12-12-2013، 9:19
یه دیالوگ زیبا در کلاس درسمون:
پسر جامدادیشو سر کلاس دراورد , یکی از دخترا گفت هه کیف آرایشه؟؟
گفت آره پنج شنبه شب خونه ما جا گذاشته بودیش واست آوردم
دختره رفت رو سایلنت :|
>>>>>>>>>>>>>
دوست دخدرم اس داده منو چقد دوس داری؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به شوخی بهش گفتم غد بینایی چش یه آدم کور
نمیدونم چی شد که دیگه بهم اس نداد...فک کنم از خوشحالی ذوق مرگ شد طفلک!!!
.............................
یــــعنی فقط به امید چند تا چیز زندم : -سیب زمینی سرخ کرده -آبنبات چوبی ترش قرمز -بستنی دابل چاکلت کاله -ایستک لیمویی -ماست موسیر کاله -دوغ آبعلی -سوپر چیپس -پاستیل ترش و دیگر هیچ :| ^_^ اصلنشم شکمو نیستم!!! ^_^
..........
وقتی همه ی کتاب هاتون رو از بر حفظ کردین و نکته به نکته خوندین، سر کلاس معلم حتی نگاتون هم نمی کنه، کلی بالا و پایین می پرین که به سوالات جواب بدین معلمتون میگه ساکت! اما وقتی لای کتابتون رو هم باز نکردین و می رین ته کلاس اون گوشه می شینید، معلمتون صداتون می کنه که به درس جواب بدید؟!!!!!!!
پسر جامدادیشو سر کلاس دراورد , یکی از دخترا گفت هه کیف آرایشه؟؟
گفت آره پنج شنبه شب خونه ما جا گذاشته بودیش واست آوردم
دختره رفت رو سایلنت :|
>>>>>>>>>>>>>
دوست دخدرم اس داده منو چقد دوس داری؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به شوخی بهش گفتم غد بینایی چش یه آدم کور
نمیدونم چی شد که دیگه بهم اس نداد...فک کنم از خوشحالی ذوق مرگ شد طفلک!!!
.............................
یــــعنی فقط به امید چند تا چیز زندم : -سیب زمینی سرخ کرده -آبنبات چوبی ترش قرمز -بستنی دابل چاکلت کاله -ایستک لیمویی -ماست موسیر کاله -دوغ آبعلی -سوپر چیپس -پاستیل ترش و دیگر هیچ :| ^_^ اصلنشم شکمو نیستم!!! ^_^
..........
وقتی همه ی کتاب هاتون رو از بر حفظ کردین و نکته به نکته خوندین، سر کلاس معلم حتی نگاتون هم نمی کنه، کلی بالا و پایین می پرین که به سوالات جواب بدین معلمتون میگه ساکت! اما وقتی لای کتابتون رو هم باز نکردین و می رین ته کلاس اون گوشه می شینید، معلمتون صداتون می کنه که به درس جواب بدید؟!!!!!!!