امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

(07-12-2013، 17:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزی . . .^___^ مُــدیـر شُــدی . . .مبــآرکـه عشقـم . .!!مـنـم قـرآره بـه همیـن زودی نـویسنـده بشـم گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 183

مرسی عجقولکم ^_^
مبارکه پیشاپیش ! Heart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، rval
آگهی
برو باو :/
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 183
 سپاس شده توسط rval
رُزی . . . S: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 183
 سپاس شده توسط rval ، Mason
واااای چقد امروز حوصلم سر رفتهUndecided
معلم میدانست که فاصله هاچه به روزمان می آورند که به خط فاصله میگفت :خط تیره
(07-12-2013، 17:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 17:49)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 17:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: خـوددرگیـری داری |: تـو مگـه دوسش دآری!؟نــع دوسش نـدآری پـس چـرآع حـرس میخـوری!؟رَوآنــی |:!!

خوب تو کشش نده...دادگاه خاتمه یافت...

حالا چطوری آیسان جونم!!!!!!!!!!!!!!25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

شمــآ خـوبی×!؟ |:

خوبم ارادت دارم!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-12-2013، 17:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 17:28)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نآ مردا .. p336
یه دفعه دیه اینو بگی میزنمت!Angel
(07-12-2013، 17:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس من دارم میریزم اشغالی فغط خخخخخخخخ رد تایید میکنم کل اسپما پاک میشۀ یا باید انتخاب کنم؟

ووووووووووووااااااااااااای میگم چرا نشونت نمیدها!
باید اون پایین از تو گزینها رد تایید ارسالهارو بانتخابی بعد بزنی برو!cryingcryingcrying

ینی چی نفس؟منک دارم میزیزم اشغالی چ نیازی ب رد تایید دارم؟راستی یکی 4.5تا موضو بی کیفیت زدۀ میشۀ اخطار بدم جونمو در اوردDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-12-2013، 17:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آیسانم یه آدم خیلی خیلی خل و چل ولی دوس داشتنی ! ^_^

|: بسم الله |: مــن اینـو ننـوشتم!! |:

بچــه هـآ مـن اینـو ننوشتم . ./: !! مـن ارسـآلش نکــردم . . S:

(07-12-2013، 17:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 17:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُزی . . .^___^ مُــدیـر شُــدی . . .مبــآرکـه عشقـم . .!!مـنـم قـرآره بـه همیـن زودی نـویسنـده بشـم گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 183

مرسی عجقولکم ^_^
مبارکه پیشاپیش ! Heart

^__^ فــدآت !! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 183
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Mason
ندا منم غاطی کردم دارم امتحان میکنم ببینم چی میشۀ فک کنم 22.3تارو ترکوندم Big GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
(07-12-2013، 17:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا منم غاطی کردم دارم امتحان میکنم ببینم چی میشۀ فک کنم 22.3تارو ترکوندم Big GrinBig Grin

شیــوآ جـونم . . /: !! هیچـی وللش |: . .

دوستـآن مـن میخـوام بـرم . . اگه کسی دیگه ای اومـد حـرف زد بـدونید خــودم نیستم |: انگــآر یکـی میخــوآد بـامـن بـآزی کنـه |: !!

منم منم ^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
شیوا داری چی کار میکنی موضوع هارو?:|||
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان