امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(11-12-2013، 17:59)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:56)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:55)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:52)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه دلیل موجهی >_<

تا حالا اینقد منطقی حرف نزده بودم که طرفم زود قانع شه (:
:|
بی شووووووووووووووووووووووووووور >_<

مرسی :|

:|
هنی ♥♥♥-_^

زهرمار =)
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
(11-12-2013، 17:58)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی منو تحویل نمیگیره .............Sad
چرا؟؟؟؟؟
مگه من بدم؟؟؟
از من بدتون میاد؟
ملیکـآ بـآز دیـوونهـ شـدی :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100
 سپاس شده توسط bela vampire ، Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
منم که انگاربوووووووووقمAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط ERF@N
یه کلاس رایگانه آموزش زبان پارسی در خونمون هست رز. خواستی بگو شمارشو بفرستم.
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR ، Mason ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، *Nafas*
(11-12-2013، 17:58)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیییییییییی میشه که من نویسنده شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ی روز میشی
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:58)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی منو تحویل نمیگیره .............Sad
چرا؟؟؟؟؟
مگه من بدم؟؟؟
از من بدتون میاد؟

ن گلم مگۀ اینک خلافش سابت بشۀ25r30kaffe2
Channel
 سپاس شده توسط bela vampire ، ★BlAcK EvIl★
(11-12-2013، 18:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

rF@N£ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:16 PM)ღSnow Princessღ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:15 PM)rF@N£ نوشته شده توسط: نوشته است:پس سپاس این کو

http://www.flashkhor.com/forum/showthrea...pid1322715

آنتی کرم گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100

زدم واست ندیده بودم!!

رزی منـو سپاس کن دیـه!

خودتـــی!!عرفان آنـــتی کرم!!

میذارید برم یا نـه؟!

خداحافظ همگــی!گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100

نرو نرو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرتگـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100
هی نفس تو با این چیزی نکنه ؟ O_o
هاا ؟ <_>

ندا من موندم با این ۀوشت چطوری درس میخونی میگم من این دوتارو غاطی میکنم نگو رزیم غاطی میکنۀ این پریۀ 25r30

ای وای راس میگی نگو با پری چی بوده ببخشید نفسی Big Grin
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 18:00)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

rF@N£ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:16 PM)ღSnow Princessღ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:15 PM)rF@N£ نوشته شده توسط: نوشته است:پس سپاس این کو

http://www.flashkhor.com/forum/showthrea...pid1322715

آنتی کرم گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100

زدم واست ندیده بودم!!

رزی منـو سپاس کن دیـه!

خودتـــی!!عرفان آنـــتی کرم!!

میذارید برم یا نـه؟!

خداحافظ همگــی!گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100

نرو نرو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرتگـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 100
هی نفس تو با این چیزی نکنه ؟ O_o
هاا ؟ <_>

ندا من موندم با این ۀوشت چطوری درس میخونی میگم من این دوتارو غاطی میکنم نگو رزیم غاطی میکنۀ این پریۀ 25r30

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:59)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:56)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:55)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:-)
خوله ای
خاهل زاده ی نازم
دلم تنگیده بود^____^
خو می خوس نتنگه...من هر روز آنلاینم تو مث ماموت گوریدی تو تابوت فرعون!بعله
(11-12-2013، 18:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم که انگاربوووووووووقمAngryAngryAngry

بوق نیستی بیغی
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mohammad 77 ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان