امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 14:12)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:11)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفانو امدShy

عرفان نامرررررررررررررررددددددددددددددددددددددد

اين حرفو نزن تو رفاقت تكهWink

به منم اخطار داده ولي رفاقت مهم ترهWinkWink
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
آگهی
(12-12-2013، 14:12)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخ این دختری بیچاره هم زدی!!!!!DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

حیف این دخترا واقعا حیف!!!!!

کی؟؟؟؟

چی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 14:09)~AyDa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:03)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:01)~AyDa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:00)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 13:58)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تسسسسسسسسسسسسسسسست

آره حالت خوب نیست. دیگه مطمئن شدم
حال من خوب نیس

چی شده؟
چ میدونم یچیزی پروند
چراجواب نمیدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 196
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
باي آل واقعيShy
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
آیدا کثافت با من بحرف!
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
منم برمSleepy
BYE
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
Star 
(12-12-2013، 14:16)~AyDa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:09)~AyDa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:03)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:01)~AyDa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 14:00)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره حالت خوب نیست. دیگه مطمئن شدم
حال من خوب نیس

چی شده؟
چ میدونم یچیزی پروند
چراجواب نمیدی
چی بگم؟

(12-12-2013، 14:17)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باي آل واقعيShy

کجا میریییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برم ارسال هام رو زیاد کنم

فعلا(:
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
(12-12-2013، 14:01)♥AyLIn♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدا گم شدی؟
ک کارت داشت
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
Star 
(12-12-2013، 14:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ارسال هام رو زیاد کنم

فعلا(:

بای فاطی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان