امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

سلــــام!

تارا

ماكان

ايسان

بقيه!
 سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(08-12-2013، 16:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

سلــآم مـآکـآن دآدآش ^____^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 209
 سپاس شده توسط M.K.N
(08-12-2013، 16:16)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2013، 16:11)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2013، 16:04)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی پاسخ گو شه اخه واسه نویسنده شدن مگه چند تا موضوع لازم؟

شما تو لیست افراد منتخب من هستید -__-
علیک سلام

درود گفتم بـــانو -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نخاری ذوق مرگ شدم دیدمت بز^_^

(:  ......  nobody  is  #perfect
(08-12-2013، 16:17)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونمSmile

خواهش میکنم (:

(08-12-2013، 16:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2013، 16:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

سلــآم مـآکـآن دآدآش ^____^

دروود بر آبجی گلم (:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(08-12-2013، 16:18)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــام!

تارا

ماكان

ايسان

بقيه!
سلام
 سپاس شده توسط τοxικ
ديگه عين ماكان مينويسمShy
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(08-12-2013، 16:21)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی نمیکنیDodgy
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ
(08-12-2013، 16:20)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخاری ذوق مرگ شدم دیدمت بز^_^
با ادب باش کوفتـع!((:
منم همینطور عشقـم!^__^
چع موکونیع؟!(:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 209

سپاس شده توسط ICe Angele
(08-12-2013، 16:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2013، 16:21)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی نمیکنیDodgy
اوهوكيShy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان