امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«امیر تتلو» دستگیر شد..... حکم اعدام یا حبس ابد....

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
«امیر تتلو» دستگیر شد..... حکم اعدام یا حبس ابد.... 1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
«امیر تتلو» دستگیر شد..... حکم اعدام یا حبس ابد.... 1
موسیقی پارس – هاتف حسینی: شاید باورتان نشود ولی تمام مشکلات موسیقی به یکباره حل شد و یک شب رویایی برای موسیقی پاپ رقم خورد. هر آنچه معضل و مشکل در این حوزه وجود داشت تمام و کمال، بدون ذره ای نقص برطرف شد. از امروز به بعد دوران طلایی موسیقی ایران شروع خواهد شد.
تمام اتفاقات ذکر شده تنها و تنها یک مسبب دارد آن هم امیر تتلو است. تتلو خواننده سرشناس موسیقی پاپ که سالهاست با ساخت قطعات و کلیپ هایی برای شبکه های ماهواره ای توانسته به شهرت خوبی دست یابد، توسط پلیس امنیت ملی دستگیر و به مقامات قضایی سپرده شد. اینکه امیر تتلو خواننده خوبی است یا اینکه اصلاً می شود وی را هنرمند نامید یا خیر از عهده نگارنده خارج است و این را واگذار می کنم به کارشناسان موسیقی، ولی به راستی دستگیر کردن یک خواننده پاپ چه کمکی به این هنر و دیگر هنرمندان می کند؟! یادم می آید طی ماه های گذشته نیز چندی از هنرمندان مطرح و قابل تقدیر کشورمان در حوزه موسیقی و ادب را نیز دستگیر کردند، آن هم به چه جرمی؟ همکاری با خوانندگان لس آنجلسی، آن هم چه دستگیری ای؟ با عملیات راپل و کشف و ضبط ادوات جرم این هنرمندان (ساز، قلم، کاغذ و دیگر ادوات لهو و لهب).

از این دست برخورد های انتظامی در حوزه موسیقی کم نبوده، ولی آیا همین عملیات های نظامی توانسته کمک حال باشد؟ با این برخوردها چقدر توانسته اید به قول خودتان فرهنگ این مملکت با تمدن را اعتلا دهید؟ از اینها بگذریم، راستی کسی خبری از حسین زمان دارد؟ نمی دانم چرا ولی قطعاً امثال حسین زمان که با رفتارهای قهری گوشه نشین و خارج نشین شده اند، کم نبوده اند. آقای روحانی در آخرین مصاحبه خود فرمودید دید امنیتی را از فرهنگ و هنر بر می دارید. فرمودید انتقاد پذیر هستید و از انتقاد سازنده ناراحت نمی شوید. هیچی، فقط خواستم صحبت های خودتان را یادآوری کنم.

قطعاً اهالی موسیقی منتظر واکنش های مسئولین، علی الخصوص مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند. این اولین باری نیست که شاهد این دست اتفاقات هستیم ولی امیدواریم این نوع برخورد ها در جاهایی رخ دهد که نیازمند آن است. باور کنید مملکت ما آنقدر مشکلات ریز و درشت دارد که حتی رییس جمهور در مصاحبه هایش وقت نمی کند از هنر سخن بگوید. به نظرم اگر مشکلات هنر این مرز و بوم با دستگیری اینگونه فعالان برطرف می شود چرا پا را فراتر نمی گذارید؟ امیر تتلو و امثالهم را اعدام کنید، شاید حال موسیقی خوب شود.

cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
پاسخ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، مبینافرزین ، تنهای تنها ... ، MAHTA .S ، S*A*H*A*R ، Ã V Ä Ť Å Ŗ ، bahar fol ، mmmatin ، Neioosha ، سانا50 ، negin .m ، cheshm asali ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ♥h@di$♥ ، rohamdan ، baaran ، melina 14 ، AMIRHOSSINE7 ، خانوم دکتر ، ایریا ، bela vampire ، Mr.Robot ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، تیز بال ، DANIYALL TAHERY ، asal.hz ، ~~SARA:HIVA~~ ، ς੭.ŗσγą. ʆσσŋ.ς੭ ، روح سپید ، melika77 ، Interstellar ، مریم14 ، sara mehrani ، ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ ، تنها خـــودم ، شکوفه2 ، ✘dead~G!ฯГ✘ ، جونگ کیونگ هو ، oktay.j ، # αпGεʟ ، 3RG ، anable
آگهی
اینو خودش گفته:
دوستان عزیزم یه سری شایعه به گوشم رسید که نمیدونم میخوان تتلو رو اعدام کنن و چیزای شبیه این Smile)) واقعا خنده داره Smile)) بابا من دستگیر شدم به اتهام موزیک غیر مجاز نه به اتهام قاتل زنجیره ای Smile)) الان من خدا رو شکر با وثیقه آزاد شدم تا روز دادگاه ! مدتی‌ هم که بازداشت بودم واقعا هیچ رفتار بدی باهام نشد و من فکر می‌کنم که یه راهی‌ باشه برای گرفتن مجوز و با این کار یعنی‌ محاکمه شدن به خاطره کارنامهٔ قبلی‌ مسئولین می‌تونن گذ شته هام رو فراموش کنن و به ما مجوز فعالیت مجاز و برگزاری کنسرت تو کشورمون رو بدن . روزای سختی داره طی‌ می‌شه اما من دلم روشنه 3> ایشالا بتونم یه روزی به طور قانونی‌ به مملکتم خدمت کنم چون من همچنان خارج برو نیستم ممنونم از همهٔ حمایتاتون ممنونم از استاد عزیزم یغما گلرویی و استاد عزیزم رضا صادقی ...داداش گلم حسین تهی و سیروان خسروی ..عرفان و بچه های مشتی ضد بازی و همه وهمه ببخشید که نگرانتون کردم  من خاک پای همتونم و دست همتون رو می‌بوسم 3> عاشقتونم3 > التماس دعا
**FU
FAKE
WORLD

گند زدید به انجمن 
Dodgy Dodgy  

پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Interstellar ، S*A*H*A*R ، TurK WolF ، negin .m ، ♥h@di$♥ ، Łost Đλtλ ، rohamdan ، baaran ، melina 14 ، AMIRHOSSINE7 ، خانوم دکتر ، bela vampire ، تیز بال ، ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، mdad ، ς੭.ŗσγą. ʆσσŋ.ς੭ ، روح سپید ، تنها خـــودم ، roya15
دروغ نیست توی شهر خبر گفته cryingcryingcryingcryingcrying
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، تیز بال
کاملا شایعس میدونید چرا گرفتنش :
برای آهنگ تسویری که خونده بود چون من ظورش این بود که پلیسا عرضه گرفتن دزد ها رو ندارن چون اولش رفته بود دزدی بعد راحت فرار کرد ☻
الآن آزاد شده ☻
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، Mr.Robot ، Elena ♥♥♥♥♥♥♥
بازم بگم؟
اینو خودش گفته:
دوستان عزیزم یه سری شایعه به گوشم رسید که نمیدونم میخوان تتلو رو اعدام کنن و چیزای شبیه این «امیر تتلو» دستگیر شد..... حکم اعدام یا حبس ابد.... 1)) واقعا خنده داره «امیر تتلو» دستگیر شد..... حکم اعدام یا حبس ابد.... 1)) بابا من دستگیر شدم به اتهام موزیک غیر مجاز نه به اتهام قاتل زنجیره ای «امیر تتلو» دستگیر شد..... حکم اعدام یا حبس ابد.... 1)) الان من خدا رو شکر با وثیقه آزاد شدم تا روز دادگاه ! مدتی‌ هم که بازداشت بودم واقعا هیچ رفتار بدی باهام نشد و من فکر می‌کنم که یه راهی‌ باشه برای گرفتن مجوز و با این کار یعنی‌ محاکمه شدن به خاطره کارنامهٔ قبلی‌ مسئولین می‌تونن گذ شته هام رو فراموش کنن و به ما مجوز فعالیت مجاز و برگزاری کنسرت تو کشورمون رو بدن . روزای سختی داره طی‌ می‌شه اما من دلم روشنه 3> ایشالا بتونم یه روزی به طور قانونی‌ به مملکتم خدمت کنم چون من همچنان خارج برو نیستم ممنونم از همهٔ حمایتاتون ممنونم از استاد عزیزم یغما گلرویی و استاد عزیزم رضا صادقی ...داداش گلم حسین تهی و سیروان خسروی ..عرفان و بچه های مشتی ضد بازی و همه وهمه ببخشید که نگرانتون کردم  من خاک پای همتونم و دست همتون رو می‌بوسم 3> عاشقتونم3 > التماس دعا[/font
[font]
[/font]

**FU
FAKE
WORLD

گند زدید به انجمن 
Dodgy Dodgy  

پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، melina 14 ، Andrea ، Mr.Robot ، تیز بال
خــــــــــــدا را شکر ایشالله دارش بزننــــد
حــــــــــــــــــــــــــــــــالم ازش بهم میخوره>___<
خلاف قوانین ..
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، Mr.Robot ، جونگ کیونگ هو
(07-12-2013، 17:07)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم عاشق پیشه ی تو نیس.....:cool:
پاسخ
 سپاس شده توسط S*A*H*A*R ، Mr.Robot ، تیز بال ، parsa_parisan
(07-12-2013، 17:07)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه نه اینکه اون عاشق توئه.ایشششششششششDodgy
eternal love[sub]toHeart[/sub]
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، Mr.Robot ، parsa_parisan
(07-12-2013، 17:40)S*A*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه نه اینکه اون عاشق توئه.ایشششششششششDodgy

من که نگفتم اون عاشقمه.....Dodgy
پاسخ
 سپاس شده توسط جونگ کیونگ هو
شایعه هستش شکیلا جون زیاد باور نکن
پسرا فرشته اند
دخترا ادم
یالا پسرا سجده رو نمیبینم
سریع تر
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مرد گرگ نما در خیابان بدست پلیس دستگیر شد ( عکس )
  امیر را کشتم چون با زن دوستم رابطه داشت !
  عوامل اجرای موسیقی خیابانی بدون رعایت الزامات فرهنگی و بهداشتی در ایلام دستگیر شدند.
  426 هزار نفر پای لایو تتلو! چرا انگشت به دهان مانده‌اید؟
Wink تشریح اقدامات ارتش در مقابله با کرونا از زبان امیر سیاری
Shocked کارگردان تئاتر و سینما به اتهام قتل همسرش دستگیر شد
  اولین مصاحبه با امیر تتلو بعد از بازداشت:میخواهند برم گردانند ایران
  امیر تتلو در ترکیه بازداشت شد!
  امیر عبداللهیان: ترامپ به برجام بازگردد
  بنر «نماد مقاومت» از شیراز جمع آوری شد و 3 نفر دستگیر شدند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان