi-fi انتو خاموش كن اين صفحه واز شه...Angel

نمیشه کوچولوی منBig Grin
BYE
 سپاس شده توسط τοxικ
(14-12-2013، 22:22)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:18)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:17)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:12)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:09)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من اینهمه بیریخت نیس
بیا
بعد میگه پسرا دعوایین
این دعواست؟؟؟
بعدم تو شروع کردی...!!!!
یعنی اینکه من بی جنبم دیه................
باشه.....
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 92
احسان اینو به اون عوضی بگو!!!!!!Angry

چیه دررفتی گفتم تازه همشو نگفتم بدبخت!!!!!AngryAngryAngry
(14-12-2013، 22:21)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:18)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معني سوره اخلاص و خلق رو گرفتم فقط ناس مونده واز نميكنه...DodgyDodgy

برو از تو قرآن رو تاقچه تو اتاق عقبی معنیشو بنویسDodgy

جك نگو..

حال تايپ كردنو به زور دارم چند كيلو ژول انرژي مصرف كنم برم اون ور؟؟Shy

(14-12-2013، 22:24)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش كن...

خير سرش 18 سالشه..ShyShy
(14-12-2013، 22:23)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:22)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا
بعد میگه پسرا دعوایین
این دعواست؟؟؟
بعدم تو شروع کردی...!!!!
باشه.....
نه دیگه دیوانه منظورم این بود هرکی باجنبه باشه

چرا به خودت میگیری
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
بالاخره تموم شد...

آخي ..
(14-12-2013، 22:24)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:21)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:18)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معني سوره اخلاص و خلق رو گرفتم فقط ناس مونده واز نميكنه...DodgyDodgy

برو از تو قرآن رو تاقچه تو اتاق عقبی معنیشو بنویسDodgy

جك نگو..

حال تايپ كردنو به زور دارم چند كيلو ژول انرژي مصرف كنم برم اون ور؟؟Shy

(14-12-2013، 22:24)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش كن...

خير سرش 18 سالشه..ShyShy

تو دیگه دست منم از پشت بستی..
برو سنجد بخور برادر من
BYE
 سپاس شده توسط τοxικ
(14-12-2013، 22:26)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-12-2013، 22:23)mehraban0007 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا
بعد میگه پسرا دعوایین
این دعواست؟؟؟
بعدم تو شروع کردی...!!!!
باشه.....
نه دیگه دیوانه منظورم این بود هرکی باجنبه باشه

چرا به خودت میگیری
حالا منظورت هرچی بود......بــــــــــــــــــــــــآشه...
این وار واقعاــــــــــــــ
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــآی همگی...Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
**FU
FAKE
WORLD

گند زدید به انجمن 
Dodgy Dodgy  

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان