امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

کسی منو تحویل نمیگیره .............Sad
چرا؟؟؟؟؟
مگه من بدم؟؟؟
از من بدتون میاد؟

بازم تو خواب من با من قدم بزن

آروم و سر به زیر

میمیرم از غم و بی خود سراغمو از آدما نگیر
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
آگهی
کیییییییییی میشه که من نویسنده شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(11-12-2013، 17:56)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:55)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:52)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:48)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله ندارم بیام :|

چه دلیل موجهی >_<

تا حالا اینقد منطقی حرف نزده بودم که طرفم زود قانع شه (:
:|
بی شووووووووووووووووووووووووووور >_<

مرسی :|

:|
هنی ♥♥♥-_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 99
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی نفس تو با این چیزی نکنه ؟ O_o

باکی؟
اه رزی اصابمو خورد نکن مث ادم بحرف!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:56)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:55)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:-)
خوله ای
خاهل زاده ی نازم
دلم تنگیده بود^____^
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-12-2013، 17:57)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:54)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم نابود میشم از خستگی
از 7 صبح تا الان مدرسه بودم!
ملیک!♥
(11-12-2013، 17:55)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:-)
ننه ت محو شد!
رفت عموپورنگ ببینه!Undecided
(11-12-2013، 17:55)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن رفتـم -_-

کـآری نـدارید ..؟

میـدونم ندآرید -_-

بوسـم کنیـد :| اوهـوع :|

خبــ بـآبـآی -.-

مااااااااااااااااااااااااااچ!Big Grin
مـرسی (:

حـآلآ ایـن لپـم .. (:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

rF@N£ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:16 PM)ღSnow Princessღ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:15 PM)rF@N£ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 06:14 PM)ღSnow Princessღ نوشته شده توسط: نوشته است:بمـیـر عرفان برو پستاتو نگا کن ببین کــدوم بدبختــی هی داره سپاست میکنـه!گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 99

بای|:

پس سپاس این کو

http://www.flashkhor.com/forum/showthrea...pid1322715

آنتی کرم گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 99

زدم واست ندیده بودم!!

رزی منـو سپاس کن دیـه!

خودتـــی!!عرفان آنـــتی کرم!!

میذارید برم یا نـه؟!

خداحافظ همگــی!گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 99

نرو نرو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرتگـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 99
هاا ؟ <_>

ندا من موندم با این ۀوشت چطوری درس میخونی میگم من این دوتارو غاطی میکنم نگو رزیم غاطی میکنۀ این پریۀ 25r30
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas* ، ★BlAcK EvIl★ ، Mason
(11-12-2013، 17:58)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:57)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:55)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن رفتـم -_-

کـآری نـدارید ..؟

میـدونم ندآرید -_-

بوسـم کنیـد :| اوهـوع :|

خبــ بـآبـآی -.-

واقعا که دخیتو گذاشتی رفی>_____<
جـآن ..؟

شومـآ ..؟ :|
شومپتگـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 99
(11-12-2013، 17:58)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی منو تحویل نمیگیره .............Sad
چرا؟؟؟؟؟
مگه من بدم؟؟؟
از من بدتون میاد؟

ملیک من تحویلت گرفتما!Heart
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط bela vampire ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:59)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باکی؟
اه رزی اصابمو خورد نکن مث ادم بحرف!

هی اینو من نگفتم شیوا گفت DodgyConfused
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان