11-12-2013، 13:44
(11-12-2013، 13:41)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2013، 13:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو پروفایلت که نزده اخطار!!!
(11-12-2013، 13:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2013، 13:32)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه بدِ وظیفه خودشو انجام داده!!!!! >_<
عرفان من دارم بهت سپاس میدم تو بهم 30% اخطار میدی؟!؟!؟!؟ عجب آدمایی پیدا میشن اینجا بخدا
آفرین عرفان کار دُرستُ انجام دادی!!!! Like
من به خواتر یه اسپم 50% اخطار گرفته بودم فک کنم دیگه خدای نامردیه
مديرا ميبينن
(11-12-2013، 13:42)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2013، 13:40)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2013، 13:38)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2013، 13:36)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2013، 13:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ینی نوسنده ما داریم؟؟ :|
یه روز فرید و ماکان نباشن شما این انجمنو به خاک وخون میکشین -_-
در اين مواقع ميگويند!!
ساكت
بیشی بوآ :|
حقیقت تلخه :|
بعدا باید به ماکان خبر بدم کیا دارن نویسنده میشن :|
بشين بشين نكن برا منا!!!
دوست داري بشورمت خشكت كنم دوتا گيره هم بهت بزنم؟؟؟
همين الان بگو!
(11-12-2013، 13:39)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسان داری مدیر میشی ها. سابقتو با عصبانیت و درگیری خراب تر نکن.
بايد بهشون بفهمونم تو كاري كه بهشون مربوط ني دخالت نكن
نه به من میگن کله خراب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماکان صد درصد حالتو جا میاره :|
فع -_-
چي بگم بهت؟؟؟
يه چيزيم بگم !!!
پس فردا رو نمي كني بياي اينجا