امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 }

(11-12-2013، 13:41)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:32)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان من دارم بهت سپاس میدم تو بهم 30% اخطار میدی؟!؟!؟!؟ عجب آدمایی پیدا میشن اینجا بخدا
مگه بدِ وظیفه خودشو انجام داده!!!!! >_<

آفرین عرفان کار دُرستُ انجام دادی!!!! Like

من به خواتر یه اسپم 50% اخطار گرفته بودم فک کنم دیگه خدای نامردیه
تو پروفایلت که نزده اخطار!!!

مديرا ميبيننShy

(11-12-2013، 13:42)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:40)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:38)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:36)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی نوسنده ما داریم؟؟ :|
یه روز فرید و ماکان نباشن شما این انجمنو به خاک وخون میکشین -_-

در اين مواقع ميگويند!!

ساكتShy

بیشی بوآ :|
حقیقت تلخه :|
بعدا باید به ماکان خبر بدم کیا دارن نویسنده میشن :|

بشين بشين نكن برا منا!!!Shy

دوست داري بشورمت خشكت كنم دوتا گيره هم بهت بزنم؟؟؟

همين الان بگو!Shy

(11-12-2013، 13:39)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان داری مدیر میشی ها. سابقتو با عصبانیت و درگیری خراب تر نکن.

بايد بهشون بفهمونم تو كاري كه بهشون مربوط ني دخالت نكنShy

نه به من میگن کله خراب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 71

ماکان صد درصد حالتو جا میاره :|
فع -_-

چي بگم بهت؟؟؟Shy

يه چيزيم بگم !!!Shy

پس فردا رو نمي كني بياي اينجاShy
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، xx_sina_xx
آگهی
ماکان شتک میکنه همرو. بیش تر از هرکسی تو انجمن اخطار میده.
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mohammad 77 ، Mr.Robot ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ★BlAcK EvIl★ ، xx_sina_xx
(11-12-2013، 13:41)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 13:32)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان من دارم بهت سپاس میدم تو بهم 30% اخطار میدی؟!؟!؟!؟ عجب آدمایی پیدا میشن اینجا بخدا

اصلا زده باشه تو میتونی ببینی ؟!
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ERF@N ، xx_sina_xx
دختره!!!

به من نپر!!!Shy

لبـــ پَـــر ميشي!

خُب؟Shy
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mohammad 77 ، xx_sina_xx
من امروز به صابر گزارش میدم. بعضی ها قانون رو با عقده ای بودن اشتباه گرفتن. واقعا که
بای
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(11-12-2013، 13:45)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختره!!!

به من نپر!!!Shy

لبـــ پَـــر ميشي!

خُب؟Shy
احسان
مهسا با ماکان خیلی خوبهآآآآآآآآآآ

دهنتو به نقطه چین میبره ماکان!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
عرفان جان!

مديريت سره جاش!Shy

رو ندادن هم سره جاشShy
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، xx_sina_xx
(11-12-2013، 13:44)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان شتک میکنه همرو. بیش تر از هرکسی تو انجمن اخطار میده.
به خاطر یه پست انگیلیسی!50% اخطار داد
بهم!!

تازه شوهر خاله ام هم هست...نبود چه می کرد؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot ، xx_sina_xx
Star 
(11-12-2013، 13:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا زده باشه تو میتونی ببینی ؟!
آره. همه میتونن ببینن
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(11-12-2013، 13:45)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختره!!!

به من نپر!!!Shy

لبـــ پَـــر ميشي!

خُب؟Shy

با خورزوخان حرف میزنی؟؟ :|
داشتم میرفتما
ببی من امرو اصابم همینجوری خراب هَ
حوصله موصلتو ندارم :|
با من بازی نکن شهربازی میشی(:
عزت زیاد(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط xx_sina_xx

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان