امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 19:18)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:16)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داش صادقShy
سلام داش احسان گل... =)

كوچيك مرامتمShy

(12-12-2013، 19:19)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:17)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:12)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:10)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جك سال نگو:/

ما كه مديرشو نميشيم شكلكشو ميزاريم/:
ا اینجوریاس؟ پس از این به بعد هرکس که این شکلک و بزاره تا فردا محرومه kaffe2

kaffe2kaffe2kaffe2kaffe2

اْلـــان محروم ميشم؟Shy

نه دادا یه موقعی محرومت می کنم که برات خیلی مهم باشه محروم نشی. kaffe2

آفرين!!Angel
من دوست نيستم؟ShyShy
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
(12-12-2013، 19:20)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:19)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کآربر پنهـآن .. ؟!

Oــo

به قول بچه ها صادخ و احسان
دخترا کم بودن توام اضافه شدی؟؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط τοxικ ، ERF@N
اون روز تو برنامه موزیک تو منوتو داشت درباره ی شاهین نجفی میگفت

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط τοxικ
(12-12-2013، 19:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جمله ی باحالی!!
این جملشو تا حالا نشنیده بودم!! :|
منظورو نمیگیری الکی جملشو تفسیر نکن!! :|
تفسیر نکردم !

تو ارسال جدید بخون چی گفتم ..

شما ؟
 سپاس شده توسط sjmmc ، ERF@N
(12-12-2013، 19:20)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:19)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کآربر پنهـآن .. ؟!

Oــo

عه .. !!

آرع .. توجه نکردع بودمـــ .. |=
(12-12-2013، 19:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کآربر پنهـآن .. ؟!

Oــo

من فقط نقل قول زدم p329
 سپاس شده توسط sjmmc ، τοxικ
(12-12-2013، 19:21)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:20)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شاهین:
ما ناگزیریم قوی باشیم و هر چیزی که مارو ضعیف کنه حرام شررریه.عزیزان رفیق و جوان من ،کسی که نشئه و خماره نفسی برای فریاد نداره. Tramadol بیدار کننده را ترویج کنید 
چه جمله ی باحالی!!

داداش ارسالاتو 250 تا كن!!

نويسنده شي!!

بعد رفتن سلطان و سروش سرپيكو ديگه فلش مدير خشن نداشتهShy

من هستما ولي برا اخلاقم نميكنن!

پارتي ندارمAngel
نویسنده شم که چی بشه؟؟ :|
من خشنم الان؟؟ Big Grin
نهBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط sjmmc ، !~IмДи~!
چقد شبیه علیه :|
 سپاس شده توسط sjmmc ، ERF@N
(12-12-2013، 19:23)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جمله ی باحالی!!
تفسیر نکردم !

تو ارسال جدید بخون چی گفتم ..

شما ؟
من صادقم...
اگه اینجوری بهتر میشناسی پسرعموی حمیدرضا! :|
(12-12-2013، 19:24)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 19:22)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کآربر پنهـآن .. ؟!

Oــo

من نقل قول زدم p329
اسمم صادقه!!
خواهر و برادر!!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط τοxικ ، ERF@N
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 233سرعته محروم کردن منگـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 233

تو خوابAngelBig Grin
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان