امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 16:06)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^ـــــــ^
علیک-_-
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
آگهی
(12-12-2013، 16:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه >_<

دوسـت دآرم حـرف بـزنم بـه تُ چـه >__< !؟ |: بـی شـور |: !! بـُـز !! |:

دوستـآشـو دیـده بـآز جـوگیـر شـده !!

ضر نزن خروس دریایی پاکستانی >_<
چرا ج سیلام نمیدی؟ >_<
دِ آخـه شتـرمـرغ |: نمیــدونـی کـه مـن بـه جـآی سلـآم سپـآس میـدم!؟ >____<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 208
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
من خودم یه عکس از بچه هامو که خوب اسکن نشد و دُرس کردم ولی یه جوری شد >_<
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 208
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(12-12-2013، 16:07)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:05)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوا باروونیه
اره............
تو از هوای استان بوشهر چه خبری داری؟
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
Star 
(12-12-2013، 16:08)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بحث سره چیه؟

سلام
(12-12-2013، 16:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلان باربارا خوبی نیسندگی خوش میگذره؟
تع >_<
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:08)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 16:03)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم

سلـام  گُلـی !! (:

(12-12-2013، 16:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عرض کردم
به به یه دشمن دیگهBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چنـدتـآ دُشمـن |: 0__0 مـآشـآالله !!
سلام ایسان جان خوبی؟
این پسره واسه خودش زیاد دشمن درست کرده
آرع میدونم !! (:

رو بــه راهم عزیـزم!! تو خـوبِی؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 208
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
هــــعـــــ....

مارام تحویل بگیرین|:
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(12-12-2013، 16:08)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بحث سره چیه؟
سر یه شیشه مربا
خخخخ
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 16:09)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم یه عکس از بچه هامو که خوب اسکن نشد و دُرس کردم ولی یه جوری شد >_<

چجــوری شُــد؟! 14k
 سپاس شده توسط xx_sina_xx

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان