امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(11-12-2013، 17:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــه
زُر میشه درخواست های نویسندگی رو چک کنی؟

سلام همه بتو 

بلۀ بلۀ ندا چکارس ما بوغیم ایا؟25r30kaffe2

(11-12-2013، 17:44)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی خوبی عشقولم؟؟♥♥^_^

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااین ۀم اسمی نازم چطوری گلک؟

خوبم عشقولم توخوبی ؟؟
چه خبر؟؟

سلامتی نفسی درس دارمی Undecided

شیوا تا یکی بگه ندا میگی ندا چرا من بوقم ؟ :| Dodgy 

نفسم ک میخواد منو محروم کنه 
ریاضیمم رفت به فنا ( برای شادی روحش چند قطعه سپاس :| )
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR ، ÐeaÐ GiЯl ، *Nafas*
آگهی
(11-12-2013، 17:48)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:47)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:45)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

چه خبر خرووووووووووو ^_^
کم پیدایی
حالی ازما نپرسیا
چطور موتوری:|
دکتری؟؟:|

خوبم (:

تو چطوری؟ (:

دیه نمیام دیه (;

خوبم ^_^
خرووووووووووووووووووو
مَنقروووووووووووووووووووووو
>_<
چرانمیای؟؟>_<

حوصله ندارم بیام :|

چه دلیل موجهی >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 96
 سپاس شده توسط ERF@N ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
من برم ک درسام سنگینۀ دوستون دارم کوچولوآیۀ من بوس بوس غلب غلب 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N ، ÐeaÐ GiЯl ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ★BlAcK EvIl★ ، Mason ، *Nafas* ، ICe Angele
(11-12-2013، 17:49)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:46)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااااااااااااا پس من میخوام بیا م خواستگاریت نازی !!!!!!!!!!!!!!

راستی چند سالت بود؟
عهـ نهـ بـآبـآ زن دارم الـآن میـآد مـوهآتو میکشهـ (:

17
ن باو زنتم میگرم من الان 3تا زن دارم تو گلیم میگریم میشل 5تا پولم ک دارم دیگ دشواری نداریم Big GrinBig Grin
=))))

اون زنـآت کیـن ..؟

تارا رزی و غزال نمیشناسیش AngelAngel
اوخـی توروخـدا 3تـآ کمهـ هـآ (:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:51)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:48)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:47)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:45)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبر خرووووووووووو ^_^
کم پیدایی
حالی ازما نپرسیا
چطور موتوری:|
دکتری؟؟:|

خوبم (:

تو چطوری؟ (:

دیه نمیام دیه (;

خوبم ^_^
خرووووووووووووووووووو
مَنقروووووووووووووووووووووو
>_<
چرانمیای؟؟>_<

حوصله ندارم بیام :|

چه دلیل موجهی >_<

تا حالا اینقد منطقی حرف نزده بودم که طرفم زود قانع شه (:
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، Mïņ̃†êR
(11-12-2013، 17:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)bela vampire نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــه
زُر میشه درخواست های نویسندگی رو چک کنی؟

سلام همه بتو 

بلۀ بلۀ ندا چکارس ما بوغیم ایا؟25r30kaffe2

(11-12-2013، 17:44)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:41)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:39)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شی خوبی عشقولم؟؟♥♥^_^

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااین ۀم اسمی نازم چطوری گلک؟

خوبم عشقولم توخوبی ؟؟
چه خبر؟؟

سلامتی نفسی درس دارمی Undecided

ینی این درسا یه موزلین برا خودشون :|
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Mïņ̃†êR
نقل قول:
شیوا تا یکی بگه ندا میگی ندا چرا من بوقم ؟ :|

یاد رفت تا یکی میگگفت شیوا میخواستی خفش بنماییییییییییییییییییییییییییییییی؟25r30Dodgy
Channel
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، Mason
(11-12-2013، 17:50)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو نرو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرت:183:

بعله!Sleepy
پری کوجایی وایسا کارت دارم!Dodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

(11-12-2013، 17:50)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:46)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:45)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمـیـر عرفان برو پستاتو نگا کن ببین کــدوم بدبختــی هی داره سپاست میکنـه!Dodgy

بای|:

پس سپاس این کو

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72989&pid=1322715#pid1322715

آنتی کرم 4fvf

زدم واست ندیده بودم!!

رزی منـو سپاس کن دیـه!

خودتـــی!!عرفان آنـــتی کرم!!

میذارید برم یا نـه؟!

خداحافظ همگــی!Rolleyes

نرو نرو تو که میدونی من بی تو تو بی من یعنی حسرت:183:
هی نفس تو با این چیزی نکنه ؟ O_o
(11-12-2013، 17:50)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی "نفس گوگولی" برو نمیخوام ریختتو ببینم Big Grin

بچه ها من من مَــ ... :| 
لیوان آبو ریختم روی کتاب ریاضیم نه >>____<< باید برم یه کاری کنم وگرنه بدبخ میشم خدافظ >_<

هان؟گوگولی؟!
خداشفات بده رزی چته؟!
حقته!Sleepy
پَــ نَــ پَــ ژیگولی :|
من خوبم ممنون Angel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★ ، *Nafas*
چرا هیشکی به من سپاس نمیده-____-

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ÐeaÐ GiЯl ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان