امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 18:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 18:15)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی پسره داره چی کار میکنه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
img

دیگه گول نمیخورم(:
ایندفعه راست میگم واقعا. برو ببین
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~sweet love~~
آگهی
(12-12-2013، 18:17)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم حاضرم بشینما

من زودتر گفتم
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~~sweet love~~
نه به او موقع که هیچکی نمیشست ،نه به الان...!
بالاخره کی نشست؟؟
آهـــــــــــــــای شماهایی که به"خلیج پارس "میگین "خلیج فارس"...شماها به پاکستان چی میگین..؟!؟!:|
 سپاس شده توسط ERF@N
(12-12-2013، 18:18)love.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه به او موقع که هیچکی نمیشست ،نه به الان...!
بالاخره کی نشست؟؟

مـــن(:

(12-12-2013، 18:18)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 18:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 18:15)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی پسره داره چی کار میکنه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
img

دیگه گول نمیخورم(:
ایندفعه راست میگم واقعا. برو ببین

باور کردم
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~~sweet love~~
اون(:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~sweet love~~
آقا من به همتون سپاس دادم به من نمی دید؟ p336
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~sweet love~~ ، Mohammad 77

(12-12-2013، 18:13)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوش بدین بیان صندلی داغ همینجا بازی کنیم کی میشینه رو صندلی؟

من میشینم

ببینم میتونین خوب منو بسوزونین؟؟؟
خوب خودم شروع میکنم
از 1 تا 10 بهم چند میدی؟
بدترین خاطرت بامن
بهترینش؟
دوس پسر داری؟(البته فک کنم مثل خودم مثبتی)
چقدر دوستم داری از1تا10؟
نویسنده ی اهنگ و موسیقی شی چی کار میکنی؟
اگه من بشم چی کار میکنی؟
صادقانه جواب بده
 سپاس شده توسط ~~sweet love~~
تو که خودت ازمون گرفتی...!
آهـــــــــــــــای شماهایی که به"خلیج پارس "میگین "خلیج فارس"...شماها به پاکستان چی میگین..؟!؟!:|
 سپاس شده توسط .پادميرا. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-12-2013، 18:20)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من به همتون سپاس دادم به من نمی دید؟ p336

من که سپاس دادم..|:
کسی نمیاد خصوصی؟؟14k:183:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان