امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 23:01)Ladybirds نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ^ـــ^
سلام گلم Shy
آگهی
(12-12-2013، 22:57)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید به این پیوند

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=72989&pid=1328553

تنوع خوبی بودAngel
BYE
(12-12-2013، 23:01)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:59)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:47)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت قعطه

احتمالا نظام آموزشی دگرگون شده :|
چیز سختی نباید باشه. چهار تا دونه فرمول دیگه. فیزیک دبیرستان برای من فوق العاده سادست. البته دبیرمون هم نابغس خارج از کتاب زیاد درس میده
عرفان معلمتون کیه عایا؟

خوشا بحالتون!

مال ما کلا خارج از کتابه...

سید منیر. ملغب به ده دقیقه. سره کلاسش کرکره خندس. از اول تا آخر بی ادبی حرف می زنه. خیلی باحاله
مال ما سعید مقدم...

ما هم تو کلاسش حال میکنیم...میگه خوراکی بخورید آأامس بجویید فقط درس گوش کنید...

تو امتحان سوال هایی که خلی سخته رو میذاره از رو کتاب نیگاه کنیم....گُله...عِشخمه!فقط 10 15 سالی ازم بزرگتره و زن و بچه داره!وگرنه باهاش می ازدواجیدم!!!
شوخی میکنی!!!!!!!!!!!!!ExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
مگه نهHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
نعSleepy
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 262
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
من رفتم بــــــــآی

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-12-2013، 23:02)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:50)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام Blush خوبی ؟ Smile

بععععععععععععضی ها که سلام بلد نیستن هیچ چخلی ادمو هم میکنن ...Dodgy
احمد رضا اصلا منظورم تو نیستیا ...
خودم میدونم!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خب برادر من خالی بندی میکُنی نمیگی رسوا میشی!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اولا من اصلا دروغی نگفتم که بخوام رسوا شم ... گفتم موسو داریم که درسته ... پدرمم که که کارخونه دارشم که درسته ... کجاش خالی بندی ؟ ... اگه افشین گفت کارگاه بگو اون موقع باباش یه همچین جایی رو داشت کار گاه بود واسه ما الان کارخونس..وقتی کوبید 12000 بیاد روی کار همه چی اتوماتیک و گسترده ..بشه همش با یه دکمه ی کنترل از راه دور راه بیوفته شما چی میگین ؟ ده تا وسیله ی سنگینم که ماااااااااااااشالله ریخته اونجا.
باشه بابا تو بچه مایع!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
امروز یه گرجی زد دماغ امیرُ خون اورد!!!!!
لامصب همه گرجی ها مخشو باد داره دهن رستمکلایی هارو سرویس کردیم!!!!!
عشق است گرجه محله!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دیگه نگو بچه مایه یا مایه دار خوشم نمیاد ..
راستی میدونستی افشین با ماشین رفت توی در ؟
بهت بر نخوره ولی سطح ما از گرجی ها بالاتره ... ما بچه ی شهریم اونا روستا ... ما حوصله ی دعوا نداریم اونا عشقه دعوا ... ما کلمون صافه اونا باد کرده ههههههههه...
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-12-2013، 23:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:59)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:53)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:47)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت قعطه

چیز سختی نباید باشه. چهار تا دونه فرمول دیگه. فیزیک دبیرستان برای من فوق العاده سادست. البته دبیرمون هم نابغس خارج از کتاب زیاد درس میده
عرفان معلمتون کیه عایا؟

خوشا بحالتون!

سید منیر. ملغب به ده دقیقه. سره کلاسش کرکره خندس. از اول تا آخر بی ادبی حرف می زنه. خیلی باحاله
مال ما سعید مقدم...

تو امتحان سوال هایی که خلی سخته رو میذاره از رو کتاب نیگاه کنیم....گُله...عِشخمه!فقط 10 15 سالی ازم بزرگتره و زن و بچه داره!وگرنه باهاش می ازدواجیدم!!!

تربیت معلمم واسه دختر بازا شغله خوبیه ... احمدی با توام ... هههههه
اهم اهم من از دخترا خجالت میکشم!!!!!!TongueTongueTongueTongueTongueTongue
تو مدرسه معروف به این شغلم!!!!Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-12-2013، 23:05)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بــــــــآی

بای
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-12-2013، 23:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت قعطه

عرفان معلمتون کیه عایا؟

خوشا بحالتون!

مال ما سعید مقدم...

سعید خودم رو عِشخه...معلم مصلش پیدا نمیکنید...
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-12-2013، 23:05)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان معلمتون کیه عایا؟

خوشا بحالتون!

مال ما سعید مقدم...

تــو خــجــآلــت؟؟؟

(12-12-2013، 23:05)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان معلمتون کیه عایا؟

خوشا بحالتون!

مال ما سعید مقدم...

تــو ؟؟؟خــجــآلــت؟؟؟

(12-12-2013، 23:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 23:02)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 22:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Blush خوبی ؟ Smile

بععععععععععععضی ها که سلام بلد نیستن هیچ چخلی ادمو هم میکنن ...Dodgy
احمد رضا اصلا منظورم تو نیستیا ...
خودم میدونم!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خب برادر من خالی بندی میکُنی نمیگی رسوا میشی!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اولا من اصلا دروغی نگفتم که بخوام رسوا شم ... گفتم موسو داریم که درسته ... پدرمم که که کارخونه دارشم که درسته ... کجاش خالی بندی ؟ ... اگه افشین گفت کارگاه بگو اون موقع باباش یه همچین جایی رو داشت کار گاه بود واسه ما الان کارخونس..وقتی کوبید 12000 بیاد روی کار همه چی اتوماتیک و گسترده ..بشه همش با یه دکمه ی کنترل از راه دور راه بیوفته شما چی میگین ؟ ده تا وسیله ی سنگینم که ماااااااااااااشالله ریخته اونجا.
باشه بابا تو بچه مایع!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
امروز یه گرجی زد دماغ امیرُ خون اورد!!!!!
لامصب همه گرجی ها مخشو باد داره دهن رستمکلایی هارو سرویس کردیم!!!!!
عشق است گرجه محله!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دیگه نگو بچه مایه یا مایه دار خوشم نمیاد ..
راستی میدونستی افشین با ماشین رفت توی در ؟
بهت بر نخوره ولی سطح ما از گرجی ها بالاتره ... ما بچه ی شهریم اونا روستا ... ما حوصله ی دعوا نداریم اونا عشقه دعوا ... ما کلمون صافه اونا باد کرده ههههههههه...
من گرجی شهرم ولی باز گرجی گرجیه دهن رستمکایی هم سرویس کردیم!!!!!Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان