امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

ديگه دارم خسته ميشم!!!

مذهبيو تركوندم!!!Shy

(13-12-2013، 10:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نظرتون در موردۀ نسخه جدید چیۀ؟

خوفه!!!

من نمي تونم بزنم؟AngelAngelAngel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(13-12-2013، 10:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نظرتون در موردۀ نسخه جدید چیۀ؟

خوبه موافقم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
تسسسسسسسسسسسسسسسسسسسست

دوباره گفتگو برام تركيدAngel
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR
... (:
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(13-12-2013، 10:26)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... (:

سلام نویسنده بخش فیلم وسینما مثه من
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mïņ̃†êR
(13-12-2013، 10:26)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... (:

اینی ک دادی اسپمۀ گلم دیگ نبینم kaffe2157f

گفتگو براتون میپرۀ؟بزنم جدید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(13-12-2013، 10:28)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... (:

هی .. من این بخشو دوس ندارم .. Exclamation

(13-12-2013، 10:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... (:

اینی ک دادی اسپمۀ گلم دیگ نبینم kaffe2157f

گفتگو براتون میپرۀ؟بزنم جدید؟

وآی .. |:

بآعش .. |:

آره بزن جدیدشو لدفن شیوآ جون .. (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
مامان بزرگ نسخه ی جدید بزن
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
بزن ابجيWink
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(13-12-2013، 10:30)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 10:28)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

... (:

هی .. من این بخشو دوس ندارم .. Exclamation

همینم برو خدا رو شکر کن خیلیا همینم ندارن
البته میتونی انصراف بدی شاید شاید بعد مدتی بری یجا دیگه /

بزن اماده ایمBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، xx_sina_xx

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان