امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 16:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلان باربارا خوبی نیسندگی خوش میگذره؟
تع >_<
نع خوب نی ؟چرا؟
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
آگهی
(12-12-2013، 16:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه >_<

دوسـت دآرم حـرف بـزنم بـه تُ چـه >__< !؟ |: بـی شـور |: !! بـُـز !! |:

دوستـآشـو دیـده بـآز جـوگیـر شـده !!

ضر نزن خروس دریایی پاکستانی >_<
چرا ج سیلام نمیدی؟ >_<
دِ آخـه شتـرمـرغ |: نمیــدونـی کـه مـن بـه جـآی سلـآم سپـآس میـدم!؟ >____<
میدونم خروس >_<
ولی من تکم >_<
باس به من سیلام کنی >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــعـــــ....

مارام تحویل بگیرین|:

|: تحـویـل !! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 209
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(12-12-2013، 16:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:08)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلـام  گُلـی !! (:

(12-12-2013، 16:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم
به به یه دشمن دیگهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چنـدتـآ دُشمـن |: 0__0 مـآشـآالله !!
سلام ایسان جان خوبی؟
این پسره واسه خودش زیاد دشمن درست کرده
آرع میدونم !! (:

رو بــه راهم عزیـزم!! تو خـوبِی؟
اِ
واقعاً شما دشمنایی من هستین!!!؟؟؟؟
14k
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 209
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-12-2013، 16:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:08)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلـام  گُلـی !! (:

(12-12-2013، 16:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلام ایسان جان خوبی؟
آرع میدونم !! (:

اره خوبم 
دارم رو مغز مامانم کار میکنم فردا بریم بیرون
(12-12-2013، 16:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه >_<

دوسـت دآرم حـرف بـزنم بـه تُ چـه >__< !؟ |: بـی شـور |: !! بـُـز !! |:

دوستـآشـو دیـده بـآز جـوگیـر شـده !!

ضر نزن خروس دریایی پاکستانی >_<
چرا ج سیلام نمیدی؟ >_<
دِ آخـه شتـرمـرغ |: نمیــدونـی کـه مـن بـه جـآی سلـآم سپـآس میـدم!؟ >____<
میدونم خروس >_<
ولی من تکم >_<
باس به من سیلام کنی >_<

کی هستـی مگـه!؟ >___<

(12-12-2013، 16:11)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلـام  گُلـی !! (:

سلام ایسان جان خوبی؟
آرع میدونم !! (:

اِ
14k
نمیــدونم اَز خـودت بپـرس |: 0__0
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 209
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:06)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـــــــ^

سلام محمد خوبی؟

سلام داداش سینا
مرسی شما خوبی؟
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-12-2013، 16:11)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلـام  گُلـی !! (:

سلام ایسان جان خوبی؟
آرع میدونم !! (:

اِ
14k
منم دشمنتم-_-
(12-12-2013، 16:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:07)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـ^

سلــام |:

سلام
ایســآان؟؟؟؟Sleepy
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-12-2013، 16:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:09)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم یه عکس از بچه هامو که خوب اسکن نشد و دُرس کردم ولی یه جوری شد >_<

چجــوری شُــد؟! 14k

تو نسخه ی خراب شو دیدی!!!؟؟؟؟14k
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 209
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان