امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(12-12-2013، 11:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:57)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:50)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:47)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 11:41)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جای تو بودم این کارو نمیکردم چون a2 اصلا عنصر نیست
یا گزینه 1 یا گزینه 2 باید باشهAngel
اگه؟A2 عنصر نیس لابد لافه...

خو عنصرع دیه عیزم...مث اینکه بگی ما آدم نیستیم سیاره هستیم!والاه

اگه عنصره میتونی اسمشو بگی عمو؟؟؟
باو عنصره...مخلوطی که عنصره و در هوا کره فراوانه...عین جمله کتابمونه:عنطر هایی که در هوا کره یافت میشوند به سه بخش اثلی تقسیم بندی میشوند:عنصر اول((عنصری اصلی که گاه مخلوط نام برده میشوند))
A2:این عنصر که عنطری باستانی است و در زمان مصریان کشف شده است؛عنصری اصلی و کاملی است که در هوا کره فراوان است و به دلیل فراوانی گاه مخلوط نیز نامیده میشود اما در اصل یک عنصر کامل است.

a2نداریممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم این عنصر نیست گلم اسم ندارۀ اسلا برو جدول مندلیفو ببین نداریم سوال اشتباۀ بودۀ
خب از اون نظر آره ولی کتابمون چه زری زده آخه؟

این سوال تو تکمیل کن کتابمون هم بود
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 174
آگهی
داستان ؟ الان ؟ :|

میارم شمارو .. ولی قبلش باس بفهمم هدفت ازین کارا چیه :|

من فعلا برم بای !

شاید امروز داستانو نزنم چون هم حالم بده دارم میلرزم هم خیلی کار دارم :|

شخصیتا هم هنو مرتب نشدن
خوب، ولی اشتباه...
(12-12-2013، 12:03)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه جفت نعل طلائي برات خريدمAngelAngel

هديه بهت ميخوام بكنمShy

اوناروبرای عیدت بذارDodgyDodgy

(12-12-2013، 12:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فعلا برم بای !

شخصیتا هم هنو مرتب نشدن
به زودی همه میفهمن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(12-12-2013، 12:00)☆pidh£$☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!v6vugfybfiykrfyduttdtug

دوستمون چی میگه این وسط؟>
من زبونشو نمیفهمم شما فهمیدید؟Big Grin
BYE
(12-12-2013، 12:04)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2013، 12:03)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه جفت نعل طلائي برات خريدمAngelAngel

هديه بهت ميخوام بكنمShy

اوناروبرای عیدت بذارDodgyDodgy

(12-12-2013، 12:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فعلا برم بای !

شخصیتا هم هنو مرتب نشدن
به زودی همه میفهمن

اسكل مخاطبم تو نبوديDodgyAngel
سوالش غلطه همه ی گزینه ها رو به صورت مولکول گذاشته. باید همرو به صورت اتم خالی می گذاشت تا بشه جواب داد.
 سپاس شده توسط τοxικ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Apathetic
احسان ادامۀ ندۀ از من بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ ، ERF@N
تادرودی دیگربدرودSmile
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط ERF@N
خدافس ابجي!!

چشم!!

فقط برا تو!!
 سپاس شده توسط Apathetic ، Mïņ̃†êR ، ERF@N
همه خلوت کنید دیگه ! .. Rolleyes

منو آوا بریم فعلــHeartــآ :|

بآی بکس
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط τοxικ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان