امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

هنی برای یک سانیه رویت شد -___-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 91
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
به بعضیام باید بگی:عزیزم تو داری اینجا حیف میشی برو هند اونجا می پرستنت...
نفسی اینو حال کنBig Grin

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ ، *Nafas*
(11-12-2013، 17:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:28)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خستهـ نبـآشی شـی شـی (:

مـن نـآزی اویلـم

کدوم خب اون ک عکسشو داد دیدیم؟خوشگلۀ نازۀ؟:ngh:
عکسمـو دادم عـآ اون کهـ خعـلی خوشگلهـ (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ
(11-12-2013، 17:33)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان خودم محروم میکنــم اصن لازم نیست تو استین بالا بزنــی!Dodgy

هرکی نکنه!4fvf
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
درووووووووووودددددددددددددددددبرمهساوتمامی کاربرانBig GrinBig Grin
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط ERF@N
(11-12-2013، 17:35)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من به شخصه محروم میکنـــم!!

یا عرفان محروم میکنــه!Sleepy

میخوای من بدنام بشم خودت هیچی؟ ا--کی! اتفاقا تو بیشتر از من مدیر بودی زود میبخشنت crazycrazycrazy

راستی بنفش شدن تبریک (=

سپاس. اینو گفت که محروم نشه ها. فکر نکن نفهمیدم 25r3025r3025r30

اومدیم ثواب کنیم کباب شدیم ::|
راستی رگ سپاسیت گرفته ها ! =||
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ERF@N
(11-12-2013، 17:35)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 17:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من به شخصه محروم میکنـــم!!

یا عرفان محروم میکنــه!Sleepy

میخوای من بدنام بشم خودت هیچی؟ ا--کی! اتفاقا تو بیشتر از من مدیر بودی زود میبخشنت crazycrazycrazy

راستی بنفش شدن تبریک (=

سپاس. اینو گفت که محروم نشه ها. فکر نکن نفهمیدم 25r3025r3025r30

آره!!!

رزی من به بهونـه ی دیدن فیلم آموزشی روشن کردم!!مامانــم اومـده بالاسرم میگه جـدیدا فیلمـو تو اینترنت میبینن؟!

منــم در کمالـه پررویی گفتــم بلـــه!!

خیلی بده مامانــه آدم بـه روز باشه!
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mason ، ICe Angele
(11-12-2013، 17:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیر سرم اومدم برناممو بنویسم و پیام خصوصیامو چک کنم :|
خدافظ (:

الان کلاس پخ اتو گذاشتی؟ما غبل از مدیریتم پخامونو چک میکردیم خخخخخخ

http://8pic.ir/images/27396810523771365512.jpg
Channel
 سپاس شده توسط ERF@N
(11-12-2013، 17:32)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی تو چه شووری هستی آخه-____-
بهتـر از مـن پیـدا نمـی کنـی -_-
 سپاس شده توسط ICe Angele
درووووووووووودددددددددددددددددبرمهساوتمامی کاربرانBig GrinBig Grin
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان